.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Съвети

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F

Съвети

Дайте своите предложения зa флирт и закачки..Какви са вашите малки тайни?Например какво най-често казвате или правите,за да зарибите някого?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Нямам точно определени фрази просто ръся малко простотии и повечето правя смях

Re: Съвети

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    Дайте своите предложения зa флирт и закачки..Какви са вашите малки тайни?Например какво най-често казвате или правите,за да зарибите някого?
    Малко е тъпо да отидеш с готови фрази и неща,за мен сичко трябва да стане импулсивно,каквото чувстваш.

Град
    СОфия
    е нали уж са малки тайни....наблягам на тайни О.О
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    ХеХ.. дръж се на положение. Ако ще свалям някой то трябва да си заслужава, а пък и в повечето случаи не правя почти нищо. Всичко само си става...
    Не се лигави много и не бъди "лесна" , понеже рискуваш да тръгнат с теб, само за да те опраят...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Този глагол "зарибявам" ми е много смешен.
    По темата: бъди себе си просто. Ако например си стеснителна, а сложиш къса пола и се гримираш тежко на среща, най-малкото ще ти е некомфортно. Пък и си представи, че момчето не харесва къси поли и грим - ще си вкараш сама автогол. Така че си стой такава, каквато си, защото този, който те приеме такава, наистина си струва. И най-важното - винаги се усмихвай, защото не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    По темата: бъди себе си просто. Ако например си стеснителна, а сложиш къса пола и се гримираш тежко на среща, най-малкото ще ти е некомфортно. Пък и си представи, че момчето не харесва къси поли и грим - ще си вкараш сама автогол. Така че си стой такава, каквато си, защото този, който те приеме такава, наистина си струва. И най-важното - винаги се усмихвай, защото не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Дам усминката, погледа, излъчването са най-важните неща. Ако искам да сваля някой мятам един секси поглед и една чаровна усмивка

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    =D> =D> =D> =D> Най-важното е да бъдеш себе си . Човека трябва да те хареса такава каквато си иначе е изгубено време , а и ти не би искала да ходишс човек , който не подкрепя вижданията ти и тн... БЪДИ СЕБЕ СИ!
    Shtom sym perfecten za edin 4ovek, znachi ne sym nai-гolemiq bokluk.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    просто съм себе си...ако не стане-значи човека не е за мен
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си