Първоначално написано от
MaDdNeSs`GirL
Моля ви не изказвайте некомпетентни мнения.
Аз се занимавам с временни татуировки професионално и си поръчвам оригинална Индийска Хенна, специално за такива, нямам недоволни клиенти досега, още по-малко пък нежелани странични ефекти.
Общо взето аз я рисувам с клечка за зъби и с четка, стои около 2 седмици , бавно съхне, не трябва да мърдаш, отнема около няколко часа за перфектното й крайно състояние и стои върху кожата около 2 седмици, като по всяко време ако решиш да я махнеш можеш да вземеш една груба гъба и да жулиш , докато не я отстраниш, в края на краищата не влиза под кожата. Ако имаш допълнителни въпроси заповядай. Аз съм на разположение
.
Ем , не зная колко съм компетентна , но казвам какво стана с братовчедка ми , която си я прави пак при момиче като теб . Естествено , че не се получават усложнения при всеки , но има и хора с чувствителна кожа като на братчедката и може да стане голяма беля.

Това ,че те рисува специалист не гарантива , че няма да има усложнения , ако не си се съобразил с това , че кожата ти е чувствителна !