- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли...?
Мда. И аз съм доста срамежлива... То не знам и как да го опиша. Хем не знам какво да кажа, хем някой път решавам да кажа "НЕ" на срамежливостта и говоря абсолютни простотии, защото не мога да си събера мозъчното вещество. Просто изключвам, не знам...Харесвала съм всякакви, но по-'отворените' са по-добре
![]()
+1 същата работа е и при мен ,просто яко простотии дранкамПървоначално написано от Rossmary
затова можеби съм още сам,щото гледам да не говоря много пред момичетата па и те не започнат някоя тема
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
haresvam sqkvi mom4eta,srameglivi ili ne,opredelqm gi po haraktera,men sa6o ma hva6a srama
Аз съм леко срамежлива... Зависи от момчето, но съгласете се, че, ако и той е мн срамежлив си е голямо затруднение в отношенията![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
за момиче става ноо срамежливо момче НЕ! Обичам по отворените
No martini .. no party..
мен най-често трябва да ми вадят думите с ченгел от устата![]()
не знам защо е така
винаги съм толко спечена като се видя с момче
![]()
TOO LITTLE TOO LATE!
мене все ме мислят за срамежлива.. аз не се мисля за такава или поне не за толкова колкото ме изкарват.... и все се майтапят като ми казват : "Тихите води са най-дълбоки"![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...