.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: ОТЧАЯНИЕ

ОТЧАЯНИЕ

Здравейте , искам и аз да споделя моята тъжна история. На 18 съм , старая се да изглеждам горе долу добре , дрешки , парфюми и т.н. Не съм сдухан . Не испускам петък и събота дискотеки партита въобште,но се оказа че ми липсва едно нешто което се оказа най-важното.А именно сродна душа,затова съм и толкова нещастен и ми иде да се самоубия.От 8 месеца се виждам с едно прекрасно момиче,влюбен съм страшно много в нея , казах й го ,но за жалост ще остане само приятелство.Просто тя не изпитва никакви по силни чуства към мен.Още по гадното е че тя сподели че си е харесала един много добър приятел.Точна е казва ми сичко в очите , но хора кажете как да я забравя . Живота ми се срина с това момиче , психически съм съсипан вече и не издържам.Хората казват далеч от очите далеч от сърцето , но при мен са такива обстоятелствата и ще я виждам.Страшно нещастие въобще не ми върви в любовта.Дайте мнения и съвети plss

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ти пък не бъди такъв егоист, сякаш искаш всичко или нищо. Приятелството щеше да ти е доволно достатъчно, ако наистина искаш да си толкова близо до нея. А после... кой знае, може да сподели чувствата ти. Но не форсирай нещата, нито пък се сдухвай за глупости.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

.

нз може би е така . Но, ми каза че едвали някога ще имам шанс и да не се надявам на нищо

Ей тя не е единственна,и незаменима .Мисля,че си си втълпил,че е единствена и незаменима.По-добпе приеми нещата такива каквито са..може би е било писано така да стане..защото рано или късно ще намериш друго момиче.Погледни нещата от другата страна .Ако искаш да я забравиш - ще ти трябва време..а щом се виждате често..прави неща които ти харесват..излизай с приятели..
    Желязна Девица

Решението е да не ти пука толкова, мисли за себе си без да прецакваш другите, но и без да ти се качват на главата. Спортувай, знай че трябва да си пич без да се излагаш и не обръщай внимание толкова на чувствата, които не са споделени. Момичето трябва да разбере от самото начало, че ти определяш правилата и ако не ти изнася не се занимаваш - така за мен е най - добре. Изгради си една стена, така няма да страдаш. И запомни, че момичетата обичат пичовете, не някви лигльовци или тъпаци. Харесват момчета, които си знаят цената.

много трудно . аз ставам и лягам с мисълта за нея . няма да крия за пръв път се чуствам влюбен . почнах да праа глупости само и само да не мисля за нея но не става.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: .

Цитирай Първоначално написано от house_man
    нз може би е така . Но, ми каза че едвали някога ще имам шанс и да не се надявам на нищо
    Виж, никога не трябва да се зарича така човек, защото в следващия момент всичко става. Започнете да си лафите, станете приятели, покажи й, че можеш да си точен и печен, но бъди мил. Така тя ще започне да ти споделя и кой знае - може да стане заварката. Но не се сдухвай, не се отчайвай и й покажи, че си млад човек, който знае как да използва времето и възможностите за забавление, които има.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

така е попринцип, но ми е супер гадно.ще се опитам да запазя приятелски отношения , но не успея ли да се оправа , ще я помола да ме отблъсне така че да я намраза

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не трябва да правиш глупости. Аз съм малко далеч от това влюбване, за което говориш, но ако се запознаваш с други момичета, може и да си харесваш някое и така малко по малко всичко ше отшуми. Щом ти е казала, че нямаш шанс, няма смисъл да се занимаваш с нея повече.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

тва също е вариант , но в момнта нямам самочуствие да си купа цигари , пук камо ли да се запозная с друго момиче

Абе пич, не се сдухвай така, щото става oще по - зле. Знам к'во ти е, обаче с тая психика за никъде не си. Пусни си некоя балада, разчувстай се малко, докато ти мине и давай напред. Забрави да ставате приятели, тя затова не те иска, щото не те възприема като недостижим, а като "приятелче". Момичето иска някой, с който да се чувства сигурна. Пак ти казвам, знам кво е, но забрави да бъдеш приятел с момиче, камо ли такова, което харесваш. Просто си го избий от главата.

вярно си е , но съм такъв в тва отношение показвам слабост . нз дали ще мога да прекратя сякви контакти с нея

Ако ти сам не се стегнеш, никой няма да ти помогне. Не знам какъв тип човек си, ходи на фитнес или плуване, изразходвай енергия, научи се да приемаш поражения, щото така се става мъж. И не ставай путка заради путка, като един вид те е отрязала, не бъди и ти същия дървеняк. Дръж се добре с момичетата, но по - резервирано.

хода на фитнес . постоянно гледам някък си да си запълвам времето,но нали ти казвам брат за пръв път ми се случва такова нещо и напрао нз на къде да подхвана

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Виж сега,не приемай това като краят на света.Аз съм на мнение,че трябва да си й приятел.И трябва да се стегнеш,какви са тия глупости "нямам самочувствие"..?Горе,глават и смело напред!Както казаха,преди мен не се заричай,защото човек,не знае какво му готви живота! Успех и гледай по-ведро на живота.

ще се опитам,макар че съм пълен с отрицателна енергия и емоции към всичко

хода на фитнес . постоянно гледам някък си да си запълвам времето,но нали ти казвам брат за пръв път ми се случва такова нещо и напрао нз на къде да подхвана
    Ми има и такива моменти, живота не е само цветя и рози. Просто по някакъв начин емоцията трябва да излезе от теб - дали чрез музика или спорт, или квото и да е. Мисли за пари, за часовници, изобщо за всичко, което те кефи. Чувствай, но не залагай на празни надежди, по принцип говоря. Бъди реалист. Аз например се стремя към пари, като по този начин си гледаш кефа с приятелите, а и намирам упора в тях, то е нещо като терапия, както е и музиката.

брат обикалям кафетата и дискотеките като ненормален пукам маса пари да се наливам , почнах и с некви ектстри от време на време ако се сещаш за кво ти говора и не и не . просто нз тряя ми доиде некъв акъл и да забрава сичко щото иначе не журви на добре

Ти просто си си втълпил и това ти е проблема. Има и други момичета, много по-хубави сигурно от нея, няма незаменими хора. Ти си и станал като роб - много гадно. Не я виждай изобщо, ако тва ще ти помогне.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    брат обикалям кафетата и дискотеките като ненормален пукам маса пари да се наливам , почнах и с некви ектстри от време на време ако се сещаш за кво ти говора и не и не . просто нз тряя ми доиде некъв акъл и да забрава сичко щото иначе не журви на добре
    Така,няма да ти дойде акъла..забрави просто...намери друг начин. Единственото,което постигаш по този начин е да си хвърляш кинтите..на вятъра+гаден махмурлук.Не е много добра комбинация нали?

ще се опитам нямам друг избор . тряя преглътна сичко и да продулжа напреде някък си

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ще се опитам нямам друг избор . тряя преглътна сичко и да продулжа напреде някък си
    Не,"ще се опитам",а си кажи,че обичаш себе си и няма да се отчайваш..толкова.И,че ще превъзмогнеш това.

трябва да ине поне малко време за да го кажа тва .сичко е още доста прясно така да се каже

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    трябва да ине поне малко време за да го кажа тва .сичко е още доста прясно така да се каже
    Ок,ти си знаеш.

много трудно . аз ставам и лягам с мисълта за нея . няма да крия за пръв път се чуствам влюбен . почнах да праа глупости само и само да не мисля за нея но не става.
    леле колко ми е познато това..няма да те лъжа,че ще ти трябва супер много време за да я забравиш..но за тази цел се иска и желание..
    Желязна Девица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си