Цитирай Първоначално написано от Barbie
Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
Цитирай Първоначално написано от Python5
Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
Ще бъда кратък, искрен и ясен - търси си нов
Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
Още 100 теми една след друга,няма ли да пуснеш?Щом той,заминава,значи не ви е писано да сте заедно...разбирам,те кристално ясно ми е!
Слушай мнения от този тип и ще си умреш самотна. Аз самият уча в чужбина, но обичам приятелката си и тя мен също. И двамата сме готови да жертваме близостта си за известно време, в името на едно по-добро бъдеще.

Ако съответното момче ти е нещо повече от "гадже" или "временно удоволситие" го дръж здраво - ако и той те обича по същия начин няма да го загубиш.
ХАХАХА, приятелю, каква беше тази смешка ))
Искаш да ми кажеш, че тя ще го чака цял живот да се върне или тя да отиде при него? Точно в този случай ше умре самотна... Той ще е на майна си райна тя тук и ще се обичат, лол. Мойто момче, спри да гледаш романтични филми, зле ти влияят
На колко сте години? Той колко време ще учи там? Колко често ще се връща? Ти колко често ще можеш да ходиш при него? Тези неща имат значение.

Връзката от разстояние е тежка, но изобщо не е невъзможна. Познавам достатъчно хора, които се справят чудесно. Но говоря за хора на около 20 години и нагоре - демек, малко по-зрели и самостоятелни от примерно едно 15 годишно момче/момиче. Самата аз пътувам постоянно, защото уча в Милано, а приятелят ми - в София. Но имаме прекрасна, вълнуваща и пълноценна връзка.
+24258 macka podkrepqm na max..