- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм виновна?По скоро той
Здравейте!Искам да ви споделя проблема си,защото просто нямам близък човек,на който да кажа.
Значи с момче от моя клас,ходихме някъде 2 седмици.Нещата вървяха горе-долу добре.Докато не започнаха шамарите,обидните думи и т.н.Просто не издържах.Опитвах се да съм далеч от него (доколкото може в една стая),но той все идваше при мен,и на сила ме караше да бъда с него.Преди 4 дни,утидох да го видя.Помислих,че ще се зардва,но не!Каза ми:"Изчакай имам малко работа,и ще ти обърна внимание."Страшно се ядосах.Това което вършеше,изобщо не беше толкова важно,но все пак трябвало да изчакам.Обърнах се и си тръгнах.Изобщо не ме последва,нито пък ме спря.На другия ден в училище,изобщо не си говорехме.Забиваше всички момичета от класа,като че ли мен ме нямаше.Мълчах и се правех,все едно не ми пука.Прибрах се вкъщи и всички сълзи,които подтисках през деня,просто потекоха.Не можах да спя,бях като убита.На другия ден ме заговори.Общи приказки,нищо отнасящо се до "нас".Една приателка,го попитала какво става с нас а той отвърнал:"Тя ми е сърдита.За какво да я закачам.Няма причина да е такава."Побеснях!Имаше причина.Една глупава игра,беше по важна от мен.Казах му,че разполагам с малко време,а той все едно не ме чу!Какво да правя...Утре пак ще се видим.Не знам...
====>HqMa HuShTo BeChHo<====
Шамари?Обидни думи?Две седмици?
Да.Веднъж го казах.Срамно и обидно е,но беше точно така!
лол ...
Darwin's theory of evolution says: natural selection !
WTF!? :O 6amari na vtorata sedmica wtf!??!?!?!? (koi klas ste?)
12 клас сме
5-ти, най- много 6-ти..Първоначално написано от \Enigmatic/
![]()
нете заслужава
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
12Nqmam dumi...no ti ima6 pravo ne e bivalo da te prenebregva zaradi igra..no 6tom na vtorata sedmica ste taka ne moga da si predstavq kakvo 6te e sled 2 meseca
![]()
Тровиш си живота с него! По-добре не се срещайте утре. И какво по дяволите търсиш у тях да го видиш, след тези неща? Какво?! Обичаш ли го, че да търпиш всичко това?!
И честно да ти кажа, това с кореспонденцията между : ти-приятелката ти-гаджето ти , го правихме в 5-6 клас, когато не можехме да идем и да кажем всичко в очите на човека на който искахме да го кажем..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Шамари на втората седмица ? Я го зарязвай,и си търси друго гадже...![]()
... Детска радост да не ти обърне внимание заради игра трябва сериозно да седнете и да си поприказвате ..
Mоже да е играл DotA човека??? Там няма как да ти обърне внимание докато не свърши играта!!
The Spark
Първоначално написано от Sixxkiller
на същото мнение .. по добре да се разделите сега отколкото след 4235 дена когато ще си сигурно още по влюбена![]()