- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ми не ми дават да излзиам
попринцип родителите ми са добри.. има един проблем не ми дават да седя до късно... навън.. в 8 и 30 трябва да съм си в нас това е страшно тъпо.. приятелите ми ме смятат за бебе е не сам ми го казвали но знам 4е е така ... какво да правя .... идва лято и искам да извоювам да седа до късно .. е вярно лятото вечерният ми 4ас е до 10 и 30 но се пак ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami na men sega ve4erniqt mi 4as e 9 i 30 a lqtoto mi e 11 i 30 razlikata v 4asa ne e golqma no az prosto sum spe4elila doverieto v roditelite si i moje bi ot tam idva vsi4ko ako ti povqrvat vednuj 6te te puskat i do kusny no ne biva da gubi6 doverieto v tqh zapomniii
Ъъ ако си 95 ти си на 13 бе кво искаш ... до 12 ли да седиш ?!
amiiiii ti si na 13 ne ochakvai mnogo makar che e 8:30 si e dosta koftiNe znam kakvo da te posyvetvam opitai da im spechelish doverieto po nqkakyv nachin
Truth is only skin deep
mi ne iskam do 12 iskam pone do 11 ...vsi4kite mi fr sa do tolko :P:P:P:P
Лятото идва и пак ще висиш до 10 и 30,к'во си заскимтяла?До 11 чак,може и да почакаш.Щом са преценили,че ще е така,не им се противи.То и аз съм на 13(въпреки че ти си на 12,щом си '95)и сега стоя до 8 и 30,но пък ще имам изпити и трябва да си гледам ученето,за излизаници има време.приятелите ти постъпват тъпо,ако ти казват,че си не знам си каква заради вечерния час.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
em purvo na 13 sam i i da po dobre e da ne im protivore4a no se draznq 4e samo az ot moqta kompaniq se pribiram tolkos rano ... Ms se pak![]()
:P:P:P
![]()
Може и да няма навършени 13 години.
Нормално е родителите ти да се тревожат за теб, още повече, ако си от голям град.Разбери, че колкото и да си самоуверена, ти си все още дете!Не искам да те принизявам или да се правя на голямата какичка, която те поучава, но съм права.
Няма смисъл да се сравняваш с приятелките си.Всеки родител има различни виждания и методи на възпитание.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Моите родители никога не са ми давали вечерен час. Може би защото имам по-голям брат и той малко обича да се биеи знаят, че някой докосне ли ме
![]()
Ми честно не знам какво да те посъветвам. Спечели им доверието. Кажи, че не ти е приятно да се прибираш толкова рано, че връстниците ти са до по-късно, че приятелите ти се отдалечават от теб, заради това. Ако седнеш и поговориш с тях едва ли ще те оставят до толкова рано.
da mersi mnsuglasna sam 4e trqbva da spe4elq doveriqto im ... no kak stava tova ... predi mi vqrvaha mn no sega .....
![]()
![]()
![]()
heh mS oki![]()
;]
Оффф...Съгласна съм с някои постове по-горе.Mалка си ощe, за да искаш това.За всичко си има време.Послушай родителите си.Да не говорим за напивания и тнт. особено за набор 95![]()
И к`фо ? Ти по приятелите си се сравняваш...Хъх...До колкото са ти дали-толкова ! Не ставай нахалнаПървоначално написано от miss_love_95
Когато пораснеш малко ще те пускат и до по-късно.
Първоначално написано от miss_love_95
е на 13 си
и аз да имах пикла на 13 дъщеря немаше да я пускам
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
mene na6te nemi davat ve4eren 4as i takiva prostotii kakto kogato bqh na 13 do sega nesa mi opredelqli koga da se pribiram sa sam na 16 dori da seda do 3 4esa sutrinta pak nqma da mi vikatza6toto prosto znaqt 4e ni6to nqma da mi stane i mi imat doveriesedni lafi s teh 4e iska6 da ima6 malko pove4e free
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Първоначално написано от Mc_to
Ot k1de si siguren/na,4e ni6to nqma da ti stane?
za6toto kompaniata mi e takava 4e nikoi nemoje da mi naprai ni6to kato sam s tqhПървоначално написано от Sweet_Play_F
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Първоначално написано от Mc_to
Хаха,разбирам.Трябва да ме запознаеш с тези мутри,за да пазят и менбз..
Първоначално написано от Sweet_Play_F
se pak jivea v boqna predstai si ne4e se fala ama si e mafia tam kolkoto i da e![]()
О , не ти трябва . По-добре се прибирай по-рано, защото знаеш какви неща стават !Първоначално написано от miss_love_95
![]()
Мен да дискотекии почнаха да ме пускат чак на 15 w0w....ей сега идва лято нали вечерния ти час тогава е 10: 30 какво повече искаш????![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!