- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо.. май не схващам..?!
Е здрасти, аз бях тва момиче, което харесва момче колкото нея. И вярно, не съм на 15, а на 14. А това, което казваш, че всички си падат по фешъни, въобще не е вярно. Мене пък тея ме отвръщават. Вярно, не трябва да е някакъв задръстеняк без самочувствие. Но пък да ми се прави на мноооого велик като сложил цигански маркови дрешки: Лилава фанелка със жълто потниче отгоре и некви изтрещяни емовски дънки... А повечето момичета не харесват срамефливи момчета, защото срамежливостта е в кръвта на нашия пол. Пак и лично аз съм от по-срамежливите, в смисъл че не обичам да правя първата крачка, но понякога се налага.Първоначално написано от maharbal
А по темата:
Не съм момче, но мисля, че мога да си изкажа мнението. Ако едно момче не види нещо в дадено момиче, което да го привлече външно, то няма да изпита желание да се запознае. А най-голямо впечатление им правят късите полички, деколтетата до пъпа и циците отвънка. Винаги, като говориш с приятелите си, ти казваш "Аз ходя с една супер яка мацка" и един вид това е гордост, че си си хванал поредната ку**а. От друга страна пък когато едно момиче не отвръща до толкова на жестовете ти, ти губиш желание към нея. А повечето нормални момичета стават тъпи фешъни по причина, че така повече ги харесват. Мисля, че е това.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.