- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко високи...?
По-високи от мен .. Е то да го е*а няма начин да си хвана по-нисък .. Аз съм миньонче иии съм около 1.55 ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
колко скромно изказване...Първоначално написано от vamp
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Изглежда като висок 1.65 на 17 е редно да си остана сам,въпреки че съм далеч над повечето кретени ,включително и по скромност.
После защо съм вечно нервен и ядосан. Горките крави, дето искат батковци.
(Наполеоновия ми синдром се обади , съжалявам).
+1Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Абе сега каквото и да си говорим аз съм най красив и карам BMW Z12309871209387219087312, боксьоро-каратист съм и обиколката на дясната ръка ми е 66см. Мисля че това никога не е било проблем за момичетата!Първоначално написано от vamp
![]()
![]()
Първоначално написано от I_likE_Sex
![]()
![]()
![]()
хахаххаах ауууу ти си егаати пича малеее
край влюбих се в БМВето ти
![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
На мен сте ми идеални на височина...Първоначално написано от nikemilov
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
eeeeeeeeeeeee шушулчица, мене няма ли да ме вземеш ????аз съм само 195см. ще сме като....Крачун и Малчо.
![]()
Eм аз като съм 177 за изхвърляне ли съм?Тая тема изби цялата теория на моми4етата за любовта...
Харесвам по-високи момчета.. като сантиметри не мога да кажа,но с по-високи се чувствам много по...защитена,може биС по-нисък от мен(160 см съм аз) ми е някак.. странно,чувствам се като гигант
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Тъй като съм 165 не е от толкова голямо значение колко високо ще е момчето..Ни мисля обаче ,че би вървяло да е по-нисък от мен..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
А?Първоначално написано от gangstata
И аз НИ мисля...
![]()
е са..грешка..Първоначално написано от nikemilov
![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
nad 2 metra
Важното е да е по-висок от мене, кето никак не е трудно, като се има предвид, че съм около 163И има 300 такива теми...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Еми обичам високи батковци (мойто момче е 190 аа аз съм Доооста по-мъничка)![]()
Стига да не е по нисък от мен,става.![]()
Мамаму стара,обричате ниските хора на безлюбовие...
Освен ако...ще заобичате ли някой нисък ако е богат и ви обича ? /Е,може и да не ви обича../
da e po-visok ot mene![]()
Руса кукличка
Шамара е 160см ,но си живее супер яко,имам приятели на твоя ръст,ръста не определя дали ще бъдеш сам.Не се подвеждай от темата.Едното момче е точно на твоя ръст и ходи с момиче което е към 160см и е много сладкаПървоначално написано от kroasandvi4
п.п.Тия дни бях с едно доста високо момиче,към 180см,може би е малко по-висока от мен.Беше много яко,на бала,аз с официални обувки,тя с високи токчета,не съм се чувствал комплексиран,че с токчетата е малко по-висока от мен.Даже е готино,защото всеки като те погледне ще каже:"Гледай тоя с каква готина мацка е,колко е висока и секси"![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Перфектно батенцеПървоначално написано от KillSwitchEngage
Отидох комплексиран и тъжен,в началото ми беше нервно и тъпо,но после беше супер яко и незабравимо.Всички се държахме супер,забалявахме се,момичетата бяха много готини почти всички,музика,танци...Абе като на бал,веднъж в живота
Не е нещо което можеш да пропуснеш или да не се забавляваш.Иска ми се догодина пак да отида на бал,ама няма да е същото може би
Мисля някой път да отида пак на бал,иска ми се да е на моето училище,примерно да бъда кавалер на някоя 9,10,11 клас които са сега
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Както казах,за съжаление нямам з3-ка от доста времеПървоначално написано от KillSwitchEngage
Като съм я споменавал тъпата кола съм искал да кажа,че не винаги съм бил беден
Бях с друга кола,защото нямам своя колаБях я взел назаем,стига ми е хващала прах шофиорската книжка
И аз мислех,че ще си съсипа вечерта,мислех си за гадни неща все преди бала.За проблемите ми с наште,за нямането на пари,за приятелката ми,за приятелите ми.Но още на изпращането,когато се погледнах в огледалото и видях,че никой от тия проблеми не ми личи,сметнах,че не е нужно да ги показвам.Просто се забавлявах.Радвах се,че съм си жив и здрав,че изглеждам добре,че преди години мечтаех да съм това което съм сега
Оттам нататък просто се забавлявах,защото би означавало,че съм неудачник ако се бях поддал на проблемите,да си скапя една от незабравимите вечери в живота,да прецакам магията на момента.Добре,че не го направих.Сега имам хубави спомени от бала,иначе може би ако не беше така и това щеше да ми тежи цял живот,да си спомням как съм си съсипал бала...Тъпо щеше да е
Дама на бала нямах,после бях с 2.До секс и такива неща не се стигна,всъщност малко хора стигат,но много лъжатБеше готино,ти как изкара?
Nqkade kolko mene.
Offfff skuka..........
Нека помисля дали вече не съм писала в 1 млн такива теми
Хмм да писала съм така че --->>> Научете думата търсачка !
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..