хей добре ли е ако презервативите се надуват за да се разбере дали е скъсан преди да се сложи![]()
изглежда ми тъпа идея на какво пречи да пробваш ^^ ??
He.Първоначално написано от samo_za_snimka
Не не е добре.Ако е скъсан си личи според мен.
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
6e si li4i ako dupkata e golqma ako e nqkva miniatiurna ne mislq 4e 6te se poznaeПървоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
![]()
Ми той ако трябваше по тзи начин да се пробва нямаше по този начин да е навит и щеше да се слага по друг начин ....
Ако го надуеш след тва успееш да го сложиш, то няма да се получи вакума в него ще остане въздух и ако не се изхлузи ще се скъса ...![]()
За да ти е сигурно преди да свършиш навин и тва е ...
+1Първоначално написано от ubuntu
![]()
Q kolko mnogo gluposti na edno mqsto pisali vsichki. Samo ubuntu se e izkazal svqstno ...
Eating isn't cheating - Arnold
купувай си само от по-добрите презервативи и само в неразопакована кутия - само така няма да имаш притеснения
Do you speak Salsa? .......
[img][/img]!!!
- NE E DOBRA IDEQ
Ми пробвай бе.. Ами ест. че няма да е добре, според тебе като го разгънеш и като го надуеш после доста трудно ще го нахлузиш, и ще стане някой гаф, по - добре недеи
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Презервативът се разгъва върху самия член. надуй го после, или го напълни с течност. А за по-сигурно го вади малко преди да свършиш...Като вземеш 1 ден да правиш бебета ще се празниш наволя вътр в жена си.
![]()
![]()
offline forever!
Първоначално написано от ubuntu
+1
*сърказъм* Аха, точно тъй... Обаче после си заплювам аз да съм кръстница.Първоначално написано от k0k0gada
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз лично практикувам това :
1-вия вариянт е като тръгнеш да свършваш да го извадиш и да си свършиш , после спиш спокоен.
2-рия като свършиш в нея с кондома отиваш до WC-то махаш го го пълниш с вода без да го мокриш отстрани после го навиваш в края и го стискаш ако протече вода значи е протекло и в нея ако не пиеш една студена вода и се връщаш при нея за 2-ри рунд![]()
![]()
![]()
и аз така мислех но все пак да попитам защото бившия ми приятел така направи няколко пъти и нещо не ми допадаше идеята ( btw jensko sum)
da ,pa i mi e trudno da razbera kak 6e si go turi6 sled tva...smis1l 6e stane ,oba4eeeee pak ne e mnogo umna ideyaПървоначално написано от dexterssis
![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Според мен ще се разтегне и деформира....
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...