- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Епилиране "там долу"...към момичетата..
1во-извинявам се ако има вече такава тема,но ми е спешно,а и нямам време да търся...
Та начи до сега се бръснех там долу,но ми писна всеки ден да го правя и се насочвам към епилирането...Но там е работата че не издържам на болка...Та въпроса ми е:Има ли някъф по-безболезнен начин за епилиране там...?
П.С. Става въпрос за най-обикновен епилатор...
Отиди на кола маска,а щом толкова бързаш сега,тегли един бръснач![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Безболезнен начин няма - все пак косъма се изтръгва с корена. Може би фотоепилация, но тя е много съкап ... А пък с епилатора - то после се свиква на болката. Можеш да пробваш и с кола маска.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
as vikam kola maska 6toto 6te drupne nqkolko puti kozmeti4kata i si gotova za cql mesec! a ina4e s epilatora kosum4e po kosum4e si ebe6 maikata ot bolkai tva 4e se svikva ne e koiznae kakvo uspokoenie kato vidi6 kolko e bavno i bolezneno!
Дам щом много те боли с епилатора отиди на кола маскаа ако те е срам, защото има момичета дето ги е срам, си вземи лентички на Veet и пробваи сама
![]()
Най-добре отиди на козметик! Щом си се бръснела досега, косъмчетата са станали по-груби и с лентички ще е трудно. Козметичката ще те оправи![]()
вземаш една самобръсначка и си тиможе да не е толкова модерно както останалите неща, които ти предложиха, но ти така или иначе се миеш всяка вечер, значи не ти пречи да си удряш и по една "чистка". ако го правиш всеки ден няма да се пулиш по 10 часа над космите, защото те почти не никнат за 24 часа, и ще ти отнеме малко време
И кожата й да се разрани, да загрубее и космите да станат дебели и твърдии. Не давай съветиПървоначално написано от anito.sl
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ааа да бе,да не съм мазохист!самобръсначката върши добра работа а и не е болезнено!
Първоначално написано от comics
описа грозна гледка, която явно във твоята фантазия може да е реална, но всъщност подобни неща като "разраняване и загрубяване" няма. при положение, че се прави всеки ден космите изобщо няма да имат възможност да растатПървоначално написано от Boot
тъпа си![]()
много!Първоначално написано от Boot
като ми станеш на годините тогава ще си изразяваш мнението по подобен начин. до тогава си трайПървоначално написано от Boot
![]()
За гласувам за кола маската при козметик. Може би само първият път ще усетиш малко повечко болка, но ще е за кратко - защото те са добри и го правят бързо и сръчно. Аз вече не усещам болка и космите ми вече са по-малко и растат по-рядко. Един месец съм си напълно спокойна и е страшно гладко като на бебешко дупе!
Мислех че на мен го казва Boot,тъй като ти си ме цитирала за това реших че за мен се отнася...whateverПървоначално написано от anito.sl
![]()
иначе кфо? бахти жените - хем не разбират, хем са супер отворени.Първоначално написано от anito.sl
И кфи са ти годините??
А ти шот си мъж разбираш кое е по-добре за 1 момиче...хубаво,я се епилирай ти там долу да видим кво ще ти е мнението след тва!!?Първоначално написано от Boot
![]()
далеч от твоите 17-18 (в най-добрия случей) повярвай миПървоначално написано от Boot
момиче съм аз
анито, май не си научила много за тези ужасно много години. По-лошо за теб, де(да не говорим, че си и неграмотна, но това няма общо с темата)
видяла съм повече от теб, не на една и две мои приятелки, съученички и колежки, чувала съм какви ли не оплаквания и история от тия маски и епилатори, затова повярвай ми най-лесния, безболезнен и безпроблемен начин си остава самобръсначката
Залагам на кола маската при козметик.
Никакъв козметик! Решавам си проблема в домашни условия- епилатор/ленти (но не на Veet, а на Дева)
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Значи няма безболезнен начин при всеки емилатор ще има някаква болка,но се свикваПървоначално написано от LeXz
аз не съм фен на епилирането там
и аз не търпя на болка
но има един епилатор със охлаждаща глава не му знам името,но ако се разровиш в google ще го откриеш чувала съм хубави фрази относно него ...
![]()