- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как предпочитате - да ви свалят или вие да сваляте?
"Както падне." валиден отговор ли е? За мен е важно да има сваклаа кой точно я почва не е важно.
Дойдох, Видях, Направих простотия.
Гледам аз да поемам инициативата, но мразя когато удрям на камък поради глупави причини. Момичетата просто се забравят, като започнат да се правят на трудно достъпни и по-висши. И като цяло е глупаво свалката да е едностранчива. Вярно, че единия от двамата трябва да започне нещата, но не и да ги влачи сам.
He who runs with aggression walks with no dignity
Не обичам да свалям... Иначе ако има някой младеж който ми харесва му се усмихвам там поглеждам го да знае че имам някви симпатии но той трябва да действа. Не бих отишла при някой да го питам дали ще ми даде телефона си ли да му кажа че го харесвам дори да знам че и той изпитва същото...
+ 1 :PПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
+1Първоначално написано от vilinanova
Offfff skuka..........
Да ме свалят,но не ми се е случвало и едва ли ще ми се случи скоро..а и мен толко ме е срам абсурд е да свалям някой просто![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Първоначално написано от Шушулчица
да ги млатим с тухли![]()
пасивност.![]()
по-мързеливия вариант![]()
е ест че да ме свалят .. хах .. но най добре е когато е взаймно .. накрая става интересно![]()
![]()
![]()
![]()
mii...az sm momi4e,obicham az da svalqm i sled tva i toi da po4ne da me svalq...t.e az da napravq parvata kra4ka...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Аз свалямако некое момиче тръгне да ме сваля значи не е достойно за мен
![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Първоначално написано от blufer_1
zna4i nqma da te svalqm![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
+1Първоначално написано от natalitoo
![]()
![]()
![]()
да ме свалят разбира се
Аз не се поддавам на свалки пък ме мързи да свалям. Трагичен случай.
Да ме свалят
Няма аз да варя подир гъза му я......![]()
;]