.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Какво да направя :(

Хора моля помогнете какво да направя харесвам 1 момиче тя е на 12 но не изглежда на 12 ^^ аз съм на 15 познаваме се отдавна и сега разбрах че я харесвам мн но тя сега ходи с 1 момче и неска и казах че я харесвам тя нищо не каза посъветвайте ме нещо моля

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Какво да направя :(

Цитирай Първоначално написано от GaTio
    Хора моля помогнете какво да направя харесвам 1 момиче тя е на 12 но не изглежда на 12 ^^ аз съм на 15 познаваме се отдавна и сега разбрах че я харесвам мн но тя сега ходи с 1 момче и неска и казах че я харесвам тя нищо не каза посъветвайте ме нещо моля
    Много не можах да те разбера,но от това,което си написал мисля че е по-добре да си й френд за сега.Пък и тя има гадже.Бъди й упора,когато тя има нужда и може би..скоро ще те оцени,не само като приятел.Успех.

ми ако има чувства към теб ще тругнете ако не си закуснял

Tq ako ima 4uvstva kum teb rano ili kusno 6te ti gi pokaje.Ako ne radvai se i na tova 4e ste samo fr.Ne uporstvai mnogo

еми незнам всеки ден си пишем пак ще видя довечера ще ходим да побягаме на стадиона ни в града и ще видим ... и мерси за съветите и ние вечно ще си останем приятели ( дано )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си