- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко високи...?
2.00мПървоначално написано от mambo
![]()
![]()
Най-високото с което съм била е 1.94м![]()
Моята сестра пък харесва по-ниски и по-пълни мъже от нея...Но се заглежда и по високи. Аз никога не съм мислела, че ще излизам с тъмноок мъ. Просто си се представях със зеленоок красавец. Ама мъжо е с най-божествените кафяви очи на света. Той е искал метълистка с дълга права черна коса, а аз съм червенокоса и къдрава, а черно не нося никога........Принципите са за това-за да се нарушаватПървоначално написано от slun4ice
![]()
Е да то и аз харесвам тъмнокоси мъже с тънки устни но бившия ми беше точно обратнотоПървоначално написано от krem4et0
И въпреки това мисля че с височината не бих могла да направя компромис... Поне 10см искам да е по-висок което значи 1,83...
![]()
А ако е 181? Да е по-висок е нормално, но сега 1-2 см не мисля че имат кой знае колко значение.Първоначално написано от slun4ice
Е да де няма да го върна мисълта ми е че искам да мога да си обуя токчета без да стърча над него защото ще ми е некомфортноПървоначално написано от krem4et0
![]()
Всичко над 1,80м е добре а над 1,90м си е направо идеалноПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
по-високи от теб !![]()
Go fix yourself !
dam pove4eto kazvate 4e e bez zna4enie za vas kolko 6te e visok vajna e lubovta..... dam taka e za nqkoi... moje da vi prozvu4i povarhnostno oba4e az se vliqq ot viso4inata na mom4etata .... az sam 1.72 i si umiram za po viso4ki okolo 1.90 e idealno za men....![]()
![]()
![]()
... estestveno 4e ne e nai vajnoto oba4e predpo4itam opredeleno po visoki.... no vse pak sme tolkova mn hora vsi4ki s razli4ni vazgledi za ne6tata ....
![]()
![]()
![]()
P.S. Ako momi4eto koeto otgovarq e po visoko e normalno da iziskva po visoko mom4e za6toto ina4e bi mu bilo nekomfortno do nqkoi po nisak ot neq...
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
Ми, по-високи от мен!![]()
awe tuka mnogo pretencii be nekva kaza 4e pod 180 sm ne zabelqzvala daje majete xexeexxe ama ako ima pari 6te go zabeleji i djudje da e daje xaxaxaxa .. ne moga da razbere momi4eta s grozna fizika (niski,s malki cici ili debeli..) a iskat visok hubav maj .. pri tova s pari xxaxa![]()
![]()
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Ми от около половин месец нещо все гледам нагоре... тоест харесвам към 1.90... та и повече![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
Нямам 1.70, но никога не съм имал проблеми с женското внимание..
Даааа бе ще го забележа щото има пари ха ха. И аз не съм бедна така че не ми трябва спонсор.Първоначално написано от HaPKoMaHqk
Освен това до сега не мога да се оплача от мъжко внимание така че май мога да имам претенции. И да ти кажа честно парите са важни но до един момент. Ако не може да ми предложи друго освен дрънкулки и разходки в скъпи коли за какво ми е? Пък и мъжете все едно не искат гаджетата им да са 90-60-90 с дълга коса и бразилко дупе...
![]()
Ниски, средни, високи... на кой му дреме ? Пффф, хората вече обръщат много малко внимание на по - важното.
Колко бил висок...![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Винаги съм си падала по височките т.е. над 185. Ако е повече - още по-добре.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Да не е по-нисък от мен (160) и да не е по-висок от 180см.Предполагам, че извън тея граници ще изглеждаме смешно, освен тва то с такъв ръст май има най-мн момчета, ама ддз![]()
няма значение само да е по висок от мен аз съм 168см
еми 4есно казано аз съм малко ниска и мраза когат мом4ето е мн по високо от мен![]()
190,ако може и повече !
off mn ste mi interesni... ne e vajna viso4inata,vseki rust si ima predimstvo.Nqkoi momi4eta haresvat po nisi4ki i nabiti,dr po-visoki i slabi i t.n. As sum 1.74 ,haresvali sa me kakto po- niski taka i po -visoki momi4eta ot men.Vajnoto e da izglejdash dobre i da imash proporcionalno tqlo![]()
![]()
jjjjjjj
jjjjjjjj
jjjjjjj
jjjjjjjj
JJJJJJJ
Не си нося сантиметъра докато се запознавам.Достатъчно е да са колкото мен или малко по-високи.