- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво мечтаете?
ще ме уморишПървоначално написано от butty
![]()
![]()
Обаче вместо шоколад - нещо сериозно за ядене.. даже ще отида да си стопля ^-^Първоначално написано от [B
Мечтай си да живея в Лондон и да се махам от шибаната Чалгария.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Мечтая си за три неща:
Калашник
Макаров
T-72
Най-прости4ките и лесно осъществими ме4ти за съвсем близкото бъдеще са някак си да си взема изпитите до края на годината и да си намеря по-свястна работа за пове4е пари.
От невъзможните неща винаги съм си ме4тала да мога да летя и да се превръщам в някакво животно![]()
И вси4ко останало, което не влиза в някакви по-специални категории - винаги съм си ме4тала (или надявала, по-скоро) да има 4овек, с който да можем да остареем заедно. Зву4и банално, но ми се иска да вярвам, 4е двама души могат да се оби4ат, да се правят щастливи и да са си достатъ4ни, но... май такива филми няма.
Ме4тая си някой ден да имам хубаво семейство и деца, да сме финансово осигурени.. ей такива работи - съвсем ску4ни и 4овешки.
ПП: Аа, да... другото, което май също спада към графа невъзможни, е да 4уя от мъж (при това да е 4естен), 4е иска да бъде само с мен и не иска никоя друга. За съжаление оба4е само един 4ифт по-дълги крака или по-големи цици и малко курвенски грим са необходими, за да ме върнат обратно на земята.
![]()
Робинята на Quench
Мечтая си да се махне покварата на мейнстрийма от якия норвежки блек метъл.![]()
Як норвежки блек метъл.
за бутилка червено вино.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Мечтая си да съм по щастлива тук от колкото когато бях в България... е не съм затова само си мечтая.. засега... :P
За прекалено много неща,които едва ли ще станат реалност..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...