.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: лещи

Hybrid View

лещи

моля ви кажете как да си сложа лещите не знам като се докосне и премигам веднага ,.,. имам чувството че няма да ги сложа скоро време ,,.,дайте някфа помощ как се слагат ,.,. ддз тъпо е че нз как се слагат ама таи е ко да се прай имам предвид че като докосна еко лещата до окото си и се затваря не мога да издържа дадах 100 лева за лещи а не мога да си ги сложа,.,. ако отида там в магазина дето ги купих там някой специалист дали ще може да ми ги сложи ????

Мега фен
    Град
    Utopia..
    аз съм носил лещи
    не се ядосвай, постепенно ще свикнеш до такава степен, че да ги слагаш дори без огледало...
    просто се концентрирай повечко и не затваряй клепачите
    в началото е трудно, да..

К'во се излагаш бе! Аз като ях 5 годишен сам си ги слагах вече!
    Отпускаш се, ако искаш легни. Отваряш си окото с едната ръка и държиш, а с другата слагаш лещата и боба. Реакцията да си затвориш окото е нормална, но се лсага за секунда, след което мигваш някоко пъти да се намести и си готов.

Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"

Еми и аз имам лещи, първите няколко пъти и при мен беше така, защото очите все още не са свикнали да има друг обект в тях, но отидох от там където си ги купих и ми казаха как да ги слагам и махам и сега всичко е ОК
    ЗзНАмМ дА иСкЪъЪм....МогЪъ Да иСкЪЪм......ИмЪъМ фСиЧкууУ кОеТуУ сИ пОиСкъЪМ....мОгЪъ... Да ИмъЪМ И ТеБб АкоО ИСкЪм...НнО сЪм ИнАтТ и Не ТЕ ИсКъЪМ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си