- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако си под 18г., правят ли ти проблеми в дискотеката ?
В дискотека след 12 часа вечерта може да се влезне само с предружител ... и то предружителя трябва да ти е роднина и то най-близка, която има пълнолетие ( Брат, Майка, Баща ) ... И той трябва да отговаря за теб през цялото време ...
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
И аз съм на това мнение, но някои от моите съученички, които дори нямат 14, още са на 13, ходят почти всяка вечер.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
И на другата сутрин се клатят като разнебитени колиби.
Няма да излезат свестни хора от тях.![]()
Не знам гавриш ли се с тая Тантра, ама там майката си е ебало от гнилоч всякаква.Първоначално написано от ATAKABG
..
Емо кукла, то и от теб може да не излезе човек (камо ли свестен), какви ги разправяш.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
+1 Ама аз пак влизам макар и рядко да ходя на бар пак успявам да влезнаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Откакто съм почти 190 санта спряха да ми искат лична карта.
vajnoto beshe 4e uspqh da vlezna,nqmashe nikakvi proverki v nito edna ot diskotekite v koito bqh...izkarah si super na rd-to ... :>
p.s s0rry za latinicata no se precaka flextype![]()
На мен не ми искат лична, макар и да нямам 18 още :>
The Spark
Кабаре е страхотен клуб, който за съжаление стана много популярен, а еПървоначално написано от exploitedteen
прекалено малък...направо е грехота, че толкова много хора разбраха за него и почнаха там да се влачат...
А по темата, много мраза да ида в някоя дискотека и да ми се мотаят в краката некви 16 годишни...ходете си по детските дискотеки и не ме занимавайте...
Give me your best shot motherfucker!
Ходи на детска и не му бери грижа!!![]()
Олелеи, представявам си се с баба да кажем на диско - охохохохохохох ..![]()
всеки си има номеракак да влиза по дискотеките
но се разкриват трудно
![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose