.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от butty
    мечтая да имаме повече свободно време, в което да можем да се виждаме...с НЕГО....
    ще ме умориш

Цитирай Първоначално написано от [B
    o[N]b[O]n[I]]за един човек който никога няма да имам и в момента за малко шоколад :P
    Обаче вместо шоколад - нещо сериозно за ядене.. даже ще отида да си стопля ^-^

Град
    Da Projects
    Мечтай си да живея в Лондон и да се махам от шибаната Чалгария.
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Мега фен
    Град
    SF
    Най-прости4ките и лесно осъществими ме4ти за съвсем близкото бъдеще са някак си да си взема изпитите до края на годината и да си намеря по-свястна работа за пове4е пари.
    От невъзможните неща винаги съм си ме4тала да мога да летя и да се превръщам в някакво животно
    И вси4ко останало, което не влиза в някакви по-специални категории - винаги съм си ме4тала (или надявала, по-скоро) да има 4овек, с който да можем да остареем заедно. Зву4и банално, но ми се иска да вярвам, 4е двама души могат да се оби4ат, да се правят щастливи и да са си достатъ4ни, но... май такива филми няма.
    Ме4тая си някой ден да имам хубаво семейство и деца, да сме финансово осигурени.. ей такива работи - съвсем ску4ни и 4овешки.

ПП: Аа, да... другото, което май също спада към графа невъзможни, е да 4уя от мъж (при това да е 4естен), 4е иска да бъде само с мен и не иска никоя друга. За съжаление оба4е само един 4ифт по-дълги крака или по-големи цици и малко курвенски грим са необходими, за да ме върнат обратно на земята.

Робинята на Quench

Град
    Норвегия
    Мечтая си да се махне покварата на мейнстрийма от якия норвежки блек метъл.
    Як норвежки блек метъл.

Голям фен Аватара на pathetic
    за бутилка червено вино.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Мечтая си да съм по щастлива тук от колкото когато бях в България... е не съм затова само си мечтая .. засега... :P

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    За прекалено много неща,които едва ли ще станат реалност..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си