.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 151

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    По-високи от мен .. Е то да го е*а няма начин да си хвана по-нисък .. Аз съм миньонче иии съм около 1.55 ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Чудно защо когато карах БМВ z3 на никоя не и пречеше,че съм малко под 180см и 90кг,а всички ми казваха "аууу колко си сладак",приятелката ми беше манекенка 176см,а с момичета под 170см почти не съм излизал.И това е било не само докато карах БМВ...Някои се страхуваха от големите ми мускули,една ми беше казала,че съм като горила,други се кефеха на големите бицепси,ама ръста ми абсолютно никъде не е играл значение,дори когато бях боксъор...Важното е да си над 175см,да си с добро телосложение,да си секси и да имаш мозък в главата.Аз имах всичко това,че и яка кола...А преди съжалявах,че не съм висок...Всеки с чара си,средния ръст сме най-красиви обаче
    колко скромно изказване...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Изглежда като висок 1.65 на 17 е редно да си остана сам,въпреки че съм далеч над повечето кретени ,включително и по скромност.

После защо съм вечно нервен и ядосан. Горките крави, дето искат батковци.
    (Наполеоновия ми синдром се обади , съжалявам).

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от kroasandvi4
    Изглежда като висок 1.65 на 17 е редно да си остана сам,въпреки че съм далеч над повечето кретени ,включително и по скромност.

споко не си сам в борбата
    +1

Град
    София
    Чудно защо когато карах БМВ z3 на никоя не и пречеше,че съм малко под 180см и 90кг,а всички ми казваха "аууу колко си сладак",приятелката ми беше манекенка 176см,а с момичета под 170см почти не съм излизал.И това е било не само докато карах БМВ...Някои се страхуваха от големите ми мускули,една ми беше казала,че съм като горила,други се кефеха на големите бицепси,ама ръста ми абсолютно никъде не е играл значение,дори когато бях боксъор...Важното е да си над 175см,да си с добро телосложение,да си секси и да имаш мозък в главата.Аз имах всичко това,че и яка кола...А преди съжалявах,че не съм висок...Всеки с чара си,средния ръст сме най-красиви обаче
    Абе сега каквото и да си говорим аз съм най красив и карам BMW Z12309871209387219087312, боксьоро-каратист съм и обиколката на дясната ръка ми е 66см. Мисля че това никога не е било проблем за момичетата!

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от I_likE_Sex
    Абе сега каквото и да си говорим аз съм най красив и карам BMW Z12309871209387219087312, боксьоро-каратист съм и обиколката на дясната ръка ми е 66см. Мисля че това никога не е било проблем за момичетата!
    хахаххаах ауууу ти си егаати пича малеее край влюбих се в БМВето ти
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от nikemilov

споко не си сам в борбата
    +1
    На мен сте ми идеални на височина...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

eeeeeeeeeeeee шушулчица, мене няма ли да ме вземеш ???? аз съм само 195см. ще сме като....Крачун и Малчо.

Eм аз като съм 177 за изхвърляне ли съм?Тая тема изби цялата теория на моми4етата за любовта...

Харесвам по-високи момчета.. като сантиметри не мога да кажа,но с по-високи се чувствам много по...защитена,може би С по-нисък от мен(160 см съм аз) ми е някак.. странно,чувствам се като гигант
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Тъй като съм 165 не е от толкова голямо значение колко високо ще е момчето..Ни мисля обаче ,че би вървяло да е по-нисък от мен..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Тъй като съм 165 не е от толкова голямо значение колко високо ще е момчето..Ни мисля обаче ,че би вървяло да е по-нисък от мен..
    А? И аз НИ мисля...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    А? И аз НИ мисля...
    е са..грешка..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

nad 2 metra

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Важното е да е по-висок от мене, кето никак не е трудно, като се има предвид, че съм около 163 И има 300 такива теми...
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Еми обичам високи батковци (мойто момче е 190 аа аз съм Доооста по-мъничка)

Стига да не е по нисък от мен,става.

Мега фен
    Мамаму стара,обричате ниските хора на безлюбовие...
    Освен ако...ще заобичате ли някой нисък ако е богат и ви обича ? /Е,може и да не ви обича.. /

Град
    Велико Търново
    da e po-visok ot mene
    Руса кукличка

Или колкото мен или по-висок

Град
    там където мечтите стават реалност

Шамара е 160см ,но си живее супер яко,имам приятели на твоя ръст,ръста не определя дали ще бъдеш сам.Не се подвеждай от темата.Едното момче е точно на твоя ръст и ходи с момиче което е към 160см и е много сладка

п.п.Тия дни бях с едно доста високо момиче,към 180см,може би е малко по-висока от мен.Беше много яко,на бала,аз с официални обувки,тя с високи токчета,не съм се чувствал комплексиран,че с токчетата е малко по-висока от мен.Даже е готино,защото всеки като те погледне ще каже:"Гледай тоя с каква готина мацка е,колко е висока и секси"
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град

Шамара е 160см ,но си живее супер яко,имам приятели на твоя ръст,ръста не определя дали ще бъдеш сам.Не се подвеждай от темата.Едното момче е точно на твоя ръст и ходи с момиче което е към 160см и е много сладка

п.п.Тия дни бях с едно доста високо момиче,към 180см,може би е малко по-висока от мен.Беше много яко,на бала,аз с официални обувки,тя с високи токчета,не съм се чувствал комплексиран,че с токчетата е малко по-висока от мен.Даже е готино,защото всеки като те погледне ще каже:"Гледай тоя с каква готина мацка е,колко е висока и секси"
    я кажи как мина бала
    Перфектно батенце Отидох комплексиран и тъжен,в началото ми беше нервно и тъпо,но после беше супер яко и незабравимо.Всички се държахме супер,забалявахме се,момичетата бяха много готини почти всички,музика,танци...Абе като на бал,веднъж в живота Не е нещо което можеш да пропуснеш или да не се забавляваш.Иска ми се догодина пак да отида на бал,ама няма да е същото може би Мисля някой път да отида пак на бал,иска ми се да е на моето училище,примерно да бъда кавалер на някоя 9,10,11 клас които са сега
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    браво , с з3-ката ли беше или с друга бе важното е че си си изкарал добре щото беше писал едни теми мислех че сам ще си съсипеш вечерта ама щом си се оправил евала... то и аз бях на бал макарче съм завършил... ми гледам с една носталгия... ма пак си се накръках де
    Както казах,за съжаление нямам з3-ка от доста време Като съм я споменавал тъпата кола съм искал да кажа,че не винаги съм бил беден
    Бях с друга кола,защото нямам своя кола Бях я взел назаем,стига ми е хващала прах шофиорската книжка
    И аз мислех,че ще си съсипа вечерта,мислех си за гадни неща все преди бала.За проблемите ми с наште,за нямането на пари,за приятелката ми,за приятелите ми.Но още на изпращането,когато се погледнах в огледалото и видях,че никой от тия проблеми не ми личи,сметнах,че не е нужно да ги показвам.Просто се забавлявах.Радвах се,че съм си жив и здрав,че изглеждам добре,че преди години мечтаех да съм това което съм сега
    Оттам нататък просто се забавлявах,защото би означавало,че съм неудачник ако се бях поддал на проблемите,да си скапя една от незабравимите вечери в живота,да прецакам магията на момента.Добре,че не го направих.Сега имам хубави спомени от бала,иначе може би ако не беше така и това щеше да ми тежи цял живот,да си спомням как съм си съсипал бала...Тъпо щеше да е
    Дама на бала нямах,после бях с 2.До секс и такива неща не се стигна,всъщност малко хора стигат,но много лъжат Беше готино,ти как изкара?

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Nqkade kolko mene.
    Offfff skuka..........

Град
    Там, където е сърцето...
    Нека помисля дали вече не съм писала в 1 млн такива теми Хмм да писала съм така че --->>> Научете думата търсачка !
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си