.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Родителите ми не ми дават да излзиам

попринцип родителите ми са добри.. има един проблем не ми дават да седя до късно... навън.. в 8 и 30 трябва да съм си в нас това е страшно тъпо.. приятелите ми ме смятат за бебе е не сам ми го казвали но знам 4е е така ... какво да правя .... идва лято и искам да извоювам да седа до късно .. е вярно лятото вечерният ми 4ас е до 10 и 30 но се пак ...

Град
    botevgrad
    ami na men sega ve4erniqt mi 4as e 9 i 30 a lqtoto mi e 11 i 30 razlikata v 4asa ne e golqma no az prosto sum spe4elila doverieto v roditelite si i moje bi ot tam idva vsi4ko ako ti povqrvat vednuj 6te te puskat i do kusny no ne biva da gubi6 doverieto v tqh zapomniii

Ъъ ако си 95 ти си на 13 бе кво искаш ... до 12 ли да седиш ?!

amiiiii ti si na 13 ne ochakvai mnogo makar che e 8:30 si e dosta kofti Ne znam kakvo da te posyvetvam opitai da im spechelish doverieto po nqkakyv nachin
    Truth is only skin deep

mi ne iskam do 12 iskam pone do 11 ... vsi4kite mi fr sa do tolko :P:P:P:P

Град
    варна
    Лятото идва и пак ще висиш до 10 и 30,к'во си заскимтяла?До 11 чак,може и да почакаш.Щом са преценили,че ще е така,не им се противи.То и аз съм на 13(въпреки че ти си на 12,щом си '95)и сега стоя до 8 и 30,но пък ще имам изпити и трябва да си гледам ученето,за излизаници има време.приятелите ти постъпват тъпо,ако ти казват,че си не знам си каква заради вечерния час.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

em purvo na 13 sam i i da po dobre e da ne im protivore4a no se draznq 4e samo az ot moqta kompaniq se pribiram tolkos rano ... Ms se pak :P:P:P

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Може и да няма навършени 13 години.
    Нормално е родителите ти да се тревожат за теб, още повече, ако си от голям град.Разбери, че колкото и да си самоуверена, ти си все още дете!Не искам да те принизявам или да се правя на голямата какичка, която те поучава, но съм права.
    Няма смисъл да се сравняваш с приятелките си.Всеки родител има различни виждания и методи на възпитание.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Фен
    Град
    Казанлък
    Моите родители никога не са ми давали вечерен час. Може би защото имам по-голям брат и той малко обича да се бие и знаят, че някой докосне ли ме
    Ми честно не знам какво да те посъветвам. Спечели им доверието. Кажи, че не ти е приятно да се прибираш толкова рано, че връстниците ти са до по-късно, че приятелите ти се отдалечават от теб, заради това. Ако седнеш и поговориш с тях едва ли ще те оставят до толкова рано.

Град
    in your sweet dreams
    и аз съм 95 ... но ме пускат до 10 - 11 ... на дискотека до 11 и 30 ... спечелила съм доверието им и не мисля да злоупотребявам с това ;]
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

da mersi mn suglasna sam 4e trqbva da spe4elq doveriqto im ... no kak stava tova ... predi mi vqrvaha mn no sega .....

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от miss_love_95
    da mersi mn suglasna sam 4e trqbva da spe4elq doveriqto im ... no kak stava tova ... predi mi vqrvaha mn no sega .....

недей да бягаш от училище , да ги лъжеш , да се напиваш , да оставаш по късно , от колкото ти позволяват и т.н. ;]
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    В АдА
    Покажи им че може да се разчита на теб

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Оффф...Съгласна съм с някои постове по-горе.Mалка си ощe, за да искаш това.За всичко си има време.Послушай родителите си.Да не говорим за напивания и тнт. особено за набор 95

mi ne iskam do 12 iskam pone do 11 ... vsi4kite mi fr sa do tolko :P:P:P:P
    И к`фо ? Ти по приятелите си се сравняваш...Хъх...До колкото са ти дали-толкова ! Не ставай нахална Когато пораснеш малко ще те пускат и до по-късно.

Град
    Враца

Re: Родителите ми не ми дават да излзиам

попринцип родителите ми са добри.. има един проблем не ми дават да седя до късно... навън.. в 8 и 30 трябва да съм си в нас това е страшно тъпо.. приятелите ми ме смятат за бебе е не сам ми го казвали но знам 4е е така ... какво да правя .... идва лято и искам да извоювам да седа до късно .. е вярно лятото вечерният ми 4ас е до 10 и 30 но се пак ...

е на 13 си

и аз да имах пикла на 13 дъщеря немаше да я пускам
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    sofiq
    mene na6te nemi davat ve4eren 4as i takiva prostotii kakto kogato bqh na 13 do sega nesa mi opredelqli koga da se pribiram sa sam na 16 dori da seda do 3 4esa sutrinta pak nqma da mi vikatza6toto prosto znaqt 4e ni6to nqma da mi stane i mi imat doverie sedni lafi s teh 4e iska6 da ima6 malko pove4e free
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Цитирай Първоначално написано от Mc_to
    mene na6te nemi davat ve4eren 4as i takiva prostotii kakto kogato bqh na 13 do sega nesa mi opredelqli koga da se pribiram sa sam na 16 dori da seda do 3 4esa sutrinta pak nqma da mi vikatza6toto prosto znaqt 4e ni6to nqma da mi stane i mi imat doverie sedni lafi s teh 4e iska6 da ima6 malko pove4e free

Ot k1de si siguren/na,4e ni6to nqma da ti stane?

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F

za6toto kompaniata mi e takava 4e nikoi nemoje da mi naprai ni6to kato sam s tqh
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

za6toto kompaniata mi e takava 4e nikoi nemoje da mi naprai ni6to kato sam s tqh

Хаха,разбирам.Трябва да ме запознаеш с тези мутри,за да пазят и мен бз..

Град
    sofiq

Хаха,разбирам.Трябва да ме запознаеш с тези мутри,за да пазят и мен бз..

se pak jivea v boqna predstai si ne4e se fala ama si e mafia tam kolkoto i da e

em purvo na 13 sam i i da po dobre e da ne im protivore4a no se draznq 4e samo az ot moqta kompaniq se pribiram tolkos rano ... Ms se pak :P:P:P
    О , не ти трябва . По-добре се прибирай по-рано, защото знаеш какви неща стават !

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от BamBiNo
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    и аз съм 95 ... но ме пускат до 10 - 11 ... на дискотека до 11 и 30 ... спечелила съм доверието им и не мисля да злоупотребявам с това ;]
    На колко си ? 14 ? И те пускат на дискотека ? После се питат кой е виновен за слабото образование и мисленето само за секс на 15-16 годишна възраст...

като казах че НЕ злоупотребявам с доверието им ти кфо разбра

Мен да дискотекии почнаха да ме пускат чак на 15 w0w....ей сега идва лято нали вечерния ти час тогава е 10: 30 какво повече искаш????
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си