.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мда. И аз съм доста срамежлива... То не знам и как да го опиша. Хем не знам какво да кажа, хем някой път решавам да кажа "НЕ" на срамежливостта и говоря абсолютни простотии, защото не мога да си събера мозъчното вещество. Просто изключвам, не знам... Харесвала съм всякакви, но по-'отворените' са по-добре

Град
    Pleven d'gee
    Цитирай Първоначално написано от Rossmary
    То не знам и как да го опиша. Хем не знам какво да кажа, хем някой път решавам да кажа "НЕ" на срамежливостта и говоря абсолютни простотии, защото не мога да си събера мозъчното вещество. Просто изключвам, не знам...
    +1 същата работа е и при мен ,просто яко простотии дранкам затова можеби съм още сам,щото гледам да не говоря много пред момичетата па и те не започнат някоя тема
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    haresvam sqkvi mom4eta,srameglivi ili ne,opredelqm gi po haraktera,men sa6o ma hva6a srama

Аз съм леко срамежлива... Зависи от момчето, но съгласете се, че, ако и той е мн срамежлив си е голямо затруднение в отношенията
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    dosta go smenqm
    за момиче става ноо срамежливо момче НЕ! Обичам по отворените
    No martini .. no party..

Град
    видин
    мен най-често трябва да ми вадят думите с ченгел от устата не знам защо е така винаги съм толко спечена като се видя с момче
    TOO LITTLE TOO LATE!

мене все ме мислят за срамежлива.. аз не се мисля за такава или поне не за толкова колкото ме изкарват.... и все се майтапят като ми казват : "Тихите води са най-дълбоки"
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Re: Харесвате ли...?

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    Харесвате ли срамежливи момичета/момчета?Постнах тази тема,защото понякога и аз съм такава.Понеже съм убедена че едно момче ме харесва,а и аз напоследък започнах и като ме заговори и се притеснявам.Даже наскоро си срeщнахме погледите и аз се усмихнах и започнахме да се хилим.Дайте съвети как да се поотпусна.И специално за момчетата,бихте ли намерили това за сладко?
    Ами след време ще се поотпуснеш споко!вСе ще стане нещо щом и двамата се харесвате,няма как да издържите без да предпиемате нищо.И щом те е харесал,не се притеснявай толкова!Просто си повтаряй колко си спокойна! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си