.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    кажете колко горе долу вземат на козметик и вси4ките косми ли махат имам предвид и на срамните устни и на венерения хълм нали !?
    No matter where you go, there they are...

Re: Епилиране "там долу"...към момичетата..

Цитирай Първоначално написано от LeXz
    1во-извинявам се ако има вече такава тема,но ми е спешно,а и нямам време да търся...
    Та начи до сега се бръснех там долу,но ми писна всеки ден да го правя и се насочвам към епилирането...Но там е работата че не издържам на болка...Та въпроса ми е:Има ли някъф по-безболезнен начин за епилиране там...?
    П.С. Става въпрос за най-обикновен епилатор...
    Ima takuv nachin - po - bezboleznen, v nqkolko temi go pisah, nishto, poak shte go napisha i az sum taka - ne durga na bolka i nito epilator, nito kola maska tam ne moga da izturpq, zatova karam s pinsetka. Vqrno, tva e za koito ima nervi, ma moite sa dostatuchno. Aide, uspeh sled kato si se izbrusnala, chaksh da ti podkarat malko i pochvash (ne e tolkova trudno, a i durgi mn poveche ot kola maska) Zashtoto gi mahash vsichki do 1 i nishto ne ostava uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    вземаш една самобръсначка и си ти може да не е толкова модерно както останалите неща, които ти предложиха, но ти така или иначе се миеш всяка вечер, значи не ти пречи да си удряш и по една "чистка". ако го правиш всеки ден няма да се пулиш по 10 часа над космите, защото те почти не никнат за 24 часа, и ще ти отнеме малко време
    И кожата й да се разрани, да загрубее и космите да станат дебели и твърдии. Не давай съвети
    описа грозна гледка, която явно във твоята фантазия може да е реална, но всъщност подобни неща като "разраняване и загрубяване" няма. при положение, че се прави всеки ден космите изобщо няма да имат възможност да растат
    а колко сърби докато растат,колко гадно излглеждат косъмчетата,дори и да са току-що обръснати пак се виждат !

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    кажете колко горе долу вземат на козметик и вси4ките косми ли махат имам предвид и на срамните устни и на венерения хълм нали !?
    Моята козметичка ми взима 8лв.
    Да, маха абсолютно всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си