.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 151

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Само не разбрах, каква роля играе колата ти в случая? Боже, Боже...
    Каквато и ръста,нищо съществено ако търсиш любовта,голям плюс обаче ако искаш да чукаш някоя смотанячка която се интересува от глупости като пари,коли или мери гаджето си с рулетка,защото няма какво друго да хареса в него
    Сега разбра ли?
    Ясно, сега разбрах. Макар това за ръста да се дължи по-скоро на доста стар инстинкт у жената - че мъжкия трябва да е по-едър от нея, за да я защитава. Но ако наистина харесваш някого - дали е висок колкото теб или не... не пречи.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

клко? все едно има няква формула ... x + y = ?
    всъщност да има.. хаха харесвам да са по-високи от мен.. понее с 2 3 см .. което значи че формулата е ...
    170 (моя ръст) + 2 = 172
    значи над 172 ли е супер.. . и колкото по висок толкова по добре

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    1,75-1,77 m са ми идеални :P
    И на мен.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    1,75-1,77 m са ми идеални :P
    И на мен.

значи да не се комплексирам че съм точно 176

а иначе харесвам колкото се може по ниски момичета , просто вкус бил съм и с по висока не ми харесва и няма да го повтарям това нещо
    Ами,да няма за какво да се комплексираш.Идеален ти е ръста,според мен. Аз,не си падам,по много високи.От 1,80 нагоре..,не мерси.Нищо лично.

Мега фен Аватара на koalka
    Минимум да е колкото мен, нещо средно е най-добре.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Двуметровите баскетболисти са с най-голям шанс да боднат...на второ място са джуджетата защото притежават магически сили...
    eeiii.......... radvash nachi... ama si si zabravil replikata taa..po temata moito mom4e e 1.80 a az sam 1.65 xixix i si mi e super...makar 4e vse mi kazva kolko sam mani4ka

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Мъже под 1,80 изобщо не ги забелязвам.
    Внимавай ако се разминеме случайно някъде,защото може да не ме забележиш и да ме отнесеш като бръбар сламка.

Не можах да се въздържа.Просто много смешно ми стана от това изказване.

Град
    Русе
    ам според вас много ли са 35 см разлика
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Мъже под 1,80 изобщо не ги забелязвам.
    Внимавай ако се разминеме случайно някъде,защото може да не ме забележиш и да ме отнесеш като бръбар сламка.

Не можах да се въздържа.Просто много смешно ми стана от това изказване.
    Имам предвид че не ме привличат и не ми правят никакво впечатление... Може да е супер сладур и да се разбираме чудесно но никога не бих могла да възприема мъж който е висок колкото мене или съвсем малко по-висок като нещо повече от приятел (аз съм 1,73м)

Град
    Boulevard of broken dreams
    Абе аз съм доста нисичка и 1,60 да е пак ме устройва Ама ако е повече от 1,80 ми е малко високо..абе не е важно всъщност стига някой да ме хареса...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Много високите са с предимство
    По принцип харесвам високи мъже, то до мен повечето изглеждат високи, но имам някакво странно влечение към баскетболисти

100 000 такива теми.
    П.С. 195см. и 96кг.
    slun4ice; Устройва ли те?

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Харесвам дребосъци 165-175 (аз съм 154 кфо повече мога да искам )
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Не харесвам много по-високи от мене. На моя ръст са си точно добре или 4-5 см по-нагоре (177-185 xD)

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Много високи

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Around... :)
    az mn haresvam visoki mom4eta..bih iskala mom4eto da e po visoko ot men,za men okolo 1.80/81 e perfektno(visoka sum okolo 1.71)...e,i da e malko po-nisuk nqma da ima nikakuv problem,no v nikakuv sly4ai da e po nisuk ot men

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако не е 176 не ме интересува колко е красив, колко е умен, каква кола кара....

е предпочитам момчето до мен да е малко по високо от мен, примерно 170... или 175
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Достатъчно,за да мога да нося високи токчета на срещи.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Ако не е 176 не ме интересува колко е красив, колко е умен, каква кола кара....

добре че съм 176 извадих касмет

а постът по горе дото някои каза че е 154 или 156 не помня обаче ето такава жена си търся аз... бебенце
    Хехе, аз съм 1, 56. Ама съм заета вече
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

yayyyyyyyy che interesna temaaaaaaaaaaaaaa ....nikoga dosega ne bqh vijdal takova ne6to!!!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    едно момче около 1.80 е идеално

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    моя милост е около 1:75, а фр ми е над 1:90, та височки харесвам

Голям фен Аватара на pathetic
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Чудно защо когато карах БМВ z3 на никоя не и пречеше,че съм малко под 180см и 90кг,а всички ми казваха "аууу колко си сладак",приятелката ми беше манекенка 176см,а с момичета под 170см почти не съм излизал.И това е било не само докато карах БМВ...Някои се страхуваха от големите ми мускули,една ми беше казала,че съм като горила,други се кефеха на големите бицепси,ама ръста ми абсолютно никъде не е играл значение,дори когато бях боксъор...Важното е да си над 175см,да си с добро телосложение,да си секси и да имаш мозък в главата.Аз имах всичко това,че и яка кола...А преди съжалявах,че не съм висок...Всеки с чара си,средния ръст сме най-красиви обаче
    Иха.. още едно биче
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си