Цитирай Първоначално написано от vamp
Всичко е илюзия!
Живей за малките неща.Бил съм истински щастлив,само мигове,секунди в годините.Бях щастлив когато тръгнах с НЕЯ за 1-ви път,когато я целунах за 1-ви път и ТЯ беше най-щастливото нещо в живота ми,бях щастлив когато и държах ръката и си прибирахме към утях.Бях щастлив когато направих страшна простотия и имах рани а ТЯ се страхуваше да ме прегърне заради тях.Няма да забравя и вечерта когато тя ми стискаше ръката и казваше,че няма да позволи да ми се случи нищо,после си спомням и вечерта когато ми казваше,че няма друг а просто иска да е сама и скъсахме.От любовта толкова,после бам,всичко на пух и прах.
Попринцип от другата част от живота рядко съм бил щастлив.Аз съм класическия антигерой,седя си на масата с много хора,нямам приятели вече,но безброй много познати,които други на мое място биха нарекли приятели...Имам си гадното семейство,което ми вдига нервите редовно,никога не ми помага.
Живей за малките неща,живей за мига,иначе някой ден ще се окажеш на покрива на някой висок блок и ще се чудиш да скочиш ли,защото няма за какво да живееш.
Съгласна,много ми харесва,начина ти на мислене.