- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко високи...?
За гадже мога да обърна внимание само на мъж над 185. Всичко друго няма шанс
Smile!?
перфектния ръст се води 1.81-1.86
6от си комплексарПървоначално написано от KillSwitchEngage
Лол@фейс
Ако някога разбера, че някой(няма значение приятелка ли ми е, дъщеря ли ми е или майка) е щял да ме уважава/обича(wtf?!?)/каквото и да е там повече или по-малко ако бях по-нисък/по-висок - с този човек сме дотам. След като IQ-то му е достатъчно за да определя хората по височината на годни и негодни - това вече ми е извън капацитета, аз не мога така. Трябва ми повече информация за да разбера подобно нещо...
PS. Препоръка към момичетата които мнооооого си харесват някое момче а в последствие разбират че той е по-нисък от тях и това води до край на "любовта им" - Отрежете си краката. До вратът.
PPS. Възмущавам се от гледна точка на познат които е висок 1,58 и наистина много грубо са го отрязвали - дори и пред мен. Не един или два пъти...(не ми се мисли колко пъти ме е нямало, горкият човек).
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Как го определи?Първоначално написано от www
Значи аз като съм 195-6см. никога няма ми върже![]()
боже боже божесамо не ми е ясно подяволите какво значение има височината
![]()
![]()
![]()
на никой не му пука колкоще е висок/а прителя/ката му/и (има и такива ама те споредмен не са много уред
) това е въпрос от серията тъпи
поне се ме развесели малко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Я се поогледай малко в темата без да четеш само заглавието и ще ти се изясни колко е въпрос от серията тъпии.![]()
исчетох абсолютно цялата тема бяз последната страница и определено мисля че си е от серия тъпиПървоначално написано от Niakoitam
все едно да пусна тема колко космати харесвате
![]()
![]()
макарче това е по уместен въпрос
не не не нямам думи просто
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
защото 1 мом4е което няма комплекс относно висо4ината винаги казва-замен тя не е от зна4ение ... 1оо% съм сигурна 4е ако пратя снимка на някоя манкенка 1.80 с перфектни пропорции ще му харесаПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
но той даже сам си каза 4е е комплексиран .. а по мои наблюдения мом4етата 1.90 + пък имат комплекс 4е са мн високи и харесват моми4ета по 1.50.. има мн такива двойки... абе комплексари сте всички
Само да е по-висок от мен![]()
Не мога да ви разбера. Всеки си има някакви предпочитания и критерии за това как трябва да изглежда човека до тях. Някои мъже не харесват жени с къдрави коси/лунички/чип нос/къси крака, някои жени не поглеждат мъже с косми/сляти вежди/криви зъби.... Аз пък не мога да харесам някой под 1,80 като нещо повече от приятел. Къде е проблема?![]()
Eeeee.... супер! Вече знам, че мога да се предложа без да те плаша.Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami zavisi ot rysta na momi4eto... az sam 158sm i ne smqtam 4e 6te mi otiva na trygna s nqkoi 190sm... spored men mom4eto trqbva da e po-visoko ot momi4eto... po niskite mom4eta s po niski momi4eta, a po visokite mom4eta s po visoki momi4eta...![]()
ми аз съм 150см... по нисък едва ли ще си намеряама мн хора са ми прекалено високи.... аз обаче се кефя на такива... 185 за мене е граница.. иначе.. 175 ще е идеално... нисички около 160-165 не ме кефят. нищо 4е и аз съм ниска
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Е аз като съм 160 и съм баскетболист да не съм без гадже бе? Ебах ви в комплесираните к*рви.150см е ама иска момче 190... неам думи.
![]()
Да, уважавам момичета, на които не им пука колко е високо момчето.
160см Баскетболист? wtf?Първоначално написано от nikemilov
![]()
Да, проблем виждаш ли? Или искаш да играем 1vs1 да проверим? Да си чувал/а за бързина и отскок?Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Мн сте зле. Значи ти искаш момичетата да те приемат такъв какъвто си и да не им пука че си нисък ама ти искаш приятелката ти да е слаба примерно нали? И ако е 1,60 70кг никога няма да тръгнеш с нея и ще кажеш "Неее мн е дебела тва е гадно" нали?Първоначално написано от nikemilov
Ама едното е комплексарщина а другото е нормално а? Айде бе...
![]()
Първоначално написано от slun4ice
Виж сега, ако ми хареса характера й и си отиваме нямам нищо против. Ама тя да е 160см/70 кг а аз да съм 160см/40 кг май няма да си отиваме. А твойто изказване ''ако е под 180см го подминавам'' е леко тъпо, не мислиш ли? Ами ако е 170 и изглежда добре ще го подминеш, така ли?
Да. Ето днеска се запознах с едим младеж точно мой тип и добре си приказвахме ама колкото мене висок...Първоначално написано от nikemilov
Не ми изглежда достатъчно мъжествен мъж 1,70 но това се дължи на факта че аз самата съм 1,73... За мен всичко си е въпрос на вкус и предпочитание. Както казах и в един предишен пост има мъже които не харесват лунички което значи че аз каквото и да правя просто няма да ме харесат защото не съм техен тип. Това че не харесвам ниски мъже не ме прави задължително комплексирана кучка.
ами аз съм 1.75 и който ще да се обижда и да ме заяжда аз харесвам момчета около 1.75-1.80 просто на мен ми допадат такива , ако е по-висок няма проблем, а и малко по-нисък също не е фатално
Mii...az sam 1.75 tui 4e toi trqbva da e pone 1.80.Predstavete si kolko glupavo 6te e,ako visoko momi4e hodi s po nisko mom4e!![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
ми 175-180 таи като аз сам 171-172
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!