- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Облекло
Здравейте отново след доста време почивка от форума.Сега имам нужда от помощ.Значи утре е голямата ми среща с приятелката ми обаче не знам какво да облека :[ Ще изкарам всичките си дрехи и ще ги снимам да ми кажете.Моля ви за съвет , наистина ми трябва.След малко ще публикувам снимките.
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Дънки + тениска + 1 гривна.. айде (а сложи си и чорапи и бельо)
The Spark
А да , без "фьешънски" съвети.
Между тези :
![]()
Ами отиди на пазар най-добре...
btw: Яку килимче![]()
И не разбрах какво общо има с любовта,но нищо може само аз да не съм разбрал.
Та дънките и най-долу в ляво оранжевия суичър.Btw може да отидеш и на пазар!!
Мерси за помощта.Съветът ти ми помогна.Първоначално написано от Gugito
Защо трябва да се обадиш?Защо трябва да ми плюеш тематаЗа теб може да са bullshits това , ама на мене не ми е до твоите "майтапчета".
П.С. Най-добре виж картинката на подписа ми и си помисли защо ти я показвам.
Това не са ми всичките дрехиПървоначално написано от Lord_Of_The_Night
Избрани са в категория "по-добри от останалите" :> Мерси наистина
![]()
Лорде , а за тениска предположение?Имам една с Ленин , където показва среден пръст и пише "Fucking Revolution" (едва ли не я знаеш , но за всеки случай - ето я)
...обаче приятелката не я щеИ остава извън тениските ;> Та коя ще ми препоръчаш ? С Таз , с колите или оранжевата?
Мерси предварително ;>
За нищо,но не са лоши дрехите,зависи на колко години сте и двамата.Запомни и още нещо че дрехите не са най-важни за една среща!!!Първоначално написано от unfix
Малко съм назад с анимацийте, как се казжа животното на, на коите имаш тениска?Мн ме кефят тея с анимационните герои,ма за среща и то 1-ва не става!
И аз съм за дънките и оранжевия суичар!Не знаех, че и момчетата се чудят какво да облекат на 1-ва среща!![]()
![]()
Искаме да видим категорията "по-лоши от останалите"Първоначално написано от unfix
![]()
На 15 сме и двамата :>
Естествено , ама не мога да отида като клошар яЗапомни и още нещо че дрехите не са най-важни за една среща!!!
Taz Devil се казва :> За 1-ва среща наистина не става ;>Малко съм назад с анимацийте, как се казжа животното на, на коите имаш тениска?Мн ме кефят тея с анимационните герои,ма за среща и то 1-ва не става!
Don't remind me! ;>Не знаех, че и момчетата се чудят какво да облекат на 1-ва среща!![]()
![]()
ИскаШ.И ще си останеш с искането.Първоначално написано от kato` limonche
too much offtopics се натрупаха в тая тема , в която можеше да има 3-4 мнения общо и те да ми решат "проблема".
Oanjevata teniska tam na raetata(moje i s taz) + protritite dunki + moje i swit4era
Мерси ;> Други предложения anyone?Първоначално написано от F@ntom4e
az kato momi4e tova predlagam mislq 4e e nai dobroto i spolu4livoПървоначално написано от unfix
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Пич , пределно е ясно , че аз ще взема решението , търся мнение.И хайде не ми се карай , а?
Оранжевата тениска на раето най-много ми хареса.
...която може да се заключи.Някой администратор?
Епа, кажи кво си облякъл най-накрая де. о_O
Апф абе човек просто едни дънки и една тениска ще свършат работа ( стига да не са мърляви и скъсани... ) Тя ще излиза с тебе, не с дрехите ти! Просто гледай да са чисти, и в твоя си стил, все пак трябва да те види истински.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Оранжевия суичър обаче ако го слагаш не го закопчавай догоре... мен адски много ме дразни това....Просто като видя момче със закопчан цип догоре и се побърквам.![]()