- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За разликата е годините(защо е проблем)
Доста гадно се е получило.Ако моята "райска" връзка не се разпадне до 2 години се очертава и ние да се изправим пред същия проблем.Със сигурност и аз няма да съм на 7-мото небе от щастие,защото нещата стават по-сериозни(няма виждания всеки ден,игри,закачки),но не мога да го спирам да преследва мечтите си.Странно ми е,че след толкова премеждия тя се е отказала точно сега.Нали те обича?Нали иска да сте заедно?Нали за това е цялата драма?И накрая какво,отказва се просто заради приятелите си и защото ти няма доверие(за второто може и да си има причина,но ти не споменаваш преди да си и изневерявал).Може да се е стреснала,може да не те обича така както си си мислил,може да предпочита приятелите си,обаче решението си е нейно и някой ден сигурно ще разбере,че е сгрешила.
Дълго мислих за това и вече съм убеден, че никога няма да успееш да ме накараш да ти прочета мненията и темата, разкриваща баналните проблеми на нещастният живот на поредният вчерашен ревльо.
a be ima li jelanie ima i uspeh.nashta razlika e 8 godini kat se zapoznahme bqhme v dva razli4ni kraq na stranata ama eto na toi se premesti pri men i ve4e pove4e ot godina sme zaedno.stiga da iska6 si4ko stava..pone az taka mislq
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Проблема е че е пълно с педофили на по 20+ дето забиват пикли на по 14 години просто щото въпросните пикли не са има на акъла и лесно им се връзват..иначе ако се обичате годините не пречат...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Чесно казано след акто ти прочетах първите 2 коментара и адски много ме издразни...Първоначално написано от GregoryHouse
ЩОм ти го знаеш тва....еми браво,някой други може ида не знаят..
Ей ама като почат някойс такива неподготвени коментари ме хваща яд...
А по темата: амиии зависи ся за мен максимума разлика в години спрямо мъж-жена е 4-5 год МАХ ,а за жена-мъж:най-много 2-3...
А иначе дааам тва 12 клас момче с момчие 9 клас...Абе накарай я да ти повярва.....лесно е на приакзки,ама....
дано да успеете да сте заедно...
@Diablue{F}
Така както си го подкарала ... имам един много хубав чичо.Навита?
П.П. Ауе тоя селянин кой го е сложил отдолу? (Имам впредвид рекламата на "Hip hop shita на мода")
Така е.. Всичко се е изпоебало и изпогъзарило.. Деба лапетата..Първоначално написано от SiegHeil
Незнам, ама и мен много ме дразни.Първоначално написано от LGPz-new
Аз съм на 15,а гаджето ми на 18..живеем в разл. градове и се виждаме събота и неделя..заедно сме от 10 месеца вечевъпреки всички проблеми и разлики....неправете си изводите сами..не възраста,а самите хора са проблема
![]()
Believe in yourself.
ТУКА У БЪЛГАРИЯ СИ НЯЯМА ПРОБЛЕМИ УА !!! ГОДИНИТЕ НЯЯАТ ЗНАЧЕНИЕ !!! ВАЖНОТО Е ВСЕКИ ДА ОСТАНЕ ДОВОЛЕН/ЗАДОВОЛЕН.