- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко високи...?
kolko visoki momcheta haresvate ?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
ima oklo 100000000000000000000000000 takiva temi....ama vse pak.mi nqma osobenbo golqmo zna4enie za men li4no stiga da nee nqkakva drasti4na razlika
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
em stiga da go haresvam .. puk viso4inata ne e 4ak ot tolkova golqi znachenie.. Lubov da ima![]()
![]()
![]()
sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[
emi ot 185 - 195 stavat idealnoo (spored moita viso4ina de..174 ;] ) nai si gi obi4kam viso4kite adskata slabost sa mi![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
ами да не са по-ниски от мен-1,72/3 и другото няма значение![]()
someone else...
е*ати тъпия въпрос...
, моя е много дълъг, а съм имала и по-нисък от мен. Мисля че височината не е от значение.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Мъже под 1,80 изобщо не ги забелязвам. Ако зависи от мен гаджето ми ще е около 1,90 но и малко по-нисък да е пак няма проблем.
Все ми е тая, стига да е хубав. И да е по-висок от мен, с моите 1, 57 това не е никак трудно...
Впрочем вие да не би да си носите рулетки и като видите мъж да го мерите и да казвате 'а, ти ми харесваш, ама теб няма да те забележа?'
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Двуметровите баскетболисти са с най-голям шанс да боднат...на второ място са джуджетата защото притежават магически сили...
достата4но,но не и прикаленоПървоначално написано от mambo
Божеееееееррррр НЕДЕЙ да се комплексираш за глупости,,,В момента куцо, кьораво и сакато е с гадже....Интересното щеше да е,ако беше перфектен![]()
![]()
![]()
А, много моля, леприконите са по-добри партньори.Първоначално написано от GregoryHouse
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Чудно защо когато карах БМВ z3 на никоя не и пречеше,че съм малко под 180см и 90кг,а всички ми казваха "аууу колко си сладак",приятелката ми беше манекенка 176см,а с момичета под 170см почти не съм излизал.И това е било не само докато карах БМВ...Някои се страхуваха от големите ми мускули,една ми беше казала,че съм като горила,други се кефеха на големите бицепси,ама ръста ми абсолютно никъде не е играл значение,дори когато бях боксъор...Важното е да си над 175см,да си с добро телосложение,да си секси и да имаш мозък в главата.Аз имах всичко това,че и яка кола...А преди съжалявах,че не съм висок...Всеки с чара си,средния ръст сме най-красиви обаче![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Само не разбрах, каква роля играе колата ти в случая? Боже, Боже...
~
Ами да не са по-ниски от мен само(аз съм 1.72)
Каквато и ръста,нищо съществено ако търсиш любовта,голям плюс обаче ако искаш да чукаш някоя смотанячка която се интересува от глупости като пари,коли или мери гаджето си с рулетка,защото няма какво друго да хареса в негоПървоначално написано от Wrathchild
Сега разбра ли?
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първоначално написано от vamp
Мамка му добър си...каза го толкова добре че си помислих че съм го написал аз. Респект за това мнение...
По-високи от мен...да речем ок. 180см
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Дълъг ли ти е ? И моя ..ама няма да казвам колко сантиметра ..ахахахахахаааааааааааааа ааааа неПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
пс. аз съм точно 1.80 .. някой да ме вземе за мъж?![]()
The Spark
Няма да е лошо да е по-височък от мен - аз съм 1,68, така че май няма да е чааак такъв голям проблем... Сегашния ми приятел е около 1,76-1,78 и смятам, че сме си супер. Макар че ме съмнява да не бяхме, ако беше по-нисичък. :P
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Стига да не е по-нисък.
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
болИ ма фара колко е висок!досега съм ходила и с по - ниски тъй че... през "нещото" ми е