- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбенко
Аз съм на 13 от 7 месеца си харесвам една момче... той не ме забелязва. Според вас какво трябва да направя да спра да тичам след него или да продължавaм и да се боря за него ...... Упитах да ходя с негово приятели..мислех че ще го подразня но нямаше ефект...![]()
![]()
той знае че го харесвам и на дискотееки (детски) се държи мило и танцуваме и се смеем .... но в учили6те е съвсем разли4но .. казваме си здр и това е ..... kakvo da pravq
![]()
Иди и му кажи в очите какво чувстваш към него..![]()
amiiii ne se otkazvaaai :P![]()
prosto mu kaji i ako i toi taka se 4uvstva ok sha ste zaedno ako ne sha si nameri6 drug
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Как според тебе може да подразниш някой,който не те забелязва?..Първоначално написано от miss_love_95
Или направи така,че да те забележи,или му го кажи направо(Но не мисля,че има смисъл)след като не те отразява.Отакжи се!!Или пЪк си пробвай късмета..ама според мене не си струва!
Напомняш ми за мен в 7 клас...
А той знае ли че го харесваш?![]()
mm da znae priqtelite mu se pogrijiha da razbere ... no nz kak e reagiral.. durji se dobre po diskoteki (detsi) tancyvame zaedno no ni6ty pove4e
Абе момиче на твойта възраст съм, но съм с доста по-различно мислене от твоето. Първо, какво имаш предвид под това, че не те забелязва? Нали уш танцувате, като сте на дискотека... Второ, това което каза за приятелите, какво точно целиш, да му ги откраднеш ли? И трето, защо ти не му каза, че го харесваш, а е трябвало приятелите му да го направят? Та така де, някой пък, като сте на дискотека и се държи мило, му кажи, че го харесваш, въпреки че вече знае. Виж реакцията му и какво ще каже и ако не са споделени чувствата ще ти е неловко до края на вечерта, ама поне ще сте си изяснили всичко. Или втори вариянт: Ако му имаш скайпа пишете си там по-честичко. Намекни му, че го харесваш, и когато решиш, че е добре му признай чувствата си. Хайде, успехи![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
13 годишен .. пубер.. кво искаш![]()
The Spark
Или му казваш и го питаш дали имате шанс,или си поставяш за цел да го забравиш и сприраш да тичаш по него..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
ahamzz emi mersi mn .. mislq 4e 6te probvam po na4ina na MaLkaTa_LaDy .. em tva za fr-to ne celq da my gi otkradna .. iskah da vidq kak 6te reagira![]()
{}
Порастни. (не че имаш избор де, ама ако е някъв педофил заеби работата)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Виш аз съм на 14, но не се държа като теб!Ако имам да казвам нещо на момчетата го правя!7 месеца са си мн време!Загубен според мен!![]()
Otidi drupni go ili kogato ste nasame prosto mu kaji 4e ima6 4uvstva i ve4e nemoje6 taka.I go pitai uob6te da produljava6 li ?Napravi edin mil pogled.Znam 4e 6te ti e trudno no davai moje smelosta ti da go vpe4etli
![]()
mersi 6te opitam![]()
Офф .. Отиваш и му казваш !! 'Кво се стеснявате не ми е ясно ..
По-скоро се страхувате .. еми несподелена любов - майната му ! По-добре да опиташ,отколкото после да съжаляваш !!
+1Първоначално написано от Sixxkiller
![]()
![]()
Първоначално написано от mon4eto
+1 Vse pak ti predstoi da kandidatstva6,no kakto si re6i6![]()
Ем...отиваш и му казваш директно как стоят нещата ако бях А3 ... ще те посъветвам и ти да направиш така...но ако нищо не се получи.. :P ГОРЕ ГЛАВАТА НИЩО ЧЕ Е ПРАЗНА..![]()
![]()
Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !![]()
Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !
![]()
![]()
oki mS
мила,не тичай след него!!!!това е най-голямата грешка,която би могла да направиш![]()
someone else...