.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

най-добрият начин да се извиним

Здравейте!значи ето за какво става въпрос:В петък последния час демек по математика целия клас се чупихме...сега госпожата ни е много сърдита,а ние нея много си я уважаваме и обичаме.знам че точно защото я уважаваме не трябваше да бягаме,но станалото станало.сега ни е много кофти и тъй като утре имаме при нея се чудим как да и се извиним...ние мислим с кутия бонбони или цвете...Вие какво ще кажете,кой е най-добрият начин да и се извиним?

Супер фен
    Град
    България
    Да не бягате от нейните часове! По-добър начин от това няма!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

а за кво пък трябва да се извинявате?
    избягали сте,писала ви е отсъствия . точка
    къде е проблема?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    От кутия бонбони не мисля, че ще и стане по-малко кофти, клише е това. Защо не, най-знаещия по математика да проведе той часовете ви тая седмица, а тя да си почива когато има час с вас, малко цветя няма да навредят също.

Не трябва кутия с бонбони, за цвете по става, но най-добрият вариянт според мен е, когато влезе госпожата станете всички и в един глас кажете : Извиняваме се госпожо, че предният час избягахме ... или нещо подобн, 100 % госпожата ще ви приеме извинението
    Just do it ...

Цитирай Първоначално написано от Presli
    Не трябва кутия с бомбони, за цвете по става, но най-добрият вариянт според мен е, когато влезе госпожата станете всички и в един глас кажете : Извиняваме се госпожо, че предният час избягахме ... или нещо подобн, 100 % госпожата ще ви приеме извинението
    Абе к`ви сте такива неграмотни бе ...

А относно темата - за к`во ще и се извинявате бе ... избягали сте и толкова ... разбирам да не ви е писала отсъстивя - да! Ама иначе като си имате какъв е смисъла ?!

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Цитирай Първоначално написано от Presli
    Не трябва кутия с бомбони, за цвете по става, но най-добрият вариянт според мен е, когато влезе госпожата станете всички и в един глас кажете : Извиняваме се госпожо, че предният час избягахме ... или нещо подобн, 100 % госпожата ще ви приеме извинението
    Абе к`ви сте такива неграмотни бе ...

А относно темата - за к`во ще и се извинявате бе ... избягали сте и толкова ... разбирам да не ви е писала отсъстивя - да! Ама иначе като си имате какъв е смисъла ?!
    ми първо,защото това е една от-най добирте ни госпожи и много я уважаваме.правила е доста компромиси.нито ни изпитва нито нищо,че да кажеш,че затова сме избягали.друг проблем е че след два дни има родителска среща,идва края на годината и след две седмици са ни класните и по алгебра и геометрия и ако иска може здраво да ни прецака с оценките

пп.мерси за предложенията

Мега фен
    Купете и бонбонки и един букет цветя...и и се извинете !

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Абе к`ви сте такива неграмотни бе ... !
    Защо да съм неграмотен ?
    Just do it ...

Веднъж нещо бяхме сгафили по Български и госпожата много ни се беше разсърдила. За това следващия час като имахме при нея тя като влезна, ние се изправихме и й се извинихме. Остана доста очарована и й мина. Можете и вие да направите нещо такова.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

И аз мисля така ..

Ба за едно "М" ще скъсаш синджира!
    Just do it ...

^ смешко , дори и първокласник знае ,че в думичката бонбони няма буквичка м ...

Прочети си ЛС-то и стига рева !
    Just do it ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си