- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как предпочитате - да ви свалят или вие да сваляте?
Момчета, вие ли предпочитате да поемете инициативата, или момичето да действа първо? Чувала съм противоречиви мнения - едни казват, че не харесват момиче да ги сваля, други, че предпочитат момичетата да проявят смелост.
За момичетата важи същия въпрос.
На мен ми харесва да ме свалят![]()
The Spark
Да свалям
Зависи какво искам - дали секс, или нещо по-сериозно. Но като се замисля.. и в двата случая поемам инициативата. Нямам нерви да стоя и да го чакам да ми се прави на кукла и да се чуди дали и как да ми поиска телефона.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Ами обичам да ме свалят!Е и аз ги свалям понакога, ама така е по-хубаво!
![]()
![]()
=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
(тва бяха сичките дет ми харесаха
)
Kato se zamislq dosega az sum poemala iniciativata pravila sum purvat akra4ka..., no posle toi produljava.Amaha az momi4e li sum ili.. i toi trqbva da se vklu4i![]()
На мен лично ми харесва момиче да ме свали ама до сега аз повече съм правел 1-вата крачка![]()
Да свалям като карам аз да ме свалят![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chefinkaaa
еми в повечето случеи момичетата ме свалят ! не че аз неискам да ги свалям просто сами започват да ме свалят и аз се възползвам![]()
![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
обичам аз да свалямвинаги е било тка.. просто като мене ме зарибяват не са ми интересни и ги чувствам някак досадни.. ддз
(момиченце съм
)
nai-hubavo e kogato vsi4ko e vzaimno !
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Единствения път, когато момиче ме е сваляло беше в маршрутка. И наистина ми стана хубаво, просто не го очаквах.Просто изключително рядко са такива жени - умни,красиви,интелигентни и знаещи какво искат.
Да е взаимноне обичам момичетата да се правят на недостъпни ...
но все пак .. ако го нямаше това нямаше да е интересно
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
на мен ми харесва да ме свалят,ама не го правят![]()
someone else...
По принцип ! оБичам да свалям, но не отказвам като ме свалят... а сваляме ли се взаимно, значи флирта ври и кипи...![]()
По принцип да ме свалятАма напоследък,като попадам на някви неинициативни се налага и аз да действам
![]()
Предпочитам да ме свалят.![]()
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Аз правя първата крачка изключително рядко,такаче - да ме свалят x]
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT