- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо просто всички..
RAWRRR,трябва ли да ти плащам за психоанализа?!![]()
О,не.Това тук изобщо не е духовитост.Просто занимание за след целодневно зубрене на граматика и четене на поезия,която хич не ми допада.Моментите,в които съм неспособна да общувам с реалните хора около мен.Или те са неспособни.Но ако все пак държиш да заплашваш те уверявам,че ме е страх още от сега.Що не ми го ка'еш от близо,а?А,копеле?! Елате по'ече! Хахаха.. Аз пък си мисля,че ти само чакаш някой да изцепи някоя неориентирана тъпня в момент на умопомрачение,за да започнеш да му обясняваш колко е нетрю и как трябва да се чувства като жалък червей,като смешна пародия на индивидуалност пред ярки личности като теб ...
Вече обясних.Я дай малко повече инфо де.
А какво е конкретно?некоректно изказано.
7 ч. в Борисова на по бира?!
Е тия неща не могат да са чак тоолкова конкретни.
Сори.
Ама иронията не прави по-смислени словата ти,знаеш ли?![]()
Това дали си затъпяла от граматиката или дали аз те заплашвам няма никакво зна4ение.Уви,нямам нито мускули,нито съм поет..
Просто си мери малко обидите и на кой какво и защо казваш,защото..не ти прави 4ест.Дори и на теб.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Мисля че нямаше абсолютно ама АБСОЛЮТНО НИЩО остроумно в заглавния пост на темата.Виж,ако теб те кефи АДСКИ много,това вече е друг въпрос.Ти,какво?Трябва да си готин ли?Ако искаш мога всеки ден да пускам такива ужасно безсмислени теми,за да се изявяваш?!да изпъкнеш с остроумие или да си обект на нападки с цел център на внимание???
Разни глупости.донна, какво учиш?
А на теб,прави ли ти?Просто си мери малко обидите
Аз чисто и просто пуснах тъпа тема.
А вие,интелигенцията на форума наскачахте като зли песове.
Ааай сиктир ...
Айде вкарахме интригата![]()
Dwight D. Eisenhower
Аз я поканих на среща,никъде не съм споменавала думата бой
![]()
Dwight D. Eisenhower
Да,защото е смешно да заплашваш по форумите,особено пък това да го прави 4овек от моят пол,моите килограми и моите бойни способности
.
![]()
Аз просто искам да я видя наживо,да видя що за 4овек е и дали наистина не се заяждам безпо4вено.Ако е така,ще се извиня.
Dwight D. Eisenhower
tt
Мила, момичето ти е написало `некоректно`, не `неконкретно`, цепиш ли?Първоначално написано от _donna_
Аз в момента се преструвам, че пиша и че ми е интересно тук.
Хич не се преструваш, а си ти е баш интересно.
(:
Колкото до темата.. честно ли?Нищо не ми идва да кажа.
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Много съжалявам за вас,че сте тъй осакатени.
Не за друго,а защото на мен ми е трудно да живея сред такива.
Ха-ха.Всичките сте некви избеснели гъзари.
Аз отивам да си сера в Тексас или да се погребвам в Тексас или както там ви харесва.Наздраве! (:
А ти си по-зле и от мене така че нямаш право на глас.Мила, момичето ти е написало `некоректно`, не `неконкретно`, цепиш ли?
Цепиш ли?![]()
!!!Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()