.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: ОТЧАЯНИЕ

именно трябва мозъка да наделее над сърцето . дано да стане

Brat vij sega.I az bqh taka.Bqh vluben do ushi v edno momiche, koeto po sushtiq nachin me razbi. Bqh srinat, ne mi se qdeshe ne mojeh da govorq s horata, ne mojeh da spodelq s nikogo, a kogato q popitah, zashto se skarahme, tq mi kaza slednoto:
    -Sujalqvam no prosto ne si moi tip...
    Tova me razbi, imah chuvstvoto che mi izvadi dushata.
    Naistina bqh mnogo podtisnat, no sled izvestno vreme veche ne bqh tolkova zle. Naprotiv, zapochnah da se nerviram i q namrazih, za tova, che ne narani. Sled tova i prostih i stanahme priqteli, i to mnogo dobri priqteli, ta i do den dneshen si spodelqme vsichko.
    Ta eto edin suvet. Saberete se kompaniq, idete na disko, napiite se i kyponqsvaite, cqla nosht. Vse shte si namerish da si zabiesh nqkoq, s koqto da izlizash, posle da se sreshtate ti s neini, i tq s tfoi priqteli i taka. Az pone taka napravih i veche si se chyvstvam dobre.

GL&HF brat
    www.river-of-flame.piczo.com
    Name-->>VlaDimiR??!<<-
    †Escalation666†
    97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
    Eto me i men (leshper )

просто ще се остава времето да ме носи на тоя етап не съм читав за квото и да било

Цитирай Първоначално написано от house_man
    именно трябва мозъка да наделее над сърцето . дано да стане
    Ами колкото по бързо-разбереш,че тя преназлежи на друг - ако мога така да се изразя..толкова по -добре за теб защото тогава ще се почувстваш може би наранен и сам ще се отдръпнеш от нея..
    Желязна Девица

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Виж сега,не приемай това като краят на света.Аз съм на мнение,че трябва да си й приятел.И трябва да се стегнеш,какви са тия глупости "нямам самочувствие"..?Горе,глават и смело напред!Както казаха,преди мен не се заричай,защото човек,не знае какво му готви живота! Успех и гледай по-ведро на живота.
    +1

благодаря на всички до момента за мненията и коментарите . ще се опитам да си извадя поуки и да намера начин колкото и трудно да ми е

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Намери си някакво занимание ... бил съм в същото положение .. и знам че е кофти .. но просто си заех времето с Айкидо .. и с источна философия .. и вече се бях отказал да търся ... и се бях отчаел и изведнъж се появи .. 1 момиче .. по което хлътнах .. н0 по хубавото е че тя откликна на чувствата ми .. и сега всичко е прекрасно с изключение на факта че е на 3500 км от мен .. н0 се боря с всички сили за нея ... и мисля че успявам ... желая ти успех ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    In Devil's Castle
    всичко може да се обърне...аз примерно сега харесвам момче,което преди дори и не забелязвах
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
    Ей тя не е единственна,и незаменима .Мисля,че си си втълпил,че е единствена и незаменима.По-добпе приеми нещата такива каквито са..може би е било писано така да стане..защото рано или късно ще намериш друго момиче.Погледни нещата от другата страна .Ако искаш да я забравиш - ще ти трябва време..а щом се виждате често..прави неща които ти харесват..излизай с приятели..
    +1
    Дори сега да ти се струва незаменима след време ще срещнеш друга,повярвай ми.

Волята е силно оръжие срещу това...налагай си го...ако не..вземай антидепресанти иея си нямаш колко са добри

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

няма незаменими йени има незабравими , и за тва време което трябва да мине се притеснявам страшно много за психичното си здраве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си