.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Skype Pass

Hybrid View

оффф егати хората сте само се правите на важни седя няколко дена на компютъра и се опитвам да си влезна в скайпа ще се побъркам вече

Цитирай Първоначално написано от HuSkA
    оффф егати хората сте само се правите на важни седя няколко дена на компютъра и се опитвам да си влезна в скайпа ще се побъркам вече
    никой не е длъжен да ти ги каже... повечето са се добрали от някъде до това или са се сетили сами никой няма да ти ги каже примири се с това и си направи нов скайп

От кога не бях влизал в този форум. Всички стари пичове са тук СисАдмиНо и Co. Чудя се дали Tqnko още е тук, според мен той ще умре в този форум таа... по темата ..

Да намериш паролата атакувайки Skype е загубена кауза ... Теми няма да развивам за редица други начини

Задник съм!

Цитирай Първоначално написано от Genetix
    От кога не бях влизал в този форум. Всички стари пичове са тук СисАдмиНо и Co. Чудя се дали Tqnko още е тук, според мен той ще умре в този форум таа... по темата ..

Да намериш паролата атакувайки Skype е загубена кауза ... Теми няма да развивам за редица други начини
    много се дразня от изказвания като твоето... това че някой не могат не значи че всички не могат...

не съм срещал до сега нищо до толкова съвършено че да устои на каквото и да било....

Имаше едно време Skype-security конференция на която бяха поканени най-добрите pen-tester-и в света да оценят това което беше създадено. Отзивите бяха велики (може би трябва да прочетеш статията след въпросната конференция ( http://www.skype.com/security/files/...evaluation.pdf )). Та след тази конференцията група от ентусиасти реши да определи награда от 1M $ на този които успее да пробие Скайп протоколите и да направи MITM. Е парите все още седят и никой не ги е взел. Може би трябва да се обадиш на тези твой хора да се пробват да ги вземат :P

Задник съм!

Цитирай Първоначално написано от DevilInDisguise
    Цитирай Първоначално написано от HuSkA
    никой не е длъжен да ти ги каже... повечето са се добрали от някъде до това или са се сетили сами никой няма да ти ги каже примири се с това и си направи нов скайп
    аз не задължавам никои просто е тъпо само да казваш аз знам как ама няма да ти кажа ясно е че тук никой да ми помогне затова ще продължавам да си блъскам главата

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    абе има начин, стига с глупостите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си