- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЕМО - приятел или приятелка?
imali li ste priqtel ili priqtelka emo oba4e bez vie da ste emo
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
да, моята най-добра приятелка по едно време беше тръгнала по пътя на емотата, но аз я спрях със сълзи на очите....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от jjjjjj6363
да , и външността лъже![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
немам и не искам да имам
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
tova da si ema da pitam tai i tai napisah temata e prosto na4in na obli4ane ili trqbva da ima nqkva travmirashta istoriq vuv tqhniq jivot
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Аз съм емо, тка че не мога да отговоря на този въпрос обективно.
ми не..и не бих искала..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
как лъжеш че си емо, ти си чавдоПървоначално написано от w0sh
![]()
Разконспирира ме. И все пак не виждам проблем в това да се казваш Емил... защо всички ги отбягвате.Първоначално написано от tuzaro
ne sum kazal 4e seki koito ima travmirashta slu4ka e emo ,imah v predvid trqbvali da ima takva za da si istinsko emo i ne me interesuvat 4e se pravqt na jeni i si slagat 4orapi po racete
комплексари всичкиПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
тия емота са мн смотани![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
i po razli4no li e kakvo pravite kato ste zaednoПървоначално написано от gPa3HuTeJl
епа кво може да правят, режат си вените взаимноПървоначално написано от jjjjjj6363
![]()
![]()
![]()
Ами бившия ми най-добър приятел се казваше Емо и тъй като аз не се казва Емо ми Цвети мога обективно да отговоря. Ам то името не е важно-важен е човека.![]()
Също така плачат по ъглите и слушат Токио Хотел, макар че имах един съученик Емо,който беше добър футболист.Първоначално написано от tuzaro
+1Първоначално написано от tuzaro
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Имам , нищо особеnно!Човек като човек.Лафим с часове...винаги!Макар ,че съм "fashion"![]()
Nqmam oba4e4 nqmam ni6to protiv teh.![]()
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
ми аз нямам
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
нямам си![]()
2-3 пъти съм била в компания с такива екземпляри и...абе те не бяха такива дето ги мислех,че са-никва емоция братчее,от 1та емофка бая ме беше страх-много злобно гледаше момичето и мн псуваше...ама ддз,може и да съм попаднала на некви мутирали емота или просто пози...
иначе преди време си бях писала с 1...пълна противоположност на тея дето бях излизала с тях-хипер емоционално момичето...то за всичко сълзи,сополи...
абе нз...и те са хора,ама от всичките ми опити да си контактувам с тях нещо не ми се ще да си имам подобни приятели...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?