- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ви ли писна от курвентии ??
Оценка за въпроса-СЛАБ 2-Отговор ПРОСТО -НО КОМЕНТ-
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bazzil
+1
i az taka mislqПървоначално написано от x3eme
em to pravo da si go kajem si e to4no taka nqma smisul da se uvurta,vidi li nqkoe mom4e lesno momi4e aideeee davai po neq naebe q (taq za koeto se kefi 6ot i e poredniq koito e q ...Първоначално написано от soul1199
) i taka
![]()
dam to si e taka deПървоначално написано от x3eme
Яко зле... мамичката им![]()
ДА ИМ ИСАХНАТ ПИ***ЕЕЕЕЕЕ ..
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Не.
Всъщност писна ми от курвентии без покритие - т.е. позьорки..! А те са 80-90%...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1Първоначално написано от beb4eto0o
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Abe verno e tva ama po-dobre na suh ot kolkoto da hvane6 nqkoq bolest nedai si boje za tva 4e si re6il da se e*e6.Po - dobre si stoi na suho na edna 4*kiika otkolkoto ne6to drugo koeto da ti navle4e kup problemi, zaradi edno e*aneПървоначално написано от bebeT00
A.D.I.D.A.S.
така еПървоначално написано от sadsad
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Не мисля , че само в Бг съществува този проблем ... напротив повечето тенденции , които сега са тук (като друсането най-вече) идват от запада ... Там вече са намерили начин да се справят с нещата, а понеже ние малко закъзняваме сякаш от останалия свят, в който вече това е поутихнало ни се струва , че само ние сме на тва положение ... (мое мнение... не го налагам) :PПървоначално написано от 50cent
mi ne e samo v bg v ispaniq se drusat 20 pato pove4e ot bg i se ebat poe4e ot bg hva6tat se v nekoq ka6ta na kupon i se e*bat na red daje nie sme si dobreПървоначално написано от Love_Is_The_Answer
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
az v momenta sum v ispaniq pribiram se v petuk ama 6ti kaja 4e tova koeto kaza za tuk e to4no taka 4e i daje po zle....Първоначално написано от ludia_s
![]()
znam ne go kazvam slu4aino imam edin fr koito jivee tam daje sa dvama i bra4etkami i te mi razkazvat mnogo po zle sa ot tykaПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
puk da ne ti govorq kolko bulgarski prostituki ima....minavam az edna ve4er pokraq edna ulica na koqto ima i 4uvam dve bulgarki kak si govorqt![]()
ne znam dali mi e pisnalo no sus sigurnost ne moga da ponasqm momi4eta koito se durjat i obli4at kato kurvi i posle se jalvat 4e nqkoi iskal samo da spi s tqh!A kakvo moje da iska6 ot 4ovek koito samo tova ti navira v liceto?!?
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
pff znam to tam ima qko balgari i to sekvi prostitutki narkomani takiva da iskarat pari da si jiveqt prosto tam ima mnogo i az kat hodih predi 1 godina i si hoda i slu6am seki 2 e balgarin ili po4vam da se psuvam na ispanski i az po4vam na bg i toi i po4va i posle se okazva 4e daje sme bili ot edin kvartalПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
...... grozna rabotaПървоначално написано от ludia_s
![]()
mi imam ena poznata-predi bqxme BFF ama p0sle stana golqma kurva i vs s priqtelstvoto ni be6e do tuk.JALKO
е не всички момчета явно не ги обичат. както забелязвам много ги харесват точно защото са лесни. но честно казано когато започнат да търсят сериозна връзка и попаднат пак на курва,те ще се опарят и няма вече да ги харесват.
ПО ТЕМАТА: дам поне едно 70% според мен са курвулани, ама оправия с тях няма за съжаление. много съм си патила от тях
няма любов
Е на всеки предполагам е писнало.
Ама нека да има,така винаги може да си намериш нещо да чукнеш![]()
На мен не ми е до шията.. вече се давя.Първоначално написано от Stamera
![]()