- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- толкова интриги писна ми от живота
emi zna4i ako mojete me posavetvaite kakvo da pravq 6tot sam mnol qdosana![]()
ta eto za6to....
emi ot min godina tragnah s edno mom4e za kratko posle s drygo za6toto prosto ne se razbirahme /te bqha ot moito selo/{bez sex}i taka doide tas godina i tragnah s playboq taka da go nareka na seloto vsi4ko varve6e super {+sex}mn si go obi4kah no horata tam razbraha za nas i zapo4naah da intriganstavat i da govorqt laji i skoro se razdelihme i sega kato me vidat nqkoe mom4e da me izpra6ta sled disko na dr den po4vat sluhove 4e hodim i 4e se e....i syper mn se tvarq 6tot tva nee taka i dr vs si mislqt 4e sam nqkva kyrva koeto estestveno ne e taka basi i selqnite prosti nqmat dr rabota i po4vat s klukite![]()
![]()
![]()
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Е какъв ти е проблема, тегли им по една майна и да си гледат работата.
Другия вариант е да кажеш че си най-геламата курва и да видиш как сами ще млъкнат, просто ще останат с отворена уста![]()
Епъ ко и туй чуду подпись?
Emi spokoino de ... to pri vseki 4ovek se puskat takiva sluhove.. Vseki minava prez tova.. Hich da ne ti puka..![]()
of i az iskam da ne mi puka oba4e horata posle po4vat da pitat vqrno li au....i ostavat s gre6na predstava za men![]()
![]()
![]()
zastrelqi se![]()
![]()
Ако бях на твое място щях да им кажа - да така е полвината голо момиче не са виждали освен на картинка и щях да им тегля майната.
Все пак това е село и клюките и интригите са на особена почит. Моят съвет е да се опиташ да не им се връзваш много много, да не ти пука пък те каквото искат да си говорят.![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
еми нз то на всякъде е така като нещо върви супер винаги някой завижда и пуска интриги
а искаш ли аз теб да те застрелям (способен съм!) балъъъъък !!Първоначално написано от the_unknown
С газов пистолет и ритуално,по възможност разбира сеПървоначално написано от the_unknown
I believe only in death itself
Ами насело винаги е така..и на мен ми се е случвало..мойта баба се побърка-квато е консервативна..Тъй че да не ти пука![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
то сега е модерно да си курва, така че просто са ти направили комплимент![]()
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
да не ти пука. остави ги да си чешат езиците и да говорят. по-добре на хората в устата, отколкото в краката ;D
Да си на село , е все едно да си в класната стая, всичко се знае и с всеки трябва да си приятел...
Бягай, ако са толкова зли ..
По-добре на хората в устата, отколкото в краката...
Те пък са го казали преди мен.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
PLAYBOY-a на селото !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наи - добре да не им обръщаш голямо внимание, а да си правиш каквото ти е на кеф, той по тяхната логика тогава да си нямаш приятел, да не те испращат, а да си ходиш сама, което пък хич (поне за мен) не е нормално за момиче сама да се пребира и така, като им знаят устите най - добре им ги затвори по начин, който ти знаеш.![]()
![]()
BMW -> Beautiful car!!!
Trqbva da ti priznaq, 4e tozi "unikalen" syvet shte go vpisha v moqta zlatna sbirka ot narodni mydrosti i misli - naistina si zaslujava!Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
Τώρα είμαι καλά.
xx ako pita6 men fa6tai si "playboy-q" i si go druj da si go ebe6 i t.n. a puk horata neka govorqt,govorqt,govorqt,govorqt,govorqt,govorqt,go vorqt
Може би е крайно време да спреш да се занимаваш със селяни, не мислиш ли?![]()
Левски шампион але але!
Ти пък вместо да се сдухваш дигаш главата и напред, да не те ебе какво приказват... зависта край няма...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ti danyk obshtestveno mnenie plashtash li?Ne nali - ami kakvo ti puka togava?Kakvoto i da pravish,ustite na horata nemojesh da gi zatvorish...,kolkoto poveche im se vryzvash - tolkova poveche shte govorqt.Taka che ne im obryshtai vnimanie - kogato vidqt,che ti e vse taq te sami shte sprat da ti izpolzvat tolkova chesto imeto v selskite kluki...
A qui
+1Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
![]()
![]()
П.П. Йоанче Обичам та![]()
![]()
![]()
![]()
И защо реши,че тая тема е за раздел секс?
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
"Playboy-a на селото" ерм кк. Тва "Пацо" ли е?
The Spark