.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Цитирай Първоначално написано от MN_DIV_P
    Da prav si pi4 palen bokluk e ne si zaslujava vaob6te , tarsq si nqkoe svesno momi4e i taz propadnalata k***a q razkarvam pri 1va vazmojnost!
    Ne che neshto,ama ti pyk zashto reshi che ti struvash mnogo...kato te slusham kak govorish za priqtelkata si...chak mi se povdiga...Ami kato e takyv bokluk kakvo pravish s neq?!?!?Mai trqbva da se zamislish seriozno...koi e bokluka v tazi istoriq...Ne se li zamislqsh che kato obijdash neq,obijdash i sebe si....,zashtoto vse pak si s neq i to ne den dva - mesec ,a dolu gore okolo godina...Ei takiva individi kato tebe nemoga da gi razbera....hem q obijdash hem si s neq...Zashto?!?!?I bez evtinite izvineniq - tyrsq si neshto po-dobro...,ako tolkova mnogo nenavijdash tazi devoika kakto tvyrdish edva li shteshe da si tolkova vreme s neq...sled kato si i razbral minaloto - a po moite izchisleniq tova sa nqkyde okolo tri meseca i polovina chetiri...veche...!
    A qui

Град
    София

Между опитите ми за сериозна връзка и аз съм спала така с мъже. Влизам в положението на приятелката ти. Включително и за голите снимки.
    Важното в случая е друго!!! Дали тя дава ясно да се разбере на тия от сайтовете,че си има приятел? Това е важното. Защото и аз си пиша с разни, но никога нищо по-сериозно. Това,че е пращала снимки- чиста женска суета
    А как да процедираш с нея..кажи й какво си разбрал. Говори с нея сериозно,но не да й забраняваш сайтовете,а за това да помисли как ще се отрази на връзката ви една евентуална нейна среща с някакъв от интернет и тн.
    Smile!?

ama vij kfo..sled kato si i prostil nqkolko puti ako tq produljava taka kysai q...no kazva6 4e e tupa.Ami kato e tupa i kato te drazni vse pove4e i pove4e 6to si o6te s neq....eto ti o6te 1 pri4ina
    uj tupa uj nz kakva si no vupreki vsi4ko ne si skusal s neq....taka 4e da ti kaja ne tursi vinata samo v neq za6toto sled kato si vidql 4e ne e momi4e za teb zato produljava6 vruzkata si s neq?!

най трудно е да оби4аш 4овека въпреки недостатъците му.примири се с факта 4е тя оби4а секса и тва е.но не мисля 4е тва е проблем поради който трябва да я зарежеш

Ами според мен наистина ти си първият й сериозен! Факта,че ти е споделила таквоа нещо ! Не е важно миналото,а настоящето!

Град
    Велико Търново
    kolko pati o6te misli6 da i pro6tava6? ne razbira6 li,4e tq ne te slu6a kakvoto i da i kaje6.nai-dobre q zareji nqma smisal da si s takova momi4e i zad garba si da slu6a6 podigravkite na horata,tq samo te izlaga.
    uspeh ,dano da si nameri6 nqkoq po-svqsna
    Руса кукличка

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Разписвай и отпусното... тая не ти трябва... няя смисал да продължаваш... тея терзания и мисли няма да спрат.. напротив оше повече ще те глождат... и сам си забиваш ножа ... една "курва" никога не се промяна.. или ако се тфа ва 5% на 100% ... а и дори да се промени... ти пак ще се самняваш в нея... защото раните не зарастват тка лесно... и ето сам си си доказал когато е пращала голите си снимки на случайно... оказващтсе тфой приятел.... еми... едно момиче което "обича много" приятелят си както тфойта ти заявила... НЕМА да постъпва тка...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

ooooooo ima da chaaakaaaaash da se promeni... samo shte ti pravi mrysno i syjalqvam che ti go kazvam tva ama 100% ti e izneverqvala.... poznavam takiva individi i moga da ti garantiram che NQMA da se promeni.... ostavqi q taq.. ne ti trqbva... vika che veche ne se e*e pod pyt i nad pyt ama prashta goli snimki na tvoi fr.. hich ne se zanimavai s neq... nqkyde vyv foruma pochetoh "nae*i q i posle q zaebi" emi tochno tva napravi....
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence

Между опитите ми за сериозна връзка и аз съм спала така с мъже. Влизам в положението на приятелката ти. Включително и за голите снимки.
    ПРАТИ МИ, ПРАТИ МИ
    че само циците ти не ми стигат

Град
    Е там...
    само не разбрах от къде ископахте тема на 1 година...

Зарежи я,не ти трябва такова момиче.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Сега до колкото разбрах,докато е ходела с теб е пращала свои голи снимки на някое момче!?Ако тва е така...Нямам думи,дори да не е курва,това не е нормално за едно обвързано момиче,даже и за свободно не е,ама айде за това ще си затворя очите.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Според мен не се е променила, но опитай.

И винаги я чукай с презерватив!

::::::::::

еии филмииииии :д еми кат не я чукаш добре ще ходи при други не, ами... ьхахь ааьаьаьахьхахьха ко е виновно момичето че и се е*е толкоз давай и малко повече и ще видиш промяна сигорно кои знай ко станало кат се наебала с 5 момчета ,ще кажеш света свуршил

Мега фен Аватара на mynichka
    За мен ..няма смисъл да продължаваш с нея, тя те използва и те лъже ..ти сам го каза- праща голи снимки и се зарибява с други ...
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ами след като си разбрал, че е разпоретина най-умното нещо, което можеш да направиш е да идеш на доктор!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: приятелата ми е била к***а

Мой човек ще ти кажа само едно - заслужаваш да се държи така с теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Темата е стара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си