.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Na tfoe mqsto bih i teglil mainata.Ot kude znaesh, che ti e kazala istinata, a ne se e e***a s oshte poveche momcheta?
    Ot kude mojesh da si siguren, che ne sviri na bastuni i v daskalo za $? Brat e*i q i q zae*i.
    A moje i da se e razgonilo momicheto ot kude da se znae Nz as bih q zarqzal za teb ne znam. To tfa ne e lubov a prosto nqkakvi ostanki ot nqkogashni chyvstva
    Gledai samo na pred.... Shte si namerish po hybava. Vse pak neshtata ne sa takiva, kakvito gi vijdash. Moje da e hybava no tupa( nishto lichno ) no moje i da e umna ne se znae. Taka che probvai si kasmeta pak. A neq mojesh da q ostavish na zaden plan- Rezerva
    ae GL&HF brat
    www.river-of-flame.piczo.com
    Name-->>VlaDimiR??!<<-
    †Escalation666†
    97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
    Eto me i men (leshper )

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    пффф и аз съм правил глупости въпреки че съм момче ... и повечето от вас ( момчетата ) ще кажат и к'во ... да е**ш е глупост ?
    ами според зависи .. кой кога къде и тнт .. и все пак .. мисля че в момента изпитвам чувства .. и ... съм много сериозен ... просто само 1 момиче ми е в акъла ... и тва е .. а пък .. че хората се променят .. променят се .. всеки ден .. всеки час .. но друг е въпроса в каква насока .. просто трябва да я наблюдаваш малко повече .. но не мисля че е етично да ходи .. да се раздава на другите и да ти казва " обичам те " това са силни думи .. и не се казван просто така и на всеки ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    In Devil's Castle
    абе според мен щом не се е променила,няма да го направи намери си друга
    someone else...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Просто я зарязвай, хич не му мисли... Такива познавам много, не се променят, повярвай ми... Може и да те обича, ама не може да е само с теб... Такава си е просто... Уфф една такава как разиграваше един познат... Сигурно с една дузина го менкаше... И ми се водеше най-добра фр... Пък аз я прекривах в началото... Уфф, хич не искам да си спомням... Такива не ги уважавам и толкоз...
    The reasons of love... <3

Napravo q zarqzvai!!!Tova momi4e ne e za teb....

Град
    У нас Си (=
    По начина, по който говориш за нея и в предвид действията й не мисля, че имате бъдеще.
    Щом осъзнаваш, че е толкова проста сега, то повярвай, от ден на ден ще те дразни все повече....Остави я да си намери някой с нейния акъл...така няма да разбере, че е проста.
    Курва е...но нали и тя все някога ще се омъжи...представи си, че може мъжа й да си ти...не мисля, че искаш....Остави я да си намери някой, за който това не е еот такова значение или поне ще може да преживее мисълта...
    А за сега...не ти ли е гадно, че като вървиш и не знаеш кой си мисли "Хаха тоя ходи с курвата от даскало/квартала ми....на приятеля ми му е духала...*образно описание*, а с мен е спала...много яко" (пример давам само)...Вярно, не е спала с чааак толкова много, обаче първо, че момчетата се хвалят за такива неща, пък и слуховете ходят бързо по хората...
    Помисли си какво искаш.
    Дали я обичаш достатъчно.
    Можеш ли да преживееш това, че е била курва и че се гордее с това. (всички момичета го правели-да бе да...)
    Дали е толкова тъпа?....защото е адски важно да си с някой, за когото мислиш, че ти е на нивото, защото иначе идват много разправии и така нататък.

You are an idiot...какво значение има с колко е спала? Курва значи да е спала с по 5 на ден и да е получавала пари от тях....щом не го прави докато е с теб КЪФ ти е проблема>?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

ami ne sega ne hodi s nikoi nikade v tova sam siguren 100% kazva 4e me obi4a mnogo i 4e 6te napravi vsi4ko za men i naistina go pravi ..... no i da ne tova tq si me drazni po princip vseki den POVE4E I POVE4E 6toto si e glupava , pak i kak moje da ima6 doverie na 4ovek koito nqma mozak v glavata si da se seti kvo trqbva i kvo netrqva da pravi ! A ina4e az si tarsq drugo seriozno momi4e i kato si namerq 6te q razkaram kolkoto i da mi e trudno ! ZATOVA AKO IMA ZGODNI MOMI4ENCA OT TARNOVO DA MI PI6AT

:d

Brei mani mani.House brat nema li da ti e gadno ako razberesh che priqtelkata ti se chiftosva po put i nad put?Bate ako iskam k**va shte si platq, obache tazi izobshto ne e za tozi otdel
    ~~~>>Otdel SEX
    Namirate se v otdel Lubov a takava v tazi vruzka pone spored men NQMA Tegli i mainata i da ne ti dreme kazah ti chovek. Tq shte te durpa nazad samo. Posle zaradi nqkakva si selqnka doshla v sofiq poneje bashta i remontira asansiori v kremikovci nqma da mojesh da opitash kusche istinska lubov
    Ot lichen opit ti go kazvam
    www.river-of-flame.piczo.com
    Name-->>VlaDimiR??!<<-
    †Escalation666†
    97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
    Eto me i men (leshper )

Мега фен Аватара на koalka
    Разделяй се с нея тогава.Честно казано и аз да знам нещо такова за приятелката си, и аз ще постъпя по същия начин!

КЪСАЙ !!!

Ти добре ли си ве брат? Мен ме е гнус от такива честно. Зарязвай я без да му мислиш, кой знае колко се е ебала без ти да знаеш.

otnosno temata iskam o6te komentari!!!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Може би ти наистина си важен за нея така че препоръчвам да си поговорити не че тя ще си промени но ... абе да се изясните
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

govori se do edno vreme, posle se deistva...sedni provedete edin seriozen razgovor i se izqsnete ako v posledstvie nqma promqna q zareji ne si struva
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от FanTa_rS
    govori se do edno vreme, posle se deistva...sedni provedete edin seriozen razgovor i se izqsnete ako v posledstvie nqma promqna q zareji ne si struva
    Е и тва е вариант
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

ami govorili sme si , se karahme de po to4no ... az i kazah 4e e kurva i 4e ne iskam da imam ni6to pove4e s neq a tq me obejdava6e 4e tova e bilo minalo i go e pravela 6toto e bila v takav period (maikai umira) i 4e ve4e se e promenila i az sam vsi4ko za neq , no az pak bqh mn. qdosan i si hvanah patq tq se razplaka dogonime i mi me pregarna po4na da vika ne iskam da te zagubq...

явно не само жените пускат клончето,чак след като се хванат хубаво за друго..по-добре я зарежи сега,защото ако тя наистина те обича толкова,колкото твърди ще я нараниш много повече..но помисли си какво искаш ти..обичаш ли я наистина..и миналото и няма никакво значение..важно е настоящето..но това,че е пращала голи снимки аз не го приемам

Da prav si pi4 palen bokluk e ne si zaslujava vaob6te , tarsq si nqkoe svesno momi4e i taz propadnalata kurva q razkarvam pri 1va vazmojnost!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Сложна работа... но нали знаеш, че всеки като се влюби се променя... Може би тя ще се промени, макар да е тъпо тва с снимките дето е направила в аха... Значи остани с нея.. защото предполагам и ти си я обичаш, ... щом ти се е заклела да не прави повече така... значи има някаква гаранция... все пак ти си имай едно на ум... и ако направи нещо като изневяра или от сорта... режи с ножиците.. но за сега просто трябва да и имаш доверие..
    Късмет!

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Бивша к*рва и бившо ченге няма.
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
    забрави бивш наркоман :P

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Слушай сърцето си, то няма да те подведе никога. Пък и щом е била курва, сега щи си носи последствията.. А и щом не я харесваш, вместо да се мъчите и двамата, я остави, сигурна съм че тя самата вижда че ен върви между вас и ще си поплаче поплаче пък ще й мине на края На всеки му минава, с изключение на най-умните
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
    забрави бивш наркоман :P
    е някой се оправят
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми