.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Разпускане... съвети

Времето напоследък става все по- хубаво... аааа кафетата вече омръзват... Колкото и тъпо да звучи... давайте някакви идеи какво може да се прави.. как разпускате вие с приятели?
    Къде ходите.. какво правите?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Адски много обичам да ходя на пикници!Гледам си от Варна,та "Побити камъни" е много хубаво място за разпускане

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    В къщи покерче, бира; из парковете насам натам, намира се
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Има много места, където можете да отидете, но по - важна е добрата компания, отколкото мястото.

Ние ходим по парковете, центъра, даскало, най - различни, навсякъде мога да се мерна. Какво правим - музика, бира, боулинг, билярд, баскет, волей, гледаме филми... нормалните неща.

С приятелки караме колела, разхождаме се из града или в парка, обикаляме магазините, правим си партита следобед и гледаме филми, слушаме музика, е*аваме се с някой в aha.bg или друг сайт, бъзикаме се с приятели по скайп, събираме се вечер компания, сваляме момчета, някой път си оставаме вкъщи, готвим (не питайте), висим пред компютъра и телевизора, гримирваме се Някой път ходим да взимаме малкия ми племенник от детсаката градина и ходим някъде да си играе И през свободните дни взимаме пари и отскачаме до някой по-голям град в околността

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    дам..пикници,на кино..или си направете кино в някой от компанията,разходки в парка също стават...или ако има рекичка край вас там сйщо мое да се моткате...карайте колела...абе има сумати приятни неща за правене

Град
    Sofiq
    Мии кво да ти кажа има много неща,които могат да се правят навън,т.е. обикновенните неща-ходим на кафе,събираме се в даскалото на по бира,кръстосваме улиците с колата на един фр. разхождаме се някъде в парковете.Бе общо взето правя всичко,но само не и да уча
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен
    Колкото и тъпо да ви прозвучи,релаксирам и почивам пред компа,и чат-пат навънка с някой фр...

Е да.. това са нормалните неща... но не знам... на мен ми се прави нещо различно.. не знам и аз какво.. стига да е различно..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    mie nie hodim po magazinite qdem sladoled ako ima nqkoi kupon razhojdame se zsq se zapisahme v razni kampani posledno razdavahme prezervativi i taka :}}} na koncetri ako ima
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си