- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога си роден?
27 октомври 2003 !!! :P
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
04.05.1989г някъде около 21:50часа столично време в един родилен дом до спирката "Петър Берон" на травая петицата....
7 юни...![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
9 Юли![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
5 август
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
11 септември гадна дата
Ахахахахаааа, и аз съм родена в същия дом, само че на 21ви септемвриПървоначално написано от Spirit Of Ukko
..
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
16 Декември
а btw един фр е роден на 15-ти Септември-точно,когато започва даскалото..![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
На 5ти юли :P
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
17 март![]()
на 12.09
14.09
12.05![]()
ROCK
ON!
Първоначално написано от ma6ete
И аз , и аз ........ йеееееее най-хубавата дата ..![]()
![]()
![]()
![]()
Пък и аз съм 92
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз пък съм на 23-ти, а на 24-ти имам имен денПървоначално написано от izera
![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,