- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОТЧАЯНИЕ
именно трябва мозъка да наделее над сърцето . дано да стане
Brat vij sega.I az bqh taka.Bqh vluben do ushi v edno momiche, koeto po sushtiq nachin me razbi. Bqh srinat, ne mi se qdeshe ne mojeh da govorq s horata, ne mojeh da spodelq s nikogo, a kogato q popitah, zashto se skarahme, tq mi kaza slednoto:
-Sujalqvam no prosto ne si moi tip...
Tova me razbi, imah chuvstvoto che mi izvadi dushata.
Naistina bqh mnogo podtisnat, no sled izvestno vreme veche ne bqh tolkova zle. Naprotiv, zapochnah da se nerviram i q namrazih, za tova, che ne narani. Sled tova i prostih i stanahme priqteli, i to mnogo dobri priqteli, ta i do den dneshen si spodelqme vsichko.![]()
Ta eto edin suvet. Saberete se kompaniq, idete na disko, napiite se i kyponqsvaite, cqla nosht. Vse shte si namerish da si zabiesh nqkoq, s koqto da izlizash, posle da se sreshtate ti s neini, i tq s tfoi priqteli i taka. Az pone taka napravih i veche si se chyvstvam dobre.
GL&HF brat![]()
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)
просто ще се остава времето да ме носи на тоя етап не съм читав за квото и да било
Ами колкото по бързо-разбереш,че тя преназлежи на друг - ако мога така да се изразя..толкова по -добре за теб защото тогава ще се почувстваш може би наранен и сам ще се отдръпнеш от нея..Първоначално написано от house_man
![]()
Желязна Девица
+1Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
благодаря на всички до момента за мненията и коментарите . ще се опитам да си извадя поуки и да намера начин колкото и трудно да ми е
Намери си някакво занимание ... бил съм в същото положение .. и знам че е кофти .. но просто си заех времето с Айкидо .. и с источна философия .. и вече се бях отказал да търся ... и се бях отчаел и изведнъж се появи .. 1 момиче .. по което хлътнах .. н0 по хубавото е че тя откликна на чувствата ми .. и сега всичко е прекрасно с изключение на факта че е на 3500 км от мен .. н0 се боря с всички сили за нея ... и мисля че успявам ... желая ти успех ...![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
всичко може да се обърне...аз примерно сега харесвам момче,което преди дори и не забелязвах![]()
someone else...
+1Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
Дори сега да ти се струва незаменима след време ще срещнеш друга,повярвай ми.
Волята е силно оръжие срещу това...налагай си го...ако не..вземай антидепресанти иея си нямаш колко са добри![]()
няма незаменими йени има незабравими , и за тва време което трябва да мине се притеснявам страшно много за психичното си здраве