има разбира се!! изпитвала съм истинско щастие.. (говорим за щастие породено от любов..) (: охх луда бях по това момче леле .. обърка целия ми свят .. . и аз обърках неговия .. по принцип мразя да говоря от името на друг но тои толкова пъти ми го е казвал че .. разделихме се да защото не живеехме в 1 град но и до ден днешен много се имаме с това момче.. ужасно много го обичам ужасно много го ценя и съм готова ако някои го нарани да му разбия лицето.. *приятелска обич* не друго.. много съм му признателна .. винаги когато съм тъжна ми звънии и си говориим.. когато му казах че заминавам от България .. казах му го 2 дена преди да тръгна и тои още на следващия ден доиде да се видим като за "последно" .. пихме кафе нищо не е ставало което доказва че стара любов хваща ръжда .. anyway.. когато с него бяхме повече от фрс беше невероятно .. охх спомням си как делеше ни 1 шибана стена и пак се съдирахме да си пишем смс-и защото не можеше да мръднем от стаите си.. колко време само седяхме гушнати и мечтаеики .. колко врееме седяхме и просто си говорехме .. как гледахме филми вечеряхме и се смяхме заедно .. наистина ме направи много щастлива и сега също съм щастлива ЗАЩОТО ТОИ ВСЕ ОЩЕ Е В МОЯ ЖИВОТ!! дори само като приятел.. на мен това ми стига .. и знам че мога да разчитам на него.. винаги..