- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво мечтаете?
Сигурно има много такива теми,обаче аз не можах да намеря и реших да ви питам-за какво мечтаете?![]()
![]()
![]()
Аз например си мечтая да мога да летя(луда съм на тема скокове с парашут,с бънджи,батути и други такива),мечтая да казвам по-често обичам те,да се науча да не се ядосвам за дребни неща,да се усмихвам по-често....
![]()
![]()
А вие?
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
cash cash cash![]()
Мисля,че темата не е много за тук...както и да е.
Мечтая всичко да си бъде както беше преди 2 месеца.![]()
Ми и аз така мисля ма не знам каде да я сложа.ако имаш предложение,кажи...Първоначално написано от MartyParty
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
за любов и успехи![]()
someone else...
Напсоледък си мечтая за мъничко щастие...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ami mechtaq si za edno momicheПървоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
Kazva se krisi i mnogo q obicham
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
за един човек който никога няма да имам![]()
![]()
и в момента за малко шоколад :P
СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм РаЗлИчНа-чЕ Не сЪм КУрВоЛеТиНА,Че Не сЪм КаТо оНеЗи нАдУвКи,Че нЕ Се дЪрЖа гРуБо.СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм оТкРоВеНнА,ДобРА и сКрОмНА...hhahHhhah Аз Им сЕ смЕЯ нА ВсИчКи,Че сА ЕдНаКвИ !
Мечтая да съм човешкия вариянт на златната рибка...
В момента мечтая всичко да варви идеално с новата ми любов да сме щастливи заедно и да се обичаме още много,дръго за което мечтая са материални неща ,но тук не са интересни.Първоначално написано от GregoryHouse
Първоначално написано от beb4eto0o
Ааа сори за да изпълнявам желание трябва да ми се "закачиш на кукичката"И е по 1 желание на "закачане"...
За г0г0![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мечтая един ден да пробия със спорта,ако не с спорта в професията.Мечтая един ден да срещна отново любовта и да сме щастливи заедноМечтая да жавия на някое екзотично място.И най-важното за здраве!!
Дано не си остана само с мечтите.
здраве
щастие
съвършенство
Тези 3 неща включват всичко важно за мен.А колко тясно свързани са помежду си...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Za mom4e koeto nqma da imam nikoga!![]()
![]()
Obi4kam si go mnogo!
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Аз си мечтая за :
Едно Ферари с цвят червен,
едно за теб, едно за мен -
това му трябва на човека...
а вътре гадже с бронзов тен
едно за теб, едно за мен -
това му трябва на човек...
Едно Ферари с цвят червен,
един милион със цвят зелен,
това му трябва на човека...
И ново гадже всеки ден -
не знам за теб, но според мен,
това му трябва на човек...
Eй за тва.
The Spark
ако започна да изреждам...
но всичко си е свързано със това най-вече в главата ми да не е абсолютна мътилка... и може би поне малко щастие...
mi da mi se opravi jivoteca i na mene 6toto e pulna 6ibaniq si4ko...![]()
![]()
точно си си мечтая пръста да спре да ме боли... иначе по принцип искам някой малък остров и хубава жена![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ми винаги да съм щастлива.
И да срещна някой,който да ме възприема такава каквата съм.
Това е.
;]
да си прекарвам супер с компанииката както сега и да продължавам така безгрижно да гледам на живота..тамън се научих да не се връзвам на най-малките глупости..![]()
Да си взема държвните изпити със 6-ци....а после да си намеря работа и да заживея с любимия мъж най-накрая. По-глобално се оженим и да имаме дечица. Съвсем човешки и пррости неща, но те биха ме направили безмерно щастлива....
Местя темата по т.1
pojelavam vi na vsi4ki deto iskate shtastie i lubov tolkova mnogo da imate,4e da ne iskate 4ak...
setih oshte za kvo me4taq..me4taq da ida na ma4 na man4estar united(lele kak go napisah)![]()
Мечтая да сам малко по-висок по-хубав по-щастлив и физически по якичък![]()
![]()