- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко високи...?
Ясно, сега разбрах. Макар това за ръста да се дължи по-скоро на доста стар инстинкт у жената - че мъжкия трябва да е по-едър от нея, за да я защитава. Но ако наистина харесваш някого - дали е висок колкото теб или не... не пречи.Първоначално написано от vamp
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
клко? все едно има няква формула ... x + y = ?
всъщност да има.. хаха харесвам да са по-високи от мен.. понее с 2 3 см .. което значи че формулата е ...
170 (моя ръст) + 2 = 172
значи над 172 ли е супер.. . и колкото по висок толкова по добре![]()
![]()
И на мен.Първоначално написано от menta_loverka
![]()
![]()
Ами,да няма за какво да се комплексираш.Идеален ти е ръста,според мен.Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
Аз,не си падам,по много високи.От 1,80 нагоре..,не мерси.Нищо лично.
![]()
eeiii.......... radvash nachi... ama si si zabravil replikataПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
taa..po temata moito mom4e e 1.80 a az sam 1.65 xixix i si mi e super...makar 4e vse mi kazva kolko sam mani4ka
![]()
kolkoto e moqt priqtel-182![]()
Внимавай ако се разминеме случайно някъде,защото може да не ме забележиш и да ме отнесеш като бръбар сламка.Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
Не можах да се въздържа.Просто много смешно ми стана от това изказване.![]()
ам според вас много ли са 35 см разлика![]()
![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Първоначално написано от Niakoitam
Имам предвид че не ме привличат и не ми правят никакво впечатление... Може да е супер сладур и да се разбираме чудесно но никога не бих могла да възприема мъж който е висок колкото мене или съвсем малко по-висок като нещо повече от приятел (аз съм 1,73м)
Абе аз съм доста нисичкаи 1,60 да е пак ме устройва
Ама ако е повече от 1,80 ми е малко високо..абе не е важно всъщност стига някой да ме хареса...
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Много високите са с предимство![]()
По принцип харесвам високи мъже, то до мен повечето изглеждат високи, но имам някакво странно влечение към баскетболисти![]()
100 000 такива теми.
П.С. 195см. и 96кг.
slun4ice; Устройва ли те?
Харесвам дребосъци165-175 (аз съм 154 кфо повече мога да искам
)
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Не харесвам много по-високи от мене. На моя ръст са си точно добре или 4-5 см по-нагоре (177-185 xD)![]()
Много високи![]()
Животът е адът описан в Библията!
az mn haresvam visoki mom4eta..bih iskala mom4eto da e po visoko ot men,za men okolo 1.80/81 e perfektno(visoka sum okolo 1.71)...e,i da e malko po-nisuk nqma da ima nikakuv problem,no v nikakuv sly4ai da e po nisuk ot men![]()
Ако не е 176 не ме интересува колко е красив, колко е умен, каква кола кара....
е предпочитам момчето до мен да е малко по високо от мен, примерно 170... или 175![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Достатъчно,за да мога да нося високи токчета на срещи.![]()
Хехе, аз съм 1, 56. Ама съм заета вечеПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
yayyyyyyyy che interesna temaaaaaaaaaaaaaa ....nikoga dosega ne bqh vijdal takova ne6to!!!
моя милост е около 1:75, а фр ми е над 1:90, та височки харесвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иха.. още едно бичеПървоначално написано от vamp
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“