.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Идиот...а какво ще кажеш, за това, че българите сте същите като турците и монголите, а?Нима българите не сте били през 7 век, същите като турците...и по език, и по култура и по генотип...
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Цитирай Първоначално написано от K0rTexXx
    Идиот...а какво ще кажеш, за това, че българите сте същите като турците и монголите, а?Нима българите не сте били през 7 век, същите като турците...и по език, и по култура и по генотип...
    ХАхаХА МОЛЯЯЯ ?!?!? ТИ тъп ли си или да ве ? През 7 век българите са си били славяно гръцка култъра е или ирано славянска какви турци кфи монголи ве монголите идват много по късно ве . я земи научи малко история е келеш и недей ни категоризира с турците щото те имат влиание върху нас чак кат падаме по тяхно робство.. 13 век... 7 век само войни с византийците сме имали и сме познавали др нации около нас дация и там др.никфи турци нема тогава тфа че сме били смеска от 50 народа не значи че сме турци сега повечето са турци (помаци) щото те имага влиание върху нас последни от 13 до 18 век... нормално е за 5 века повечето от българите да станат турци и да ни приебат мисленето за да сме такафа откачена нация...

Цитирай Първоначално написано от yokishimaru
    ХАхаХА МОЛЯЯЯ ?!?!? ТИ тъп ли си или да ве ? През 7 век българите са си били славяно гръцка култъра е или ирано славянска какви турци кфи монголи ве монголите идват много по късно ве . я земи научи малко история е келеш и недей ни категоризира с турците щото те имат влиание върху нас чак кат падаме по тяхно робство.. 13 век... 7 век само войни с византийците сме имали и сме познавали др нации около нас дация и там др.никфи турци нема тогава тфа че сме били смеска от 50 народа не значи че сме турци сега повечето са турци (помаци) щото те имага влиание върху нас последни от 13 до 18 век... нормално е за 5 века повечето от българите да станат турци и да ни приебат мисленето за да сме такафа откачена нация...
    Аз досега не съм срещал човек който да е над мен по история ЗА твое сведение, българите са имали или МОНГОЛОИДЕН тип или ИНДО -АРИЙСКИ (какъвто имат циганите и кюрдите) генотип...келеша си ти, защото монголиден тип имат и турците...пра - българи и турци са били нещо като днешните българи и руснаци...много близък език, култура и религия!НЕ казвам нищо за тези 5 века...и не сме смесена нация, повечето от нас са траки...като научиш поне 10% от историята ела ми се обади....

Цитирай Първоначално написано от yokishimaru
    Междудругото тая гръцка култура я приемаме чак през 10 век...с началто на 900-та година...ама кой да знае...а иначе 7,8 и 9 век култура, езика и религията на пра - българите е точно ТЮРКСКА!!!

Град
    Бургас
    Тъй като ме мързи да пиша ще кажа,че ако се интересувате от произхода на българите можете да прочете няколко книжки:Български хроники на Стефан Цанев-1 том и Древните прабългари от Васил Василев.Както и 9 части на филма пътя на българите.
    Same shit,different day .

О Боже ... на къде отива светът ? Стегнете се малко глупости пишете само ... Прабългарите нямат абсолютно нищо общо с циганите ! Нито в гена, нито в историята ... Възможните теорий за произхода и гена на българите е, че те са били част от иранските народи или са били мешани с персийци, но с цигани общо нямат ! По темата ... тракийците също нямат общо с циганите.Първо това което е писано от човека пуснал темата може изобщо да не е вярно, но и да е, подобни жертвоприношения и обичаи са имали повечето племена по онова време. Прабългарите всъщност са имали писменост, проста, но са я имали ... Циганите не идват от Египет ... те са били част от най-нишите хора в обществото на Индия.Не са били такива защото са били бедни, а защото самият им ген е такъв .. прости, нахални, живеещи в кочина без никаква хигиена ... По коментарите за фюрера ... Всъщност Хитлер е бил ЧИСТ евреин. Според еврейските вярвания когато майката е еврейка,а бащата примерно австриец (както при Хитлер) поколението се определя като с чист еврейски произход защото майката е такава ... Хитлер е бил евреин с психични проблеми които се проявяват благодарения на това, че е заченат чрез кръвосмешение.
    Обичам държавата си.
    Обичам роднините си.
    Обичам траш и хеви метъла.
    Обичам бира.
    Обичам хората с добри сърца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си