.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: балон

балон

хей добре ли е ако презервативите се надуват за да се разбере дали е скъсан преди да се сложи

изглежда ми тъпа идея на какво пречи да пробваш ^^ ??

Re: балон

Цитирай Първоначално написано от samo_za_snimka
    хей добре ли е ако презервативите се надуват за да се разбере дали е скъсан преди да се сложи
    He.

Не не е добре.Ако е скъсан си личи според мен.
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

не не е добре ! разширява се и после много лесно ще се изхлузи...ако толкова се притесняваш го опъни 1-2 пъти леко за да видиш дали е скъсан...
    Поглед,усмивка,желание...А после ярост и страдание!Непонятни са чувствата,а осезаема-липсата...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    Не не е добре.Ако е скъсан си личи според мен.
    6e si li4i ako dupkata e golqma ako e nqkva miniatiurna ne mislq 4e 6te se poznae

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми той ако трябваше по тзи начин да се пробва нямаше по този начин да е навит и щеше да се слага по друг начин ....
    Ако го надуеш след тва успееш да го сложиш, то няма да се получи вакума в него ще остане въздух и ако не се изхлузи ще се скъса ...
    За да ти е сигурно преди да свършиш навин и тва е ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Ми той ако трябваше по тзи начин да се пробва нямаше по този начин да е навит и щеше да се слага по друг начин ....
    Ако го надуеш след тва успееш да го сложиш, то няма да се получи вакума в него ще остане въздух и ако не се изхлузи ще се скъса ...
    +1

Мега фен Аватара на amatorium
    Q kolko mnogo gluposti na edno mqsto pisali vsichki. Samo ubuntu se e izkazal svqstno ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

купувай си само от по-добрите презервативи и само в неразопакована кутия - само така няма да имаш притеснения
    Do you speak Salsa? .......

• NE E DOBRA IDEQ
    [/img]!!!
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Град
    Между краката на майка ти
    Ми пробвай бе.. Ами ест. че няма да е добре, според тебе като го разгънеш и като го надуеш после доста трудно ще го нахлузиш, и ще стане някой гаф, по - добре недеи
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Презервативът се разгъва върху самия член. надуй го после, или го напълни с течност. А за по-сигурно го вади малко преди да свършиш...Като вземеш 1 ден да правиш бебета ще се празниш наволя вътр в жена си.

+1
    offline forever!

+1

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от k0k0gada
    изглежда ми тъпа идея на какво пречи да пробваш ^^ ??
    *сърказъм* Аха, точно тъй... Обаче после си заплювам аз да съм кръстница.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Аз лично практикувам това :
    1-вия вариянт е като тръгнеш да свършваш да го извадиш и да си свършиш , после спиш спокоен.
    2-рия като свършиш в нея с кондома отиваш до WC-то махаш го го пълниш с вода без да го мокриш отстрани после го навиваш в края и го стискаш ако протече вода значи е протекло и в нея ако не пиеш една студена вода и се връщаш при нея за 2-ри рунд

Град
    Асеновград, България
    Няма как да го сложиш, ако го разпънеш предварително... Или поне ще видиш доста зор.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

и аз така мислех но все пак да попитам защото бившия ми приятел така направи няколко пъти и нещо не ми допадаше идеята ( btw jensko sum )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от dexterssis
    не не е добре ! разширява се и после много лесно ще се изхлузи...ако толкова се притесняваш го опъни 1-2 пъти леко за да видиш дали е скъсан...
    da ,pa i mi e trudno da razbera kak 6e si go turi6 sled tva...smis1l 6e stane ,oba4eeeee pak ne e mnogo umna ideya

Глупости леко му духни в резервоарчето то си личи

+1
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Според мен ще се разтегне и деформира....
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си