- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Skype Pass
оффф егати хората сте само се правите на важни![]()
![]()
седя няколко дена на компютъра и се опитвам да си влезна в скайпа ще се побъркам вече
![]()
никой не е длъжен да ти ги каже... повечето са се добрали от някъде до това или са се сетили сами никой няма да ти ги каже примири се с това и си направи нов скайпПървоначално написано от HuSkA
много се дразня от изказвания като твоето... това че някой не могат не значи че всички не могат...Първоначално написано от Genetix
не съм срещал до сега нищо до толкова съвършено че да устои на каквото и да било....
Имаше едно време Skype-security конференция на която бяха поканени най-добрите pen-tester-и в света да оценят това което беше създадено. Отзивите бяха велики (може би трябва да прочетеш статията след въпросната конференция ( http://www.skype.com/security/files/...evaluation.pdf )). Та след тази конференцията група от ентусиасти реши да определи награда от 1M $ на този които успее да пробие Скайп протоколите и да направи MITM. Е парите все още седят и никой не ги е взел. Може би трябва да се обадиш на тези твой хора да се пробват да ги вземат :P
аз не задължавам никои просто е тъпо само да казваш аз знам как ама няма да ти кажаПървоначално написано от DevilInDisguise
ясно е че тук никой да ми помогне затова ще продължавам да си блъскам главата
![]()