- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- толкова интриги писна ми от живота
вместо да се кефиш че те обсъждат (щото явно си им интересна) ти се впрягаш... (: я по спокоино :Р няма лошо даже се радваи че го правят щото някои хора мн им се иска да ги обсъждат и да пускат слухове за тях ама...![]()
се едно чета
"из дневниците на селската курва"![]()
О боже, не можете ли да си живеете живота, без да се занимавате с глупости?
Аз пък като бях на 15 една баба от блока говореше, че всяка вечер се прибирам с 30-40 годишни мъже. Всяка вечер различни. Друго момиче говореше, че тогава съм ходела с 25 годишен, т.е. 10 години по-голям от мен. Е да не би случайно да съм се разкарвала с табелка 'СПРЕТЕ ДА КЛЮКАРИТЕ ПО МОЙ АДРЕС'? Нека всеки говори каквото иска, нали не е вярно, какво те интересува?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако не живееш в това село, просто не ходи толкова често там...Такива са хората просто, свикнали са всичко да знаят, да говорят, всички се знаят.А пък е било глупаво да се разделяте заради някакви интриги, все пак е близко до ума, че могат да го правят, за да се разделите, а той явно им е повярвал...
Където и да отидеш,с който и да се събираш,винаги ще има хора,които да ти завиждат и естесвено винаги ще има интриги...![]()
пахасхсдха кво те ебе 4е говорят така бе тегли им една майна и тва е нема за кво да се притесняваш![]()
Любовта е най-гадното нещо на света !!!
Радвай се, че говорят за теб. Поне ставаш известна, дори и не в най-добрата светлинаА сега по-сериозно. Според мен не трябва да се засягаш толкова от чуждото мнение, нали не плащаш Данък Обществено Мнение?
![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Тегли им една майна и гледай напред..аман от комплекси..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Да ти нося ли ножчето..?Еми така е - живота е шибан.Тряба да се научиш да губиш.
Така де,не знам колко компетентно мнение дадох,не дочетох,ама предполагам се досетих..![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
хм
Не мога да ти опиша коооооолко много се смях))
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..