.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Леко проблемче

Вярно ли е ,че по време на пубертета ако си некъв над нормата,в смисъл тлъстак оная ти работа не расте?Щото аз бях доста дебел по време на пубертета и тогава не ми е растеше , вече съм ок ма ми стана интересно .

mi ne ob6to zeto. na4i vi6 sega . 4lena na my6a stiga do 21 sm (estestven) i ve4e zavisi kolko 6te "izleze" ot nego no tegloto ne vliqe na raste6a.mo6e bi na drugi ne6ta vliqe no .... em kolko ti e "4lena"
    Shtom sym perfecten za edin 4ovek, znachi ne sym nai-гolemiq bokluk.

na 14g mi beshe 10 , sega sum na 16 i mi e 13-14

Град
    София
    mnogy malak we ne we ebaam se we na gadjeto mi mu e 19 sma e na 17 :P

O predstavqm si ,putkata ti nestava za ni6to

абе 13-14 см е добре...на приятеля ми му е 17 и ми е перфектен така
    Поглед,усмивка,желание...А после ярост и страдание!Непонятни са чувствата,а осезаема-липсата...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MinimalTrip
    O predstavqm si ,p****ta ti nestava za ni6to
    o mili4ka ne si int s tova koeto kazva66oto razmera ima zna4enie ako mom4eto mu e 10sm 6e stigne6 li do orgazam Ne!

taka i taka sme zaprikazvali za razmeri koga sa zabavq razvietieto,q kajete ot 4ekii zabavq li sa rasteja 6oto az mn lepa,a mi kazaha 4e se zabavql,a pyk onaq nedelq prebroih 4e ot 9 4asa kat stanah do 1 na obqd beh svur6il 13 puti..

Тоя пич и лимонадко мисля, че са един и същ човек.

Цитирай Първоначално написано от k0k0gada
    taka i taka sme zaprikazvali za razmeri koga sa zabavq razvietieto,q kajete ot 4ekii zabavq li sa rasteja 6oto az mn lepa,a mi kazaha 4e se zabavql,a pyk onaq nedelq prebroih 4e ot 9 4asa kat stanah do 1 na obqd beh svur6il 13 puti..
    Kolko????????
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от slun4iceto0o
    Цитирай Първоначално написано от MinimalTrip
    O predstavqm si ,p****ta ti nestava za ni6to
    o mili4ka ne si int s tova koeto kazva66oto razmera ima zna4enie ako mom4eto mu e 10sm 6e stigne6 li do orgazam Ne!
    mnogo si zabludane 6to pa da ne stigne6 do orgazum sus 10 sm... q zemi nau4i ne6to za biologiqta i za orgazmite pa togava pi6i v toq forum

tegloto ne okazva vliqnie pone dokolkoto znam de no i nevijdam logika da okazva...

Град
    Асеновград, България
    Това вероятно е поредния мит... Не съществува подобно правило.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Като загоровихме за размери да си кажа и аз.Аз съм на 16 и ми е 16-17(нормлано) , а по темата по принцип съм чувал , че на по пълните хора им е по малак.

Мен пък гаджето ми и свръх надарен 20 а е на 17 години

Ееее нали знаеш , че расте до 21 години максимум

аааа това ме навежда на мисълта..Един приятел се напи и ми каза 4е му е 15-20см и е на 13 аз му се разхилих ама ми потвърдиха нз.. ама е бая
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Цитирай Първоначално написано от elitssa_
    аааа това ме навежда на мисълта..Един приятел се напи и ми каза 4е му е 15-20см и е на 13 аз му се разхилих ама ми потвърдиха нз.. ама е бая
    Така и така е бил пиян,що не провери?Не вярвам той да ти откаже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си