Цитирай Първоначално написано от maharbal
Цитирай Първоначално написано от dare_93
Като видите някое по-срамежливо момиче или по - сдържано що не обръщате никакво внимание (към момчетата) а само подминавате един вид тя не става зощото не е курва или някоя руса крава..?!??!Или пък като ги видите преди да ги познавате хубави това онова а после като видите че са по-сдържани се одръпвате.. някой ще обясни ли...?!???!???

ami sorry no az iskam da kaja syshtoto i za vas Ako ne e nekoi macho... vechniq svalqch i ako ne e po-golqm ot vas vyobshte ne ni zabelqzvate... Kolko pyti v tozi forum si vidqla momiche da si haresva ili da e trygnala s po-malko momche ot neq? Ima edna tema "vyprosnik" procheti tam na vyprosa "na kolko godini ste" i shte vidish che vsichki momicheta pishat "az sym na 15 a toi na 18".."az na 16 toi na 22". Nikyde nqma nqkoq da e kazala "i dvamata na po 15". Emi men pyk tova me drazni. Pyk i ne sym syglasen che ne haresvame sramejlivi momicheta. E nqkoi moje i da ne gi haresvat... lichno mnenie, no nqma nishto losho v sramejlivite momicheta... Ne vsichki moje da sa otrakani... syshtoto e pri momchetata. Ako e sramejliv ili neshto drugo se edno ne syshtestvuva...
hei mom4e ne e taka pone en vinagi ne slagai vsi4ki momi4eta pod ob6t znamenatel i ti momi4e nedeite lo6o e.A da kaja vseki si ima sobstven vkus az puk li4no si padam po sramelivi mom4eta i nikoga ne gledam vin6nost hodila sum i s mom4e an moqta vuzrast no i s mom4eta po golemi ot men.I na vuprosa na mom4eto 6to hodim s po golemi.Mi 6toto na moita vuzrast mom4etata akula im kato na "pale" bez da se obijdate.Prosto momi4etata haresvat po zreli a ne nqkoi deto se ligavqt i vur6at postotii