.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 151
    Град
    София
    За гадже мога да обърна внимание само на мъж над 185. Всичко друго няма шанс
    Smile!?

перфектния ръст се води 1.81-1.86

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    1,75-1,77 m са ми идеални :P
    И на мен.

значи да не се комплексирам че съм точно 176

а иначе харесвам колкото се може по ниски момичета , просто вкус бил съм и с по висока не ми харесва и няма да го повтарям това нещо
    6от си комплексар

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Лол@фейс

Ако някога разбера, че някой(няма значение приятелка ли ми е, дъщеря ли ми е или майка) е щял да ме уважава/обича(wtf?!?)/каквото и да е там повече или по-малко ако бях по-нисък/по-висок - с този човек сме дотам. След като IQ-то му е достатъчно за да определя хората по височината на годни и негодни - това вече ми е извън капацитета, аз не мога така. Трябва ми повече информация за да разбера подобно нещо...

PS. Препоръка към момичетата които мнооооого си харесват някое момче а в последствие разбират че той е по-нисък от тях и това води до край на "любовта им" - Отрежете си краката. До вратът.

PPS. Възмущавам се от гледна точка на познат които е висок 1,58 и наистина много грубо са го отрязвали - дори и пред мен. Не един или два пъти...(не ми се мисли колко пъти ме е нямало, горкият човек).
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Цитирай Първоначално написано от www
    И на мен.

а иначе харесвам колкото се може по ниски момичета , просто вкус бил съм и с по висока не ми харесва и няма да го повтарям това нещо
    6от си комплексар
    Как го определи?
    Значи аз като съм 195-6см. никога няма ми върже

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    боже боже боже само не ми е ясно подяволите какво значение има височината на никой не му пука колкоще е висок/а прителя/ката му/и (има и такива ама те споредмен не са много уред ) това е въпрос от серията тъпи поне се ме развесели малко
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Я се поогледай малко в темата без да четеш само заглавието и ще ти се изясни колко е въпрос от серията тъпии.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Я се поогледай малко в темата без да четеш само заглавието и ще ти се изясни колко е въпрос от серията тъпии.
    исчетох абсолютно цялата тема бяз последната страница и определено мисля че си е от серия тъпи все едно да пусна тема колко космати харесвате макарче това е по уместен въпрос не не не нямам думи просто
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Цитирай Първоначално написано от www
    И на мен.

6от си комплексар
    Как го определи?
    Значи аз като съм 195-6см. никога няма ми върже
    защото 1 мом4е което няма комплекс относно висо4ината винаги казва-замен тя не е от зна4ение ... 1оо% съм сигурна 4е ако пратя снимка на някоя манкенка 1.80 с перфектни пропорции ще му хареса но той даже сам си каза 4е е комплексиран .. а по мои наблюдения мом4етата 1.90 + пък имат комплекс 4е са мн високи и харесват моми4ета по 1.50.. има мн такива двойки... абе комплексари сте всички

Само да е по-висок от мен

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не мога да ви разбера. Всеки си има някакви предпочитания и критерии за това как трябва да изглежда човека до тях. Някои мъже не харесват жени с къдрави коси/лунички/чип нос/къси крака, някои жени не поглеждат мъже с косми/сляти вежди/криви зъби.... Аз пък не мога да харесам някой под 1,80 като нещо повече от приятел. Къде е проблема?

Мега фен Аватара на babity
    бих се комплексирал от по-високо момиче което иска да сме повече от приятели... направо ще ме изплаши и ше ме депресира..незнам
    Eeeee.... супер! Вече знам, че мога да се предложа без да те плаша.

Повече от фен
    ami zavisi ot rysta na momi4eto... az sam 158sm i ne smqtam 4e 6te mi otiva na trygna s nqkoi 190sm... spored men mom4eto trqbva da e po-visoko ot momi4eto... po niskite mom4eta s po niski momi4eta, a po visokite mom4eta s po visoki momi4eta...

ми аз съм 150см... по нисък едва ли ще си намеря ама мн хора са ми прекалено високи.... аз обаче се кефя на такива... 185 за мене е граница.. иначе.. 175 ще е идеално... нисички около 160-165 не ме кефят. нищо 4е и аз съм ниска
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Е аз като съм 160 и съм баскетболист да не съм без гадже бе? Ебах ви в комплесираните к*рви. 150см е ама иска момче 190... неам думи.
    Да, уважавам момичета, на които не им пука колко е високо момчето.

Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    Е аз като съм 160 и съм баскетболист
    160см Баскетболист? wtf?

Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Е аз като съм 160 и съм баскетболист
    160см Баскетболист? wtf?
    Да, проблем виждаш ли? Или искаш да играем 1vs1 да проверим? Да си чувал/а за бързина и отскок?

Град
    Германия
    Е аз като съм 160 и съм баскетболист да не съм без гадже бе? Ебах ви в комплесираните к*рви. 150см е ама иска момче 190... неам думи.
    Мн сте зле. Значи ти искаш момичетата да те приемат такъв какъвто си и да не им пука че си нисък ама ти искаш приятелката ти да е слаба примерно нали? И ако е 1,60 70кг никога няма да тръгнеш с нея и ще кажеш "Неее мн е дебела тва е гадно" нали? Ама едното е комплексарщина а другото е нормално а? Айде бе...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Мн сте зле. Значи ти искаш момичетата да те приемат такъв какъвто си и да не им пука че си нисък ама ти искаш приятелката ти да е слаба примерно нали? И ако е 1,60 70кг никога няма да тръгнеш с нея и ще кажеш "Неее мн е дебела тва е гадно" нали? Ама едното е комплексарщина а другото е нормално а? Айде бе...

Виж сега, ако ми хареса характера й и си отиваме нямам нищо против. Ама тя да е 160см/70 кг а аз да съм 160см/40 кг май няма да си отиваме. А твойто изказване ''ако е под 180см го подминавам'' е леко тъпо, не мислиш ли? Ами ако е 170 и изглежда добре ще го подминеш, така ли?

Град
    Германия
    Ами ако е 170 и изглежда добре ще го подминеш, така ли?
    Да. Ето днеска се запознах с едим младеж точно мой тип и добре си приказвахме ама колкото мене висок... Не ми изглежда достатъчно мъжествен мъж 1,70 но това се дължи на факта че аз самата съм 1,73... За мен всичко си е въпрос на вкус и предпочитание. Както казах и в един предишен пост има мъже които не харесват лунички което значи че аз каквото и да правя просто няма да ме харесат защото не съм техен тип. Това че не харесвам ниски мъже не ме прави задължително комплексирана кучка.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    ами аз съм 1.75 и който ще да се обижда и да ме заяжда аз харесвам момчета около 1.75-1.80 просто на мен ми допадат такива , ако е по-висок няма проблем, а и малко по-нисък също не е фатално

Град
    somewhere over the rainbow
    1.86-1.90

Mii...az sam 1.75 tui 4e toi trqbva da e pone 1.80.Predstavete si kolko glupavo 6te e,ako visoko momi4e hodi s po nisko mom4e!
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Град
    stara zagora
    ми 175-180 таи като аз сам 171-172
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,

uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli

I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,

6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове