.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 151
    Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere

Re: Колко високи...?

Цитирай Първоначално написано от mambo
    kolko visoki momcheta haresvate ?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    2.00м

Най-високото с което съм била е 1.94м

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    Ами ако е 170 и изглежда добре ще го подминеш, така ли?
    Да. Ето днеска се запознах с едим младеж точно мой тип и добре си приказвахме ама колкото мене висок... Не ми изглежда достатъчно мъжествен мъж 1,70 но това се дължи на факта че аз самата съм 1,73... За мен всичко си е въпрос на вкус и предпочитание. Както казах и в един предишен пост има мъже които не харесват лунички което значи че аз каквото и да правя просто няма да ме харесат защото не съм техен тип. Това че не харесвам ниски мъже не ме прави задължително комплексирана кучка.
    Моята сестра пък харесва по-ниски и по-пълни мъже от нея...Но се заглежда и по високи. Аз никога не съм мислела, че ще излизам с тъмноок мъ. Просто си се представях със зеленоок красавец. Ама мъжо е с най-божествените кафяви очи на света. Той е искал метълистка с дълга права черна коса, а аз съм червенокоса и къдрава, а черно не нося никога........Принципите са за това-за да се нарушават

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Моята сестра пък харесва по-ниски и по-пълни мъже от нея...Но се заглежда и по високи. Аз никога не съм мислела, че ще излизам с тъмноок мъ. Просто си се представях със зеленоок красавец. Ама мъжо е с най-божествените кафяви очи на света. Той е искал метълистка с дълга права черна коса, а аз съм червенокоса и къдрава, а черно не нося никога........Принципите са за това-за да се нарушават
    Е да то и аз харесвам тъмнокоси мъже с тънки устни но бившия ми беше точно обратното И въпреки това мисля че с височината не бих могла да направя компромис... Поне 10см искам да е по-висок което значи 1,83...

ТОЧНО 1.75
    Много мразя когато някой сладур е по нисък от мен

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Е да то и аз харесвам тъмнокоси мъже с тънки устни но бившия ми беше точно обратното И въпреки това мисля че с височината не бих могла да направя компромис... Поне 10см искам да е по-висок което значи 1,83...
    А ако е 181? Да е по-висок е нормално, но сега 1-2 см не мисля че имат кой знае колко значение.

Град
    Германия
    А ако е 181? Да е по-висок е нормално, но сега 1-2 см не мисля че имат кой знае колко значение.
    Е да де няма да го върна мисълта ми е че искам да мога да си обуя токчета без да стърча над него защото ще ми е некомфортно

Град
    Свищов
    Добре, че съм със среден ръст

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    slun4ice
    196-7см. добре ли е?
    ех как ме е яд, че се издължих и сега съм 195см. а не 185 (((((((((((
    Всичко над 1,80м е добре а над 1,90м си е направо идеално

Град
    in the rock city (rock)
    по-високи от теб !
    Go fix yourself !

Град
    Plovdiv
    dam pove4eto kazvate 4e e bez zna4enie za vas kolko 6te e visok vajna e lubovta..... dam taka e za nqkoi... moje da vi prozvu4i povarhnostno oba4e az se vliqq ot viso4inata na mom4etata .... az sam 1.72 i si umiram za po viso4ki okolo 1.90 e idealno za men.... ... estestveno 4e ne e nai vajnoto oba4e predpo4itam opredeleno po visoki.... no vse pak sme tolkova mn hora vsi4ki s razli4ni vazgledi za ne6tata .... P.S. Ako momi4eto koeto otgovarq e po visoko e normalno da iziskva po visoko mom4e za6toto ina4e bi mu bilo nekomfortno do nqkoi po nisak ot neq...
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Ми, по-високи от мен!

Голям фен
    awe tuka mnogo pretencii be nekva kaza 4e pod 180 sm ne zabelqzvala daje majete xexeexxe ama ako ima pari 6te go zabeleji i djudje da e daje xaxaxaxa .. ne moga da razbere momi4eta s grozna fizika (niski,s malki cici ili debeli..) a iskat visok hubav maj .. pri tova s pari xxaxa
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Град
    Враца
    Ми от около половин месец нещо все гледам нагоре... тоест харесвам към 1.90... та и повече
    еlsy

Нямам 1.70, но никога не съм имал проблеми с женското внимание..

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    awe tuka mnogo pretencii be nekva kaza 4e pod 180 sm ne zabelqzvala daje majete xexeexxe ama ako ima pari 6te go zabeleji i djudje da e daje xaxaxaxa .. ne moga da razbere momi4eta s grozna fizika (niski,s malki cici ili debeli..) a iskat visok hubav maj .. pri tova s pari xxaxa
    Даааа бе ще го забележа щото има пари ха ха. И аз не съм бедна така че не ми трябва спонсор. Освен това до сега не мога да се оплача от мъжко внимание така че май мога да имам претенции. И да ти кажа честно парите са важни но до един момент. Ако не може да ми предложи друго освен дрънкулки и разходки в скъпи коли за какво ми е? Пък и мъжете все едно не искат гаджетата им да са 90-60-90 с дълга коса и бразилко дупе...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ниски, средни, високи... на кой му дреме ? Пффф, хората вече обръщат много малко внимание на по - важното.
    Колко бил висок...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Винаги съм си падала по височките т.е. над 185. Ако е повече - още по-добре.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Да не е по-нисък от мен (160) и да не е по-висок от 180см.Предполагам, че извън тея граници ще изглеждаме смешно, освен тва то с такъв ръст май има най-мн момчета, ама ддз

няма значение само да е по висок от мен аз съм 168см

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от kroasandvi4
    Изглежда като висок 1.65 на 17 е редно да си остана сам,въпреки че съм далеч над повечето кретени ,включително и по скромност.

После защо съм вечно нервен и ядосан. Горките крави, дето искат батковци.
    (Наполеоновия ми синдром се обади , съжалявам).

споко не си сам в борбата
    +1
    +2

еми 4есно казано аз съм малко ниска и мраза когат мом4ето е мн по високо от мен

190,ако може и повече !

off mn ste mi interesni... ne e vajna viso4inata,vseki rust si ima predimstvo.Nqkoi momi4eta haresvat po nisi4ki i nabiti,dr po-visoki i slabi i t.n. As sum 1.74 ,haresvali sa me kakto po- niski taka i po -visoki momi4eta ot men.Vajnoto e da izglejdash dobre i da imash proporcionalno tqlo
    jjjjjjj
    jjjjjjjj
    jjjjjjj
    jjjjjjjj
    JJJJJJJ

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не си нося сантиметъра докато се запознавам. Достатъчно е да са колкото мен или малко по-високи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си