Първоначално написано от
Vladkoy

Първоначално написано от
Python5

Първоначално написано от
Vladkoy
Ще бъда кратък, искрен и ясен - търси си нов

Първоначално написано от
slun4ice_90
Още 100 теми една след друга,няма ли да пуснеш?Щом той,заминава,значи не ви е писано да сте заедно...разбирам,те кристално ясно ми е!

Слушай мнения от този тип и ще си умреш самотна. Аз самият уча в чужбина, но обичам приятелката си и тя мен също. И двамата сме готови да жертваме близостта си за известно време, в името на едно по-добро бъдеще.
Ако съответното момче ти е нещо повече от "гадже" или "временно удоволситие" го дръж здраво - ако и той те обича по същия начин няма да го загубиш.
ХАХАХА, приятелю, каква беше тази смешка

))
Искаш да ми кажеш, че тя ще го чака цял живот да се върне или тя да отиде при него? Точно в този случай ше умре самотна... Той ще е на майна си райна тя тук и ще се обичат, лол. Мойто момче, спри да гледаш романтични филми, зле ти влияят

Дори нямам думи да описвам хора като теб :/. Наистина въпроса на Barbie "На колко си години" май обобщава всичко.
Отново се обръщам към авторката
Прочети цялата тема - мненията са противоречиви, но ако си достъчно мъдра ще отсъдиш правилно, спрямо това какви хора пишат в подкрепа и какви против връзката Ви. Разгледай внимателно аргументацията - едните се обосновават на собствен опит или на реални случаи, другите пишат бисери, като тези на Vladkoy.
Сигурен съм, че каквото и да решиш ще е за добро, но ще се съсипеш ако вземеш грешното решение и после цял живот се питаш "А какво би станало ако ...?"