Цитирай Първоначално написано от maharbal
Цитирай Първоначално написано от dare_93
Като видите някое по-срамежливо момиче или по - сдържано що не обръщате никакво внимание (към момчетата) а само подминавате един вид тя не става зощото не е курва или някоя руса крава..?!??!Или пък като ги видите преди да ги познавате хубави това онова а после като видите че са по-сдържани се одръпвате.. някой ще обясни ли...?!???!???

ami sorry no az iskam da kaja syshtoto i za vas Ako ne e nekoi macho... vechniq svalqch i ako ne e po-golqm ot vas vyobshte ne ni zabelqzvate... Kolko pyti v tozi forum si vidqla momiche da si haresva ili da e trygnala s po-malko momche ot neq? Ima edna tema "vyprosnik" procheti tam na vyprosa "na kolko godini ste" i shte vidish che vsichki momicheta pishat "az sym na 15 a toi na 18".."az na 16 toi na 22". Nikyde nqma nqkoq da e kazala "i dvamata na po 15". Emi men pyk tova me drazni. Pyk i ne sym syglasen che ne haresvame sramejlivi momicheta. E nqkoi moje i da ne gi haresvat... lichno mnenie, no nqma nishto losho v sramejlivite momicheta... Ne vsichki moje da sa otrakani... syshtoto e pri momchetata. Ako e sramejliv ili neshto drugo se edno ne syshtestvuva...
Е здрасти, аз бях тва момиче, което харесва момче колкото нея. И вярно, не съм на 15, а на 14. А това, което казваш, че всички си падат по фешъни, въобще не е вярно. Мене пък тея ме отвръщават. Вярно, не трябва да е някакъв задръстеняк без самочувствие. Но пък да ми се прави на мноооого велик като сложил цигански маркови дрешки: Лилава фанелка със жълто потниче отгоре и некви изтрещяни емовски дънки... А повечето момичета не харесват срамефливи момчета, защото срамежливостта е в кръвта на нашия пол. Пак и лично аз съм от по-срамежливите, в смисъл че не обичам да правя първата крачка, но понякога се налага.

А по темата:
Не съм момче, но мисля, че мога да си изкажа мнението. Ако едно момче не види нещо в дадено момиче, което да го привлече външно, то няма да изпита желание да се запознае. А най-голямо впечатление им правят късите полички, деколтетата до пъпа и циците отвънка. Винаги, като говориш с приятелите си, ти казваш "Аз ходя с една супер яка мацка" и един вид това е гордост, че си си хванал поредната ку**а. От друга страна пък когато едно момиче не отвръща до толкова на жестовете ти, ти губиш желание към нея. А повечето нормални момичета стават тъпи фешъни по причина, че така повече ги харесват. Мисля, че е това.