Първоначално написано от
lLady_MooN_RaiN
Ми с приятеля ми когато започвахме, той беше 12 клас ( и му оставаха 2 седмици да завърши), а аз - 10... Верно, разликата ни не е 3 години, - 2 е. Но някак си се оправихме и издържахме(не казвам, че беше лесно. В никакъв случай.) Сега живот и здраве октомври месец и аз съм студентка и ще живеем заедно.
Точно в твоята история незнам кое би попречило повече, дали разликата във възрастта, или разстоянието. Съжалявам, че така се е получило. Просто всичко е до човека според мен...
И ти си права,ама момичето като е малко и незряло връзката ни няма никакъв шанс.Мисли по детски,мисли тарикатски,малко влиятелна е,ето ти рецепта за провал

И не е само моето момиче такова,много са на нейната възраст,подражава на тъпите к*рви които се правят на много силни и умни.Детски му работи и това вярата в приятелството.Събираш се с повече от 20 човека,наричаш всички приятели защото всяка вечер ядете и пиете заедно,но когато някой се издигне и каже чао на другите или пък просто когато ти завиждат и всички са срещу теб и ти контролират животеца и така се забавляват.Лапешки истории