- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли...?
Харесвате ли срамежливи момичета/момчета?Постнах тази тема,защото понякога и аз съм такава.Понеже съм убедена че едно момче ме харесва,а и аз напоследък започнах и като ме заговори и се притеснявам.Даже наскоро си срeщнахме погледите и аз се усмихнах и започнахме да се хилим.Дайте съвети как да се поотпусна.И специално за момчетата,бихте ли намерили това за сладко?
Аз лично да,няма значание дали е срамежлива или е по отворена стига да ми е добре с нея,това е най-важното,а доколкото за срамежливоста всичко е на психическа основа,трябва просто да си внушиш че няма нищо страшно или нещо друго,това са нормални взаимоотношения.Аиде успехи!!Първоначално написано от Sweet_Play_F
Според мен по-срамежливите момичета са и по свястни. Отпускаш се и толкова няма какво да се срамуваш говориш си без да ти пука и толкова :P
Ми срещайте си погледите по-често, т'ва че сте се захилили според мен си е едно отпускане, кат се захилите 3-4 пъти и ше ти дойде някоя тема за разговор, да не мънкаш.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
haresva mi edno sramejlivo momi4e ostanalite gi haresvam nesramejlivi
Тва ми е любимият тип момичета. Както казаха по-нагоре това са и по-добрите и свестни момичета. Много мраза разни курвета на по 14-15 години, дет се превземат и се прават на голямата раота. Но най-важното е, разбира се, чувствата да са взаимни...
![]()
Пийни 200 грама водка и ще се отпуснеш.. вярвай ми.
(Flirt - Green apple)
The Spark
Аз лично харесвам по - срамежливи момичета... тр1пката е по - голяма при тях..
И аз ся харесвам такова момиче ма шибаното е ,че аз също съм срамежлив иииПървоначално написано от gPa3HuTeJl
трудно бива флирта.А аз гледам повече да я слушам щот някак ме е срам и се глупости говоря
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
Ем то е сладко мноу, ама до един момент... После вече ти писва да минава покрай теб нонстоп, да те гледа тайно, ама като го погледнеш от срамежливост да се прави, че не те вижда... Първите няколко пъти като те наобикаля често, ок, сладко е, чаровно е, ама после, ако не предприеме нищо, почва да ти става тъпо...![]()
Ами...стига да ме обича,ще го харесвам какъвто е.
Аз харесвам повече срамежливи момчета, по-невнни са!![]()
Ми срамежливо момче...примерно първите няколко пъти да го е срам да те гледа продължително,да ти се усмихва свенливо,тогава е сладурско,понеже му личи,че е хлътнал и не иска да обърка работите.Ама ако е толко задръстен,че да не може едно здрасти да каже или един телефон да ми поиска,тогава вече не намирам смисъл да се занимавам.
Понякога съм толкооова срамежлива че няма на къде.. друг път съм доста несрамежлива.. и за мен това поне е гомям проблемаз не си падам особено по срамежливи момчета но аз съм такава.. ахах мн зле..
![]()
+1Първоначално написано от [b
![]()
Желязна Девица
+1Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
![]()
Мии..аз съм доста сремежлива,макар че до сега съм харесвала някве отворковци ,ама зависи
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Ми т0 и аз бях 0т срамежливите няк0га, ама ся съм 0т п0-0творените ... Кат0 си МН0Г0 срамежлива и 0т притеснение 0плескваш цялата раб0та ... За тфа се п00тпусни ... Е все пак тряа да имаш някъф срам ..![]()
Айди успех1![]()
![]()
И аз съм така..Отпускам се в по-позната среда.Несрамежливите момчета мисля,че ме предразполагат да показвам себе си,а не да се свивам,защото аз съм страааашно срамежлива...Първоначално написано от [b
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
по принцип няма защо да разпъваме невинните на кръст, дето се викатова, че някой е срамежлив по характер не значи, че е по-лош от останалите, или още по-малко от тия, дето се правят на "големите гъзари".
просто зависи от човека. имам приятелка, която познавам вече от 5 години и така и не може напълно да се отпусне, което естествено в един момент вече става дразнещо. но пък тя не е виновна за това, нали...
аз не харесвам срамежливи момчета...
someone else...
мен ме очароват срамежливите.
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
Аз по принцим съм много срамежлива. Винаги се притеснявам ужааасно много. Сега се сещам за една случка. За първи път се виждах с едно момче. Разбрахме се да го чакам на една детска площадка. Седя си аз, чакам го. Мернах го от далече и забих поглед в земята. Имаше шише от Пит Бул на земята и около половин час (докато момчето беше с мен) не отделих очи от бутилката и бях супер изчервена и спечена.![]()
Или пък един път седях в една кола, чагъртах си лака на палеца около 15 минути докато момчето се опитваше как да ме отпусне. Като разбра, че явно няма да си говорим (защото бях се изчервила като домат и гледах през прозореца), ме излъга, че имало нещо на задната седалка и като се обръщах се приближих до него и той ме целуна.
![]()
![]()
![]()
![]()
Та... идеята ми е, че на някои така им е по - интересно, защото е готино като знаят, че са те отпуснали, че един вид им имаш доверие след като си успяла да си пребориш притеснението и се чувстваш сигурна. Обаче прекаленият срам води и до нежелани последствия. В смисъл... ако си прекалено мълчалива може и да изгуби интерес.