.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Дали е възможно ?

с приятеля ми сме заедно от 10 месеца и правим секс почти всеки ден. не използваме презервативи защото той свършва отвън, но след малка почивка продължаваме...та мисълта ми е според вас възможно ли е по канала на пениса му да е останала сперма която после се стича в мен притеснявам се защото ми закъснява с 5 дни

vyzmojno e da si bremenna napravi si test
    Truth is only skin deep

Аватара на Не Знаех АнтиСпам Въпроса
    Град
    Центъро на Софията
    ми...ползвайте презервативи
    Не ща подпис !

Град
    София
    Щом ти закъснява с 5 дни, направи си тест и ще узнаеш.
    И ползвай търсачката преди да пускаш теми!
    ...IN A MISTY VEIL, MISPLACED
    WHERE CASTLES IN THE AIR WILL BE NO LONGER SEEN
    AS SOMETHING OUT OF REACH...

ми довечера ще си направя тест, а относно презервативите не са ни одобни и не е така яко ама се пак...

Голям фен
    Възможно е

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    За останала течност незнам,но има една такава,дето се нарича предекулационна.
    Като не ви е хубаво с презерватив има противозачатъчни за тая работа.

Мега фен Аватара на babity
    ВИНАГИ остава сперма в "канала след" първият акт тъй че земи си направи теста!

Супер фен
    Град
    Панацея
    не само е възможно, ами и остават
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

ako naskoro si bila bolna ili si bila v nervna kriza moje i ot tova da ti zakysnqva

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Еми....готино-неготино ако не искаш пак да се стига до тестове и притеснения използвайте предпазни средства!Или пии хапчета!
    Айде успех

Мега фен Аватара на amatorium
    A vie podmivate li se ?
    Eating isn't cheating - Arnold

mi vazmojno e vzimaite nqkakvi merki .. prezervativi ili protivoza4ata4ni.. ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

мии да ся направихме тестчето и пише че няма бебе,такаче ся вече съм спокойна .. мерси за мненията и съветите ви :P

aaa ne we to bebetata 6turkela gi nosi est 4e moje

Твърде въможно то дори е възможно и преди да свърши да забременееш защото малко преди еякулациата малка част сперматозоиди излизат. Чела съм го на много места слава богу за 1 година без презератив нищо ми няма.Другият път като свърши не го вкарвайте.

оффф ... бааа толкова ли сте зле бе... кфо ще ви стане ако сложите един капут ... мн тъпо се прави секс без кондом,няма значение от думите на гаджето "спокс аз мога да си го регулирам".... вместо сега да се притесняваш и да се чудиш,отдели от бюджета си 3 лв за едни качествени кондоми,и повярвай ми,няма да имаш грижи,за които да мислиш...дали може да е останала,дали така или онака...

с 1-вото ми момиче ходихме в продалжение на 3-4 месеца правихме секс секи ден и без презарватив и след като свърша отивам до тоалетната и след това продалжаваме (без презарватив) и на нея и е било много пъти лошо,гадило и се е закъснявало и е не 1 пут при това и нищо... не сме заедно от почти 2 години и няма проблем до колкото знам

а що не помислихте за тва преди да се случи тая работа и да почне да ти закъснява ?
    очудвам се колко безотговорни същества сте понякога...

Re: Дали е възможно ?

Цитирай Първоначално написано от newenka
    с приятеля ми сме заедно от 10 месеца и правим секс почти всеки ден. не използваме презервативи защото той свършва отвън, но след малка почивка продължаваме...та мисълта ми е според вас възможно ли е по канала на пениса му да е останала сперма която после се стича в мен притеснявам се защото ми закъснява с 5 дни
    Кофти вафла...Може..
    Act once again with me,our silent play...My power over you grows strong,yet you turn from me to stage behind,,but Ŧђę Pђąńŧ

друг е въпроса че също тъка приятеля ми след като свърши отива и да пишка и да се измие тъй че затова не бяхме сигурни. иии досега сме го провили така пък не е имало проблем сиг ще започна с хапчета щот за тъпити презервативи не искам и да чуя

Цитирай Първоначално написано от babity
    ВИНАГИ остава сперма в "канала след" първият акт тъй че земи си направи теста!
    +1 Сперматозоидите могат да оцелеят до 24 ч. в безкислодродна среда такаче се пиши майка и следващия път ще се примирите с гумите или противозачатъчните....

абе ти не четеш ли??? казах че съм си направила теста и е отрицателен ... ще ти се да съм майка,кфо мислиш лошото но другите басии

друг е въпроса че също тъка приятеля ми след като свърши отива и да пишка и да се измие тъй че затова не бяхме сигурни. иии досега сме го провили така пък не е имало проблем сиг ще започна с хапчета щот за тъпити презервативи не искам и да чуя
    еее... ви чакайте да стане някъв проблем и тогава после.. се оплаквай!

Четох в едно списание, че учените доказали, че не е като по часовник секи месец ами различно било.. т.н. сяя половината го забравих ама туй е важното..
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Град
    У нас
    друг е въпроса че също тъка приятеля ми след като свърши отива и да пишка и да се измие тъй че затова не бяхме сигурни. иии досега сме го провили така пък не е имало проблем :-) сиг ще започна с хапчета щот за тъпити презервативи не искам и да чуя

И ние правим така ... щом пишка и се мие .. проблем няма ;) Ще ти доиде... :)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си