.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

приятелата ми е била к***а

Priqtelkata mi e bila kurva tova razbrah ot 3 meseca a s sme s neq ve4e godina i neznam kakvo da pravq da q zarqzvam li ili da prodalgavam s neq 6te se rdvam vseki ot vas da dade mnenieto si ! Zna4i pod kurva imam predvid 4e predi men vav period ot 5-6 meseca tq e prespala s 5 mom4eto s koito e pravila samo sex o6te na 2rata sre6ta i to ne po 1 pat ami sas vseki prez sedmica gore doly tova razbrah edna ve4er ot neq kogato si govorehme na tema biv6i gajeta tq e kaza 4e az sam i parvia seriozen a s drugite e pravila samo sex tarseli sa q po tel tq e hodela i se e ebalas tqh i to s nqkoi daje bez da izpolzva prezervativ , sled kato razbrah za tova koeto stana naskoro az iskah da q ostavq no tq se zakle 4e ne pravi pove4e tova i iska da e samo s mene i mn. ME Obi4ala , no sa6tevremenno poddarja6e vrazka s edno ot tezi mom4eta po skype , az i kazah 4e trqbva da se promeni ako iskam da q s neq za6toto togava vse o6te izpitvah nqkakvi 4ustva ... no sled tova tq napravi ne6to mn. glupavo pi6e6e si s edno mom4e v aha i my izpra6ta6e goli snimki , tova mom4e se okaza moi priqtel i mi kaza , sled tova istoriqta se povtori i az i prostih pak , no prosto nemoga da jiveq s misalta 4e e tolkoz glupava i e bila kurva na vsi4koto otgore , kajete mi kakvo da pravq da i "razpisvem patniq list" ili da prodalgavam s neq .....?

Модерирано от Бандитка
    Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА!

Мега фен
    Думи нямам...абе просто опитай с нея,ако нещата не потръгнат - зарязваш я и готово.

Град
    Бургас
    Еби там на харабия , наеби я хубаво и я заеби ;> Като е курва не я заслужаваш ;> Тя ще си го разбере Мисълта ми е , че ако я "използваш" по този начин и я зарежеш , тя ще си вземе поука :>

Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
    искате ме на земята - ми що не го духате?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Според мен,не се е променила и няма да се промени...щом и още прави подобни неща..като изпраща снимки...Но ти казваш,че сте от 1 год.заедно,ок.Щом е с теб,толкова време,значи има чувства към теб.Много сбъркана история.. Ти,кажи тя как се държи през тази 1 год.дай малко повече инфо.. Все пак,съм "за",да я разкараш...тя не струва..

ami az sam i sega s neq no prosto ne me ostavq mira tazi misal 4e e bila tolkoz propadnala , osven tva vseki den tq mi pokazva kolko e prosta , daje v na4aloto tq mi kazva6e 4e go bila pravila prosto ei tai i daje se hvale6e i mi kaza 4e bila" flirtadjiika " ne kurva ! imalo e momenti v koito pobesnqvam i i kazvam vsi4ko v prav tekst a tq mi otgovarq 4e tova bilo normalno i 4e ako sam si hvanel druga i tq ne bila pravila tova sled vreme 6tqla da zapo4ne da go pravi.... ISKAM MNENIETO NA MOMI4ETATA TAKA LI E ? 6toto ve4e 4udo se po4udih...

oh 4esno ne ti zavijdam 4e si v tova polojenie.Mojebi naistian te obi4a 1 god i ne6to ne e malko.No vse pak tvoi priqtel i goli snimki

p.s. a vuprosut mi a tvoq priqtel prespal li e s neq

ami prez parvite meseci ne se darje6e vaob6te dobre kato sme izlizali vse edno sam sam , nikakvo otno6enie po koeto da si proli4i 4e sme gajeta .... az i napravih zabelejka i tq mi kaza 4e neznaela kak da se darji 6toto nqmala gaje predi ..... mn. tapo a? sega se darji dobre za vmomenta izvini mi se za vsi4ko no nqkoi ne6ta nemogat da se prostqt osven tva tq si e tapa

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от MN_DIV_P
    ami prez parvite meseci ne se darje6e vaob6te dobre kato sme izlizali vse edno sam sam , nikakvo otno6enie po koeto da si proli4i 4e sme gajeta .... az i napravih zabelejka i tq mi kaza 4e neznaela kak da se darji 6toto nqmala gaje predi ..... mn. tapo a? sega se darji dobre za vmomenta izvini mi se za vsi4ko no nqkoi ne6ta nemogat da se prostqt osven tva tq si e tapa
    Адски е проста...извинявай,че я обиждам...дам...

ami ne e prespala s priqtelq mi , da adski e prosta !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ami ne e prespala s priqtelq mi , da adski e prosta !
    В много кофти положение си..Ти сам,реши какво да правиш,надявам се,всичко да мине добре.Лека вечер.

Град
    В КЪЩИ
    Аз мисля, че тя не те заслужава щом след толкова мн грешки, които е направила ти си и простил и ни искаш мнението вместо направо да я зарежеш значи държиш на нея, но се замисли ЗАСЛУЖАВАШ ЛИ НЕБЛАГОДАРНИЦА?
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    А ти обичаш ли я ? Ако да - дай и някакав период от време 2-3 седмици да се промени...Ако не - използвай я само за секс а отделно си флиртувай и т.н.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ti 6te si preceni6 dali iska6 da si s neq ili ne ot tova dali naistina izpiva6 nqkakvi 4uvstva kam neq...a tova kakva e bila v minaloto za men e bez zna4enie,za6toto sega e s teb ve4e kakto kaza godina i moje bi tova e na4in po koito da spre da bade kurva ... Tva e moito mnenie

А ти обичаш ли я ? Ако да - дай и някакав период от време 2-3 седмици да се промени...Ако не - използвай я само за секс а отделно си флиртувай и т.н. Smile Ami neznam ve4e nemoga da kaja no tvoito mnenie nai mi dopada 6toto tq to4no tva zaslujava ! Prosto az sam ot drug grad i sam pri neq tq mi e edinstveniq po blizak 4ovek s koito sam sviknal i jiveq zaedno s nego i ako q ostavq bade6titemi planove rabotata mi na vsi4ko 6te ima vliqnie

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Щом се колебаеш значи нещо чувствата ти са се променили...В любовта или си сигурен или не си а щом се колебаеш мисля че сам можеш да си направиш извода...По скоро си свикнал с нея и както сам каза ти е единствения близак човек.Но заслужава ли си всичките нерви ? Тука вече ти си решаваш.Късмет
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Чудя ти се как все още си с нея...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Забрани й някои неща ако не ги спазва показваш и черен картон и толкова

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    разкарай я

Град
    пРи*ДяДу*КоЛеДа =]
    стой с нея докато не си намериш друга от тоя град..щом го е направила 1,2 там нз колко пъти ще го направи пак щом е толкова тъпа

Боже потресена съм ..
    на колко е години приятеллката ти?
    според мен я остави.. не заради друго ами .. просто година и нещо е много време и след като вече не мислиш че я обичаш просто няма смисъл вече .. ако не говореше че е тъпа и т.н. нямаше да те посъветвам така.. освен това тя ти е казала че се е променила но праща голи снимки хмм .. надали се е променила ..
    или пък говори с нея относно голите снимки които е пращала .. ако ти обещае че няма да го прави отново намери начин да видиш дали това е истина ..аз това бих направила. . . .
    или пък остани си с нея просто за да я оправяш от време на време (знам че звучи грубо от устата на момиче но.. тфа е истината сори..)
    божееее колко глупава приятелка имаш..

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Не одобрявам това с изпращането на снимки и то голи.. Поговори си сериозно с нея.
    И няма смисъл а питаш дали да продължаваш с нея, ако я обичаш, кво значение какво е правила преди да тръгнете..? / въпреки че за да продължиш с нея, трябва МНОГО да я обичаш/
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

бато самонавиващия се тип

Град
    Пловдив
    gluposti sa tfa... segashniq mi priqtel mi e parviq i nqmam jelanie za drugi vrazki osven s nego.... vsi4ko si e do 4oveka.. poznavam edna dvoika koqto e kato vas... mom4eto se promeni predi i toi be6e takaf gledashe kak da naebe nqkoq... no mu se padna pak leko momiche koqto vseki znae 4e e spala s pove4eto ot grada... toi i prosti kaza 4e ne mu puka za tova koeto e pravila predi a sega... no i sega ne prodaljava mnogo dobre ... i ne e mnogo umni4ka nnoooooo...... neznam vseki si reshava dali moje da ponese tova ili se otdrapva ... AZ ne bih go prejivqla i bih se otdrapnala

priqtelkata ti dilqna li se kazva

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    тцтцтц...мн шибана ку4ка....зарежи я!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си