.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Аз съм виновна?По скоро той

Здравейте!Искам да ви споделя проблема си,защото просто нямам близък човек,на който да кажа.
    Значи с момче от моя клас,ходихме някъде 2 седмици.Нещата вървяха горе-долу добре.Докато не започнаха шамарите,обидните думи и т.н.Просто не издържах.Опитвах се да съм далеч от него (доколкото може в една стая),но той все идваше при мен,и на сила ме караше да бъда с него.Преди 4 дни,утидох да го видя.Помислих,че ще се зардва,но не!Каза ми:"Изчакай имам малко работа,и ще ти обърна внимание."Страшно се ядосах.Това което вършеше,изобщо не беше толкова важно,но все пак трябвало да изчакам.Обърнах се и си тръгнах.Изобщо не ме последва,нито пък ме спря.На другия ден в училище,изобщо не си говорехме.Забиваше всички момичета от класа,като че ли мен ме нямаше.Мълчах и се правех,все едно не ми пука.Прибрах се вкъщи и всички сълзи,които подтисках през деня,просто потекоха.Не можах да спя,бях като убита.На другия ден ме заговори.Общи приказки,нищо отнасящо се до "нас".Една приателка,го попитала какво става с нас а той отвърнал:"Тя ми е сърдита.За какво да я закачам.Няма причина да е такава."Побеснях!Имаше причина.Една глупава игра,беше по важна от мен.Казах му,че разполагам с малко време,а той все едно не ме чу!Какво да правя...Утре пак ще се видим.Не знам...
    ====>HqMa HuShTo BeChHo<====

Град
    somewhere over the rainbow
    Шамари?Обидни думи?Две седмици?

Да.Веднъж го казах.Срамно и обидно е,но беше точно така!

лол ...

Darwin's theory of evolution says: natural selection !

WTF!? :O 6amari na vtorata sedmica wtf!??!?!?!? (koi klas ste?)

12 клас сме

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от \Enigmatic/
    WTF!? :O 6amari na vtorata sedmica wtf!??!?!?!? (koi klas ste?)
    5-ти, най- много 6-ти..

Град
    sofiq o.k
    нете заслужава
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

12 Nqmam dumi...no ti ima6 pravo ne e bivalo da te prenebregva zaradi igra..no 6tom na vtorata sedmica ste taka ne moga da si predstavq kakvo 6te e sled 2 meseca

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Тровиш си живота с него! По-добре не се срещайте утре. И какво по дяволите търсиш у тях да го видиш, след тези неща? Какво?! Обичаш ли го, че да търпиш всичко това?!
    И честно да ти кажа, това с кореспонденцията между : ти-приятелката ти-гаджето ти , го правихме в 5-6 клас, когато не можехме да идем и да кажем всичко в очите на човека на който искахме да го кажем..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен
    Шамари на втората седмица ? Я го зарязвай,и си търси друго гадже...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    ... Детска радост да не ти обърне внимание заради игра трябва сериозно да седнете и да си поприказвате ..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Mоже да е играл DotA човека??? Там няма как да ти обърне внимание докато не свърши играта!!
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    Шамари на втората седмица ? Я го зарязвай,и си търси друго гадже...

на същото мнение .. по добре да се разделите сега отколкото след 4235 дена когато ще си сигурно още по влюбена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си