- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Уникалният часовник!!!
http://prikachi.com/images/164/2372164O.jpg Някой да знае къде се продават такива,просто прелестен е откога си търся такъъв..![]()
![]()
хааа хааа хаааааа хахахахха хаа
Виж в някой цигански битак, може да има цели колекции![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Нз какво му е толкова уникалното, но щом ти харесва и все пак точно такива в моя град струват от 5 до 10 лв., всякакви цветове.
Тея пък какво се заяждате много си е хубав часовника.. но една приятелка имаше подобен от Витошка
Завистта няма почивен ден!
На мен пък ми харесва![]()
Просто аз
ми аз в New Yorker в мола в Бургас ги гледах ама незнам сега дали още ги има, колкото до часовника -->![]()
Окей мерси за положителните мнения макар че беше само 1/2 като се замислиш ноо ако някой др е виждал нека каже все пака тези които не го харесват не ме засягат с мненията си
![]()
Ако си намериш такъв кажи от къде е ..
Аз искам червен или тъмносин
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
многоо е готин, но не съм виждала такъв и наистина ако намериш пиши от къде![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Предполагам че се ебаваш защото съм виждала много така да се подиграваш... а ако е вярно откъде ти е?
Последният май най-много прилича на искания от теб![]()
А от първата снимка - имам светло син.
От 2-рата - цикламен, ама го няма на самата снимка.
Имам ги от щатитепоръчват се
![]()
имаше 1 приказка
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят
Руски форум: питаш нещо и теб те питат
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп
зле.. зле
иначе на мен часовника много ми хареса, но не мога да ти помогна![]()
Първоначално написано от magicfairy
Мила,сега ще ти обесня колко си тъпа.
Освен че използваш баналности,никъде никой не й е казал колко е тъпа,напротив казаха си мненията за часовника.
Така че ,ДА тъпа си.![]()
^Не аз съм тъпата, ти не можеш да ми схванеш поста явно.
Имах впредвид, че вместо да си помагаме половината в тоя форум започват да се заяждат.........
Първоначално написано от xAddicteDx
Първоначално написано от bloodymirror
Първоначално написано от MakeMeLaugh
Тук включвам и твоя пост 'Мила,сега ще ти обесня колко си тъпа. ; Така че ,ДА тъпа си. ' . Брааааааво, българския народ само с обиди знае да започва.
Голяма циганияама онея шарените ме кефат, само да не бяха такава форма, някак си ..
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Може да не ти харесва,но е така.![]()